به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدشریف زارعی روز پنجشنبه در نشست خبری که در شهر جوشقان قالی از توابع شهرستان کاشان برگزار شد، اظهار داشت: شرکت ایمیدرو مجری آبرسانی، از طریق پساب و تمامی زیرساختهای لازم برای استقرار صنایع متقاضی در منطقه ویژه اقتصادی این شهرستان است.
وی با اشاره به جلسه خود با معاون اقتصادی استاندار اصفهان، گفت: در این نشست مقرر شد کمیته ویژهای برای سرعت بخشیدن به ایجاد زیرساختهای لازم برای منطقه ویژه اقتصادی کاشان تشکیل شود.
به گفته زارعی، اکنون نزدیک به ۵۰ درصد عملیات تسطیح جاده منطقه ویژه اقتصادی انجام شده و قراردادهای برقرسانی و اختصاص ۱۰ هزار مترمکعب گاز در مرحله نخست برای این منطقه اقتصادی انجام و در حال پیگیری است.
وی یادآور شد: برای زیرساخت خط راهآهن، تلفن و اینترنت منطقه ویژه مشکل خاصی نیست ولی اولویت با آبرسانی، برقرسانی و گازرسانی است.
زارعی یکی از اولویتهای فرمانداری برای توسعه اقتصادی شهرستان کاشان را منطقه ویژه بیان و اضافه کرد: این منطقه در آینده برای ۲۰ هزار نفر شغل و توسعه پایدار ایجاد خواهد کرد.
به گزارش ایرنا منطقه ویژه اقتصادی کاشان سال ۱۳۸۹در مجلس شورای اسلامی مصوب شد و سال ۱۳۹۱ به تصویب هیات وزیران رسید و واگذاری آن از سال ۱۳۹۷ شروع و مجوزهای آن گرفته شد.
به گفته فرماندار کاشان، از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰ شرکت ایمیدرو ۲۵ میلیارد تومان بودجه برای منطقه ویژه اقتصادی این شهرستان اختصاص داده است.
مهاجران غیرمجاز کاشان به افغانستان منتقل میشوند
فرماندار ویژه کاشان همچنین در نشست خبری با اشاره به مهاجران غیر مجاز افغانستانی گفت: مهاجران غیرمجاز توسط دستگاههای مربوطه شناسایی، جمعآوری و به کشور خود منتقل میشوند.
وی با اشاره به تحولات اخیر افغانستان تصریح کرد:در پی این تحولات، شمار مهاجرت اتباع این کشور به ایران افزایش یافته که بخشی از آنها در شهرستان کاشان ساکن شدند.
زارعی با بیان اینکه اکنون شهرستان کاشان از وجود مهاجران افغانستانی اشباع شده، اظهار داشت: برنامهریزی جمع آوری اتباع بیگانه غیرمجاز، توسط نیروی انتظامی و با همکاری دستگاههای دیگر در دست اقدام است.
فرماندار ویژه کاشان با تاکید بر اینکه آمار مهاجران افغانستان توسط دستگاههای مربوطه رصد میشود، گفت: مهاجران غیرمجاز در این شهرستان به صورت روزانه یا هفتگی به مرکز استان انتقال و در نهایت از مرز خارج میشوند.
وی در خصوص طرح ممنوعیت اقامت اتباع بیگانه در کاشان، خاطرنشان کرد: در برخی شهرستانها بخاطر حساسیت موجود، ممنوعیت و یا محدودیتهایی برای مهاجران و اتباع بیگانه اعمال میشود که در این خصوص نظرها و گزارشهای کارشناسی این شهرستان به صورت شفاف و مکتوب به استان اعلام شده است.
زارعی یادآور شد: فرمانداری ویژه کاشان در خصوص مهاجران افغانستان به صورت منظم رصدها و پایشهایی انجام میدهد و موضوع را به استان اعلام میکند.
وی شمار مهاجران افغانستانی مجاز در کاشان را ۲۳ هزار نفر اعلام و اضافه کرد: نزدیک به ۱۲ هزار نفر غیرمجاز در این شهرستان اقامت دارند.
دز پایان این نشست نیز رییس شورای اسلامی شهر جوشقان قالی نیز به بیان برخی مشکلات مردم این شهر پرداخت و گفت: بیشترین دغدغه مردم این منطقه مشکل معدن آهن است.
احمد قادری کمبود دستگاههای خودپرداز در شهر جوشقان قالی را از دیگر مشکلات مردم این شهر بیان و اضافه کرد: شعبه بانک تجارت جوشقان قالی ابتدا به باجه تبدیل و پس از مدتی این باجه نیز جمعآوری شد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به بعد مسافت جوشقان قالی تا مرکز شهرستان کاشان، اهالی جوشقان قالی امور بانکی خود را در شهر میمه انجام میدهند.
شهر جوشقان قالی از توابع بخش قمصر در شهرستان کاشان با نزدیک به هفت هزار نفر جمعیت در فاصله ۸۰ کیلومتری جنوب کاشان قرار دارد.
نظر شما