به گزارش خبرنگار ایرنا؛ "سلمان اسماعیلی" روز شنبه نشست بررسی فرصتها و اولویتهای سرمایهگذاری شهرستان ملایر، اظهار داشت: هیچ جامعه، شهر و کشوری بدون سرمایهگذاری و تشکیل سرمایه پیشرفت نخواهد کرد.
وی گردشگری، صنعت و معدن، کشاورزی، مسکن و فناوری را پنج سرفصل اصلی در حوزه اقتصادی و سرمایهگذاری دانست و افزود: حداقل یک دهه است که این شهرستان در حوزه سرمایهگذاری دارای ثبات است و تحول خاصی جز در برخی تک پروژههای شاخص همچون معدن روی نداده است.
فرماندار ویژه ملایر جذب سرمایهگذار را موتور محرک پیشرفت این شهرستان دانست و گفت: در حوزه جذب سرمایهگذار و سرمایهگذاری صحبت از یک الزام و ضرورت است که باید این مسیر را به سرعت طی کنیم.
وی با اشاره به اختصاص ۱۳۳ میلیارد تومان بودجه به این شهرستان در سالجاری، اظهار داشت: در این زمینه نمیتوانیم به اعتبارات دولتی تکیه و تحول ایجاد کنیم و برای عقب نماندن از رشد و توسعه، چارهای جز سرمایهگذاری و ورود سرمایهگذار به ملایر نداریم.
به گفته وی، چندین سال است که ملایر در حوزه سرمایهگذاری و جذب سرمایهگذار تحرکی نداشته و نرخ جذب سرمایه در این شهرستان بسیار پایین پایین است.
اسماعیلی تدوین و اشراف اطلاعاتی از داشتهها و هیه برنامه و چشمانداز سرمایهگذاری این شهرستان را از وظایف مهم و ضروری مدیران در گام نخست برشمرد و گفت: در مرحله نخست باید وضع موجود سرمایهگذاری در این شهرستان مشخص شود تا به وضع مطلوب برسیم.
وی خاطرنشان کرد: ما به عنوان مدیران این شهرستان باید در جایگاه واقعی و هدایتگری قرار بگیریم و در حوزه سرمایهگذاری با کسب اطلاعات دقیق، متناسب با داشتهها، برنامهریزی کنیم و سیاستگذار و متولی باشیم.
فرماندار ویژه ملایر تعریف مشوقهای لازم برای جذب سرمایهگذار، ایجاد عوامل انگیزشی، تسهیل در صدور مجوزها و موافقیتهای اصولی را از دیگر الزامات مدیریتی عنوان کرد.
وی با تاکید بر نگاه فراشهرستانی و آیندهنگر مدیران در این حوزه، دستگاههای اصلی و متولی را موظف کرد فرصتها، ایدهها و پیشنهادات مربوطه برای سرمایهگذاری را تا ۲۵ شهریور و همچنین دستگاههای خدماترسان و پشتیبان، داشتههایشان را در این زمینه تا ۲۰ شهریور اعلام کنند.
نظر شما