به گزارش ایرنا از مرکز خبر حوزه، شرکت کنندگان در این تجمع که طلاب و فضلای حوزه علمیه قم بودند طرح بانکداری اسلامی را دارای اشکالات متعددی دانستند که همچنان مشکلات گذشته بانکداری را رفع نکرده است.
موضوعاتی که طلاب به آن اعتراض داشتند، شامل مواردی از قبیل اینکه «منابع پولی و مالی و تسهیلات همچنان در اختیار مردم و تولید قرار نمیگیرد»، «استفاده کنندگان از منابع بانکی همچنان درصد کوچکی از سرمایه داران هستند»، «خلق پول و نقش بانکهای خصوصی و خصولتی در ایجاد تورم هم چنان حل نشده است» بود.
همچنین تجمع کنندگان بر این باورند که «از بین رفتن ارزش پول ملی و تورمهای افسار گسیخته به دلیل فعالیتهای مالی بدون پشتوانه بانکهای خصوصی است که همچنان در طرح مجلس حل نشده باقی مانده است» و خواهان ارتباط بیشتر این مجلس انقلابی با حوزه های علمیه شدند.
طلاب با همراه داشتن پلاکاردها و دست نوشتههایی مانند "بانکداری ربوی ضد شرع نبوی"، "بانکها را ازدست سرمایه داران خارج کنید"، "طرح بانکداری مجلس یعنی بنگاه داری و حباب سازی"، اعتراض خود را از تصویب طرح بانکداری ربوی مجلس شورای اسلامی اعلام کردند.
حجت الاسلام کمیل قنبرزاده، عضو مرکز اقتصاد مقاومتی حوزه علمیه قم در این تجمع گفت: با وجود اینکه در طرحی که در مجلس شورای اسلامی تصویب شده بحثهای نظارتی به صورت جدی پیش بینی شده است اما در این طرح همچنان موضوعات مهمی مانند خلق پول بانکها و ایجاد تورم، حیلههای ربوی، بنگاه داری و صوری سازی معاملات و ادامه روند اعطای تسهیلات بی ضابطه به اشخاص پرنفوذ همچنان حل نشده است.
به گزارش ایرنا، طرح بانکداری اسلامی هنوز به تصویب کامل مجلس شورای اسلامی نرسیده است.
نظر شما