تفاهمنامه سه جانبه زیست‌محیطی در چهارمحال و بختیاری امضا شد
عکس تزیینی است

شهرکرد-ایرنا- تفاهمنامه سه جانبه بین ادارات کل حفاظت محیط‌زیست، منابع طبیعی و دامپزشکی چهارمحال و بختیاری روز پنجشنبه در شهرستان بروجن با حضور حسن اکبری معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی منعقد شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری گفت:همکاری مشترک و همه جانبه با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های سه اداره کل و حمایت از ماموریت‌ها و برنامه‌های مشترک این ادارات کل موضوع اصلی این تفاهمنامه است.

سعید یوسف‌پور روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: تلاش برای اجرایی کردن برنامه‌های آموزش همگانی محیط‌زیست مطابق با برنامه‌های توسعه استان، بهره‌مندی از ظرفیت‌ها و قابلیت‌های این سه اداره کل برای تحقق اهداف و ماموریت‌های مشترک، اجرای پروژه‌های مشترک تحقیقاتی، کنترل بیماری‌های حیوانات اهلی و وحوش و تقویت روحیه تعاون و همکاری مشترک بین نیروهای یگان حفاظت و مجموعه کارشناسی ادارات کل از اهداف دیگر این تفاهم‌نامه است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری نیز گفت:مدیریت و بهره‌برداری اصولی از عرصه‌های طبیعی، اصلاح و احیا عرصه‌های طبیعی جنگلی و مرتعی، انجام اقدامات حمایتی برای مبارزه با بیماری‌ها و آفات انجام مطالعات مشترک از جمله زمینه‌های همکاری‌های این سه اداره کل است.

اصغر احمدی افزود: تدوین و ابلاغ دستورالعمل‌های مشترک، همکاری در برقراری قرنطینه و انجام اقدامات امنیت زیستی در مناطق مورد نیاز ، همکاری در نظارت‌های بهداشتی و زیست‌محیطی بر اماکن تفریحی و صنایع استان و استفاده از ظرفیت آموزشی و آزمایشگاهی این ادارات چارچوب این همکاری مشترک است.

وی تصریح کرد: امضای این تفاهمنامه، برای تحقق اهداف، سیاست‌ها و الزامات ملی و بین المللی این ادارات ضروری بود.

مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: پیش از این تفاهمنامه، همکاری‌های مشترکی میان این ادارات کل در سال‌های قبل در موضوع آنفلوانزا و موارد زیست‌محیطی در تنگ صیاد وجود داشت که با انعقاد این تفاهمنامه انتظار هماهنگی‌های بیشتر از گذشته گسترش می‌یابد.

محمد اسدی افزود:گشت‌های مشترک مانع بروز و ظهور بیماری ها در جمعیت‌های حیوات اهلی و حیات وحش در چهارمحال و بختیاری خواهد شد.

وی تاکید کرد: اگر بیماری‌های مانند هاری توسط دامپزشکی کنترل نشود، شاهد شیوع آن در حیات وحش خواهیم بود و این مهم اهمیت نظارت‌های مشترک را نشان می‌دهد.

به گزارش ایرنا، در چهارمحال و بختیاری هشت منطقه شامل یک اثر طبیعی ملی، یک پارک ملی، یک پناهگاه حیات‌وحش و پنج منطقه حفاظت‌شده وجود دارد که در مجموع حدود ۱۱.۶۳ درصد مساحت این استان را در برمی‌گیرند.

پارک ملی و منطقه حفاظت‌شده تنگ صیاد و مناطق حفاظت‌شده هلن، سبزکوه، شیدا و قیصری از جمله مناطق تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط‌زیست در چهارمحال و بختیاری به شمار می‌روند.

همچنین تالاب‌های بین‌المللی چغاخور و گندمان در شهرستان بروجن، مهم‌ترین زیستگاه پرندگان تالابی و گونه‌های مهاجر در استان شناخته می‌شوند.

بر این اساس، تاکنون در این استان بیش از یک هزار و۴۰۰ گونه گیاهی و ۴۲۰ گونه جانوری به ثبت رسیده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha