دولت سیزدهم بیش از ۸ هزار میلیارد تومان در مازندران سرمایه‌گذاری کرد

بیاری - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران از سرمایه گذاری هشت هزار میلیارد تومانی دولت سیزدهم برای اجرا و تکمیل طرح های عمرانی مختلف طی هشت ماه گذشته در این استان خبرداد و گفت: دولت سیزدهم و به طبع آن استاندار مازندران برای تکمیل طرح‌های عمرانی نیمه تمام اهتمام ویژه‌ای دارند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین خیریانپور روز چهارشنبه در هفدهمین همایش معرفی تعاونی‌های برتر مازندران افزود: در شرایط فعلی و برای عبور از وضعیت اقتصادی که ناشی از تحریم‌های ظالمانه دشمنان است، باید با روحیه انقلابی و جهادی و استفاده از ظرفیت‌های موجود وارد میدان عمل شویم تا با ایجاد و توسعه زیرساخت‌ها، بتوانیم به اهداف مورد نظرمان دست یابیم.

وی با بیان اینکه استاندار مازندران با روحیه انقلابی و جهادی به تسهیل‌گری در امور مردم، حمایت از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و واگذاری کارها به امور مردم اعتماد و اعتقاد راسخ دارد، اظهار داشت: حمایت تشکل های تعاونی و دانش بنیان‌ها راهبرد اساسی برای برقراری عدالت اجتماعی، توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار در مازندران است که باید تمام دستگاه‌های اجرایی در راستای تحقق شعار اهتمام بیشتری داشته باشند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران تکمیل طرح‌های عمرانی نیمه تمام را از رویکردهای اصلی دولت سیزدهم و به طبع آن استاندار مازندران عنوان کرد و گفت که با دستور استاندار، احیای ۹۴ حوضچه تکثیر و پرورش ماهی آزاد در روستای رودبارک کلاردشت با رهاسازی ۶۵ هزار قطعه ماهی آزاد و با سرمایه گذاری ۲۵ میلیارد ریالی در ظرف کمتر از یکماه دوباره احیا و به چرخه تولید بازگشت.

خیریانپور با بیان اینکه با تلاش فعالان اقتصادی و تشکل‌های بخش خصوصی می‌توان در جهت تعمیق فرهنگ تعاون در سطح جامعه و تقویت این تشکل مردمی گام برداشت، اظهار داشت: تعاونی‌ها در تحقق شعار سال رهبری نقش بی‌بدیل و اثرگذاری دارند.

دولت سیزدهم بیش از ۸ هزار میلیارد تومان در مازندران سرمایه‌گذاری کرد
هفدهمین همایش تعاونی های برتر مازندران 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران تصریح کرد: تعاونی‌ها می‌توانند با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیاین با افزایش بهره‌وری و اشتغالزایی مناسب و اصولی در تحقق شعار سال رهبری نقش اثرگذاری ایفا کنند.

خیریانپور با بیان اینکه بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی، نظام اقتصادی کشور باید بر پایه سه بخش دولتی، تعاونی و خصوصی با برنامه‌ریزی منظم و صریح استوار باشد، گفت: لازمه توسعه بخش تعاون حمایت همه جانبه و اهتمام بیشتر مسئولان دستگاه‌های اجرایی ذیربط است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های موجود در مازندران بویژه در بخش کشاورزی، شیلات و گردشگری، گفت: اعتقاد داریم که با توجه به ظرفیت این استان، تعداد تعاونی‌های فعال به همراه اعضای آنها باید به ۲ برابر وضعیت فعلی افزایش یابند تا بتوانیم به رشد هشت درصدی در اقتصاد دست یابیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران با بیان اینکه تعاونی‌ها باید با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان علاوه بر افزایش بهره‌وری و تولید، در اشتغالزایی پایدار و اصولی نیزنقش مهم و موثری ایفا کنند، از تشکیل قرارگاه توسعه شرکت دانش بنیان در استان خبر داد و گفت: در این راستا کارگروه توسعه اقتصاد دانش بنیان نیز تشکیل شد.

خیریانپور افزود: با توجه به ظرفیت های موجود، شرکت های دانش بنیان مازندران و تولیدان آن باید از ۱۹۷ شرکت فعلی به ۲ برابر افزایش یابد و خانه های خلاق نیز باید در تمام شهرستان های استان راه اندازی شود.

وی، رشد و توسعه شرکت های دانش بنیان را از اولویت های مهم و در دست اقدام استاندار مازندران عنوان کرد و گفت که با دستور نماینده عالی دولت در استان، با دستگاه های اجرایی که در توسعه شرکت های دانش بنیان سنگ اندازی می کنند به شدت برخورد می شود.

در همایش امروز از ۲۵ شرکت تعاونی برتر مازندران در بخش تولیدی، صنعتی، کشاورزی، شیلات، درمان و توزیعی با اهدای هدایایی تجلیل شدند. 

از مجموع ۱۴ هزار و ۶۳۰ تعاونی تشکیل شده در مازندران، هفت هزار و ۸۰۶ تعاونی در بخش‌های مختلف از جمله کشاورزی، صنعتی، خدماتی، تولیدی، توزیعی، مسکن و عمران در مازندران مشغول فعالیت هستند و بقیه غیرفعال و راکد هستند.

تعداد اعضای تعاونی‌های فعال استان ۱۲۲ هزار و ۴۰۳ نفر است که در مقایسه با سایر شرکت‌ها، بخش خدمات با ۲ هزار و ۶۹۶، کشاورزی با ۲ هزار و ۱۶۲ و بخش صنعت نیز با یکهزار و ۳۹۷، مسکن با ۳۵۵، تامین نیاز مصرف کنندگان با ۱۹۱ و تامین نیاز تولید کنندگان با با ۱۵۲ شرکت، بیشترین تعداد تعاونی‌های فعال و ثبت شده را در مازندران تشکیل می‌دهند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha