علی سنجربگی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ابتدا ۶ امدادگر در قالب ۲ تیم امدادی با ۲ دستگاه آمبولانس راهی عراق شدند سپس ۲۰ نفر در قالب کاروان «رهسپاران عصر ظهور» متشکل از اعضای خانه محلات به عنوان زائر اعزام شدند که در مسیر پیاده روی کار ارائه خدمات امدادی را نیز عهده دار هستند.
وی اضافه کرد: هشت نفر از نیروهای جمعیت هلال احمر استان همدان هم به عنوان انتظامات مراکز درمانی به کشور عراق عزیمت کردند همچنین قرار است ۲ امدادگر با یک دستگاه آمبولانس، در روزهای پیش رو به مرز کردستان اعزام شوند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان گفت: علاوه بر ارائه خدمات در برون مرزها، در داخل استان همدان نیز ۱۷ پایگاه ثابت و سیار در آماده باش کامل برای ارائه خدمات امدادی به زائران اربعین حسینی قرار دارند.
سنجربگی تاکید کرد: نیروهای مستقر در پایگاه های امداد جاده ای هلال احمر آموزش های لازم را درباره حوادث شایع در مسافرت ها فرا گرفته اند.
وی اظهار داشت: ۲۱۲ نفر روز امدادگر با استفاده از ۵۹ دستگاه خودروی امدادی کار خدمات رسانی به زائران از بدو ورود تا خروج از استان را از پنجم شهریور آغاز کرده اند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان بیان کرد: پیش بینی های لازم برای اسکان اضطراری زائران اربعین حسینی شده است به گونه ای که علاوه بر پایگاه های امداد جاده ای واقع در محورهای ارتباطی این استان ۷۹ محل از اماکن زیر پوشش اداره کل ورزش و جوانان به همراه مساجد و حسینیه ها برای اسکان تجهیز و آماده شدند.
سنجربیگی ادامه داد: موکب داران همدانی که در داخل استان یا کشور عراق فعالیت دارند آموزش های لازم در زمینه امداد و نجات را فرا گرفتند تا در صورت مراجعه افراد به این ایستگاه ها ، مهارت امداد رسانی را داشته باشند.
وی گفت: جمعیت هلال احمر مسئولیت کمیته خدمات امداد و نجات ستاد اربعین استان همدان را عهده دار است و اورژانس، ناجا، مدیریت بحران، اوقاف و امور خیریه، شرکت پخش فرآورده های نفتی، سازمان صمت، صدا و سیما، راهداری، شهرداری، ورزش و حوانان، نمایندگی ایران خودرو و سایپا ذیل این کمیته هستند.
نظر شما