دادستان ارومیه: معتادان متجاهر ساماندهی می‌شوند
عکس تزئینی است

ارومیه - ایرنا - دادستان عمومی و انقلاب ارومیه با اشاره به لزوم ساماندهی معتادان متجاهر گفت: اگر معتادان خیابانی، مزاحمت اجتماعی برای مردم ایجاد کنند مجرم شناخته شده و باید جمع آوری شوند.

به گزارش ایرنا، میانه‌های فضای سبز اطراف ارومیه، در آلونک‌های ساختمان‌های مخروبه، زیرپل‌ها و در هر چند متر جای نسبتا خرابه می‌توان آنها را تکی یا گروهی دید، معتادانی که خانه‌به دوش‌اند و قانون به آنها می‌گوید، متجاهر.

یعنی کسی که مزاحمت اجتماعی ایجاد، موجب وحشت و ترس مردم شود و از معتاد بودنش ابایی ندارد به این معنا معتاد متجاهر به مصرف‌کنندگان مواد مخدری گفته می‌شود که با وجود امکانات لازم در جهت درمان و حتی حمایت‌های خانواده و دولت حاضر به ترک کردن اعتیاد خود نیستند.
به گفته مدیران دادگستری آذربایجان غربی تعداد زندانیان معتاد در استان کم نیست و این عدد شاید از یک هزار نیز عبور کند.
اما معتادانی که در اماکن عمومی اقدام به مصرف می‌کنند و قصدی برای ترک‌کردن ندارند طبق قانون مبارزه با مواد مخدر مجرم هستند و باید به مراکز ترک اجباری برده شوند.
حسین مجیدی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به دغدغه دستگاه قضایی در حوزه مواد مخدر می‌گوید: یکی از سیاست‌های راهبردی دستگاه قضایی، جمع آوری معتادان متجاهر است که از دغدغه‌های دستگاه قضایی نیز محسوب می‌شود.
وی با بیان لزوم ساخت اردوگاه برای معتادان متجاهر افزود: چند سوله موجود در دستگاه‌های اجرایی شناسایی و در ظرف یک ماه آتی از سمت شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر تجهیز و تکمیل می‌شود تا تمامی معتادینی که در شهر مرتکب رفتارهای مجرمانه می‌شوند را در این مجموعه نگهداری کنیم.
دادستان عمومی و انقلاب ارومیه اضافه کرد که اگر فردی از قانون برای درمان تبعیت نمی‌کند، استمرار برای مصرف مواد مخدر دارد و قصد اصلاح ندارد از مصادیق تجاهر به اعتیاد است.
قوه قضاییه و پلیس مبارزه با مواد مخدر در برخورد با معتادان متجاهر و مجرم بودن آنان بارها تاکید دارندکه البته نگهداری این معتادان به عنوان بیمار و نه زندانی موضوع دیگری است که مورد تایید همه نهادها و ارگان‌های مرتبط با این حوزه است.
مجیدی در تعرف معتادین متجاهر گفت: گاهی اوقات با رفتارهای خشن و مزاحمت‌های بیجا در جامعه، امنیت اجتماعی را به خطر می‌اندازند و از همین رو جمع‌آوری معتاد متجاهر از مطالبه جدی مردمی است.
وی ادامه داد: پس از تحویل و تجهیز سوله‌های شناسایی شده؛ معتادین متجاهر در عرض سه روز از سطح شهر جمع آوری می‌شوند.
مجیدی با اعلام اینکه اکثر معتادین متجاهر قابل شناسایی هستند، اظهار کرد: آنها آلونک‌هایی در سکونت‌گاه‌های غیر رسمی داخل شهر برای خود ساخته و در ملاعام با مصرف مواد مخدر مرتکب جرم می‌شوند و مزاحم مردم هستند.
وی ضمن درخواست همکاری رسانه‌ها افزود: از رسانه‌ها می‌خواهم تا در جمع‌آوری معتادان متجاهر همراه پلیس و قوه قضایی باشند و هر موضوعی در این راستا مورد سلب آسایش مردم باشد را اطلاع رسانی کنند تا ما وارد عمل شویم.
نگهداری از این معتادین کاملا رایگان خواهد بود که حرفه آموزی و مهارت سنجی و حمایت نیز از سمت دستگاه حاکمیتی به اجرا در خواهد آمد.
عموم مردم در صورت مشاهده معتادین متجاهر می‌توانند ضمن تماس با پلیس ۱۱۰ یا پلیس مواد مخدر شکایت‌شان را اعلام و یا از طریق مراجعه حضوری به دادسرا شهرستان موضوع را به سمع مدیران مربوطه اطلاع داده تا دستور قاطع قضایی در این خصوص صادر شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha