به گزارش ایرنا، اربعین حسینی یکی از شعائر سیاسی و مدنی در بستر مکتب اسلام ناب محمدی برای و نجات بشریت است که دشمنان اسلام همواره تلاش کردند تا جمعیت پرشور شیعه و سنی را از پیوستن به جمع عزاداران این اجتماع بزرگ بازدارند اما نتوانستند.
اهل سنت همانند شیعیان ارادت خاصی نسبت به خاندان رسول اکرم (ص) دارند و حضور همیشگی آنان در پیادهروی اربعین و همچنین پذیرایی از کاروانهای زائران اربعین حسینی در طول تاریخ گواه این ادعاست.
شماری از مردم اهل سنت ترکمن و بلوچ گلستان که برای شرکت در اجتماع بزرگ پیادهروی اربعین راهی عراق شدند در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ارادت خالصانه خود به خاندان عصمت و طهارت (ص) و امام حسین(ع) را مهمترین دلیل حضور در مسیر کربلا دانستند.
طلب شفاعت نوه هفت ساله از امام حسین(ع)
جمیله مهقانی بانوی ترکمن ۴۹ ساله در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: از کودکی عاشق به اهل بیت(ع) به ویژه امام حسین(ع) بودم و تاکنون ۲ بار موفق به زیارت بارگاه ایشان شدم و امسال برای سومین بار افتخار سفر به کربلا نصیبم شد.
وی افزود: نوه هفت سالهای به نام فاطمه زهرا دارم که مریض است و با توجه به بزرگی و معجزات امام حسین(ع) نذر کردهام در این سفر شفای وی را از عزیز رسول اکرم(ص) بگیرم.
محمود نظر ۵۷ ساله دیگر عضو این کاروان است که نخستین سفر خود به کربلا معلی را تجربه میکند.
وی گفت: ارادت ویژهای به امام حسین(ع) و خاندان عصمت و طهارت دارم که قابل توصیف نیست و شوق زیادی برای شرکت در مراسم پیاده روی اربعین داشتم و امسال به این آرزو رسیدم.
امان گلدی صفایی ۶۳ ساله هم که برای سومین بار به کربلا مشرف میشود، گفت: اهل بیت به ویژه امام حسین(ع) به عنوان نور چشم حضرت محمدمصطفی(ص) و فرزند امام علی(ع) برای اهل سنت بسیار عزیز هستند و زیارت مرقد مطهر ایشان برای ما مایه افتخار است.
بوسیدن خاک تربت کربلا دعای نوجوان ۱۴ ساله ترکمن
کمیل سارجهکر ۱۴ ساله که کوچکترین عضو این کاروان است با شوقی وصف نشدنی عشق و محبت به اهل بیت(ع) را مهمترین دلایل توفیقاش به حضور در کاروان پیاده روی اربعین دانست و گفت: اهل سنت برای نشان دادن ارادت خود به امام حسین(ع) و یاران ایشان روزه میگیرند و ثواب آن را نثار روح شهدای کربلا میکنند و برای فرزندانشان که در این ماه به دنیا میآیند نامهای عاشورمحمد و حسین را برمیگزیند.
پری قرهککلی ۴۰ ساله هم که نخستین سفر خود به کربلا را تجربه میکند به گوشهای از ارادت ترکمنها به امام حسین(ع) اشاره و بیان کرد: ترکمنها روزهای تاسوعا و عاشورا صدقه میدهند و ثواب آن را به روح شهدای کربلا نثار میکنند تا امام حسین(ع) در روز قیامت شفیع آنان شود.
حضور در کاروان زائران اربعین اجابت دعایم بود
فیض الله دبیر دیگر عضو ۵۲ ساله کاروان اربعین هم گفت: هفته پیش برادرم را برای عزیمت به کربلا بدرقه کردم و همان هنگام از خداوند خواستم فرصتی برای تشرفم فراهم کند که بعد از چند روز خداوند دعایم را اجابت کرد و برای نخستین بار قرار است بارگاه امام حسین(ع) و یاران ایشان را زیارت کنم.
وی افزود: ارادت به امام حسین(ع) جزو فرهنگ غنی ترکمنهای گلستان است و در هر فرصتی از جمله مراسم عزاداری ماه محرم با برپایی سفرهای نذری و ختم قران و صلوات ارادت خود را به اهل بیت(ع) نشان میدهند.
قرارگرفتن در مسیر شهدای کربلا سدی در مقابل اختلافافکنی دشمنان
آخوند امانالله کوچکنژاد ۴۴ ساله هم با تاکید بر اینکه عشق به امام حسین(ع) وی را در مسیر این سفر معنوی کشاند، گفت: وحدت شیعه و اهل سنت و قرارگیری آنان در مسیر شهدای کربلا و امام حسین(ع) سدی محکم در مقابل توطئههای تفرقه افکنانی دشمنان است.
وی افزود: لازم است علمای تشیع و تسنن رشادت، از خودگذشتگی و روحیه ظلم ستیزی شهدای کربلا را به عنوان الگو به نسلهای بعدی انتقال دهند.
به گزارش ایرنا، کاروان ۴۰ نفره زائران اهل سنت استان گلستان سهشنبه شب برای شرکت در مراسم پیادهروی بزرگ اربعین حسینی با بدرقه مردم و مسوولان راهی عراق شدند.
شرکت در پیاده روی اربعین، زیارت بقاع متبرکه و همچنین بزرگان اهل سنت در عراق از جمله برنامههای این کاروان است.
اربعین در لغت به معنی چهلم است و در اصطلاح به بیستم صفر ۶۱ هجری قمری، چهلمین روز شهادت امام حسین (ع) اطلاق میشود.
یک سوم جمعیت یک میلیون و ۸۵۰ هزار نفری گلستان را ترکمنهای اهل سنت تشکیل میدهند.
نظر شما