۱۷ شهریور ۱۴۰۱، ۲۰:۴۲
کد خبرنگار: 815
کد خبر: 84882077
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

دبیر کل سازمان ملل: طوفان اقتصاد کشورهای در حال توسعه را تهدید می‌کند

نیویورک – ایرنا- آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل اظهار داشت: با طوفان کاملی روبرو هستیم که اقتصاد بسیاری از کشورهای در حال توسعه را تهدید می کند.

آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان روز پنجشنبه به وقت محلی در نشست برنامه عمران سازمان ملل متحد افزود: جهان ما با چالش‌های گسترده ای روبرو شده که زندگی را ناآرام و اقتصاد جهانی را مختل کرده است.

گوترش گفت: در حالی که کشورهای در حال توسعه با چالش هایی روبرو شده اند که هیچ نقشی در آن ایجاد آنها نداشتند، رشد اقتصادی نابرابر پس از همه گیری کرونا منجر به توسعه نابرابر و عقب ماندن بسیاری از کشورها شده است.

دبیر کل سازمان ملل افزود: در حال حاضر در برابر طوفانی قرار گرفته ایم که اقتصاد بسیاری از کشورهای در حال توسعه را تهدید می کند. برای نخستین بار شاخص کلی توسعه انسانی در جهان در دو سال پیاپی کاهش یافته است و میلیون ها انسان با عدم سلامت روانی مواجه شدند.

گوترش با تاکید بر اهمیت دو چندان کردن روند توسعه انسانی، سرمایه‌گذاری، بیمه و نوآوری یادآور شد از این طریق می توانیم در توانمند سازی مردم، نجات اهداف توسعه پایدار و ترسیم آینده‌ ای بهتر برای انسان ها سهیم باشیم.

دبیرکل سازمان ملل پیش از این نیز در برنامه مقابله با بحران غذایی در جهان موسوم به " زمان اقدام جمعی فرارسیده است؛ سیاست هماهنگی پاسخ به بحران جهانی غذا" گفت: جهان ما با تعداد زیادی از چالش ها از جمله تغییرات اقلیمی، کرونا، جنگ ها و افزایش تورم مواجه است.

وی افزود: از سوی دیگر قیمت مواد غذایی، انرژی و کود به شدت افزایش یافته و  جنگ در اوکراین  این قیمت ها را تشدید کرده است و  در دو سال گذشته تعداد افرادی که به شدت در ناامنی غذایی قرار دارند دو برابر شده است.

گوترش تصریح کرد: امسال با خطر واقعی قحطی های متعدد روبرو هستیم و سال آینده اوضاع می تواند بدتر شود. باید با یکدیگر برای اتخاذ سیاستی جسورانه و هماهنگ عمل کنیم و این به معنای ادغام مجدد تولید مواد غذایی اوکراین و غذا و کود روسیه در بازارهای جهانی و باز نگه داشتن تجارت جهانی است.

وی اضافه کرد: این به معنای مقابله با بحران مالی در جهان در حال توسعه و استفاده  فوری از تمام منابع ممکن برای افزایش حمایت اجتماعی و حمایت از کشاورزان خرد و خانواده ها جهت افزایش بهره‌وری و اتکا به خود است. این همچنین به معنای تغییر سیستم‌های غذایی به منظور به کار گیری رژیم‌های غذایی اقتصادی، سالم و پایدار و در دسترس بودن آنها برای همه افراد در همه جای جهان است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha