به گزارش خبرنگار ایرنا، رییس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان کشور در آیین افتتاحیه این المپیاد گفت: برگزاری المپیاد ورزشی برای دانشآموزان سمپادی با هدف سلامت جسم و ارتباطات دوستانه که در فعالیت ذهنی و علمی آنان تاثیر گذار است برگزار می شود.
الهام یاوری افزود: در فرآیند برگزاری این مسابقات که ویژه مدارس سمپاد دختران کشور است ابتدا ۹ هزار نفر از دانشآموزان سمپادی دختر در استان های کشور با هدف توانمندی به لحاظ جسمی و برقراری ارتباط بهتری با فضای ورزش برگزار شد که در ادامه ۲۰۰ نفر از این تعداد به این مسابقات راه یافتند تا علاوه بر ورزش، ارتباطات خوبی میان آنان شکل بگیرد.
وی با بیان اهمیت افزایش توانمندیهای این دانش آموزان خطاب به دانش آموزان خاطرنشان کرد: شما برای نقش آفرینی در آینده کشور باید به سه حوزه عقل سالم، بدن سالم و قلب سالم توجه و تفکرورزی را تقویت و از احساسات در مسیر درست و عاقلانه استفاده کنید.
رییس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان کشور یادآور شد: در تاریخ افرادی بودهاند که با اقدامات و رفتارشان مسیر تاریخ را تغییر دادند که در این بین امام حسین (ع) از افراد شاخص و تاثیرگذار در تاریخ است که نه تنها در دنیای اسلام و زندگی ما می درخشند بلکه در ادیان دیگر تاثیر داشتند و مرام و منش او را ستودند، معتقدم دختران سمپادی باید از حالا تصمیم بگیرند که می خواهند از افراد تاثیرگذار و الهام بخش جامعه باشند و در این مسیر با روحیه صادقانه گام بردارد.
معاون برنامه ریزی و مدیریت مدارس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در این آیین گفت: برنامههای ورزشی برای دانشآموزان سمپاد برای آن است که به جامعه القا کنیم دانش آموزان استعداد درخشان تنها یادگیرنده نیست، یک دانش آموز استعداد درخشان در کنار فعالیتهای علمی می تواند مدال المیپاد ورزشی هم بدست آورد.
فرهاد فتحینژاد تصریح کرد: دانشآموزان باید از حافظه محوری به سمت کسب شایستگی ها در تمام حوزه های فنی هم حرکت کنند چراکه ما نیاز به دانش آموزانی داریم که علاوه بر فعالیت علمی مدال المپیاد ورزشی هم بر گردن دارد، دانش آموزان در این المپیادها در فضایی دوستانه قرار می گیرند که از تهدیدهای مثل فضای مجازی که مرسوم هست جلوگیری و دانشآموزان را به سمت ارتباط گرفتن برای آینده و فضای دوستانه حرکت سوق میدهد.
وی تصریح کرد: دانشآموزان باید بیاموزند که فضای مجازی و هر خبری که به عنوان جریان ساخته شد نباید ذهن آنها را درگیر کند بلکه باید پیرامون آن استدلال و تحلیل کنند، به جای سازگاری با شرایط محیطی به سمت مقاومت در برابر آنها به نفع باورهای فرهنگی کشور حرکت کنند.
وی با اشاره به این که سازمان سمپاد برای تربیت دانش آموزان و جلوگیری از تهدیدهای گفته شده در جمعیت ۱۲۴ هزار نفری با تعداد ۷۰۰ مدرسه سمپاد در کشور تصریح کرد : سازمان با برنامه ریزی در کارسوق هایی با عنوان مهندسی ژنتیک، علوماعصاب، لیزر و کوانتوم و ریاضی را برای آنان برگزار می کند ضمن اینکه در این مدارس وضعیت یادگیری دانشآموزان سمپادی سال به سال رصد و پایش می شود.
رییس فدراسیون ورزش دانش آموزی کشور در این آیین در تشریح اهمیت ورزش برای نخبگان خاطرنشان کرد: ورزش در یادگیری بهتر نقش زیادی دارد بنابراین هر کسی که توانایی بالاتری در ذهن دارد در یادگیری هم عملکرد بهتری دارد.
حسن بابویی گفت: ورزش در روحیه پرنشاط و شاداب نقش ندارد، دانشآموزان سمپادی به دلیل اینکه فعالیت تحصیلی و علمی بالاتری دارد و همین امر موجب کمتحرکی می شود با فعالیت های ورزشی می تواند فعالیت های تحصیلی بهتری را تجربه کند.
وی استرس را مانع مهم در مسیر تحصیلی علمی و آموزشی برشمرد و افزود: فعالیت جمعی و ورزشی استرش را کاهش و توانمندی های آموزشی را بالا میبرد ضمن اینکه قدری فراغت از درس و پرداختن به ورزش در بازآوری سیستم مغزی و عصبی نیز کمک می کند.
وی تاکید کرد: نخبگان سالها باید به جامعه خدمت کنند و چنانچه به ورزش توجه نکنند به دلیل بیماری هایی که گریبان افراد کم تحرک را می گیرد دچار مشکل خواهند و باید به فکر سلامتی خود باشند.
المپیاد ورزشی مدارس استعدادهای درخشان سراسر کشور با حضور مسوولان کشوری و استانی از روز جمعه ۱۱ شهریور با حضور ۱۳۵ بازیکن و مربی آغاز در بخش پسران و با افتتاحیه امروز در بخش دختران با ۱۱۹ بازیکن و مربی تا ۱۶ شهریور ادامه خواهد داشت.
این مسابقات در ۲ بخش پسران و دختران و در رشته های شطرنج ، روپایی فوتبال ، طناب زنی و والیبال برگزار می شود.
نظر شما