به گزار روز شنبه ایرنا، تارنمای خبری آمریکایی « بیزنس اینسایدر» در این باره گزارش داد: هزینه بالای برق در آلمان ناشی از بحران انرژی، باعث شد تا فروشگاه ها و مغازه های عرضه نان در آلمان با چراغ های خاموش به مشتریان نان بفروشند.
این رسانه آمریکایی نوشت: در اعتراض به افزایش هزینه انرژی بخصوص برق، حدود ۸۰۰ نانوایی در شمال آلمان اقدام به فروش و عرضه نان به مشتریان با چراغ های خاموش کردند و مشتریان ناگزیر، نان و ساندویچ های خود را در محیطی تاریک صرف کردند.
بیزینس اینسایدر نوشت: نانوایی ها در آلمان که از اجاق های برقی برای پخت نان استفاده می کنند به شدت تحت فشار هزینه های بالای انرژی قرار گرفتهاند، از زمان حمله روسیه به اوکراین در فوریه گذشته و درنتیجه تحریم غرب علیه مسکو، کاهش انتقال گاز طبیعی روسیه به آلمان ازطریق خط لوله «نورد استریم-۱» ، باعث شده تا بخش های صنعتی و تجاری دراین کشور اقدام به کاهش مصرف انرژی کنند.
امروز برق مغازه های نانوایی خاموش شد فردا برق اجاق های نان پزی
بنابراین گزارش، انجمن صنفی نانوایان آلمان دراعتراض به افزایش بهای انرژی دراین کشور در بیانیه ای اعلام کرد: نانوایی ها به شدت تحت فشار هزینه های بالای انرژی قرار گرفتهاند، چرا که اجاق ها و سیستم های خنک کننده و یخچال ها، برق بسیار بالایی مصرف می کنند، امروز چراغ مغازه های نانوایی خاموش شد و فردا باید منتظر خاموش شدن خود اجاق های نان پزی باشیم.
تنوع ۳۰۰۰ هزار نوع نان باگردش مالی ۱۵میلیارد یورو در آلمان
خبرگزاری رویترز نیز با پرداختن به این خبر نوشت: نان با مصرف حدود ۵۶ کیلوگرم در هر خانوار در آلمان، غذای اصلی و شماره یک در بزرگترین اقتصاد اروپا محسوب می شود، آلمان با تنوع ۳۰۰۰ هزار نوع نان دارای فرهنگ غنی این ماده غذایی دراروپا بوده و این تجارت سالانه حدود ۱۵ میلیارد یورو گردش مالی دارد.
رویترز افزود: علاوه بر افزایش بهای انرژی در آلمان، بهای مواد اولیه تهیه نان همچون آرد، شکر، کره و شیر نیز افزایش یافته که علاوه بر آن باید هزینه نیروی کار را برای تهیه نان در آلمان نیز باید به هزینه نانوایی ها و صنعت تولید و توزیع نان در آلمان افزود.
مالک نانوایی «هینز همرل» (Heinz Hemmerle) در شهر « مولهایم آن در رور» (Mülheim an der Ruhr) واقع در شرق آلمان که ۱۳ فروشگاه در این شهر دارد، به رویترز گفت که انتظار چهار برابر شدن قبض برق سالانه خود را دارد که مبلغی حدود ۱.۲ میلیون یورو خواهد شد.
به گزارش ایرنا، اتحادیه اروپا تاکنون 6 بسته تحریم را علیه روسیه تصویب کرده است که بر مبنای آخرین مورد آن صادرات نفت مسکو به کشورهای عضو تا پایان سال ۲۰۲۲ (دی ماه) بهطور کامل متوقف میشود. این تحریمها تا کنون با افزایش بهای سوخت به افزایش بی سابقه تورم در این کشورها منجر شده است.
نظر شما