به گزارش ایرنا از روابط عمومی دانشگاه محقق اردبیلی ، معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ارتباط مجازی با این کنفرانس در آیین افتتاحیه آن گفت: شبکه ملی آزمایشگاهی تصویب شده است و آییننامه آن بزودی در کمیسیون
دایمی وزارتخانه نهایی و ابلاغ خواهد شد و این شبکه بار مالی جدید برای دولت ندارد.
پیمان صالحی نیاز اصلی برای تولید مقاله را تجهیزات آزمایشگاهی دانست و تصریح کرد: شرکتهای دانشبنیان، تجهیزات آزمایشگاهی را با فناوریهای جدید در کشور تولید میکنند و به بازارهای صادراتی خوبی دست یافتهاند.
وی با تاکید بر اینکه باید در زمینه تجهیزات آزمایشگاهی بیشتر هزینه کنیم، ادامه داد: تلاش میکنیم از ظرفیتهای صندوق توسعه ملی، منابعی برای خرید تجهیزات تامین کنیم اما این امر نهایی و قطعی نشده است.
معاون پژوهشی وزارت علوم بیان کرد: تجهیزات آزمایشگاهی در کنار نیروی انسانی متخصص از زیرساختها و اولویتهای اصلی برای فعالیتهای پژوهشی در کشور است.
اسماعیل چمنی سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی هم در این کنفرانس گفت: پیشرفت کشورها از مسیر آزمایشگاهها میگذرد و نیاز انسان به تجهیزات جهت رفع نیازها و تولید علم بیش از پیش ضرورت یافته است.
وی افزود: همزمان با این کنفرانس، کارگاههای آموزشی و نمایشگاه هم برگزار میشود و باید با تلاشهای خود در حوزه تجهیزات آزمایشگاهی موجب شکوفایی بیشتر نظام و انقلاب اسلامی در عرصه فناوریهای نوین باشیم.
داود سیفزاده معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی هم در این آیین گفت: در دو سال گذشته دهها کنفرانس ملی و بینالمللی در این دانشگاه برگزار شده اما این کنفرانس در ۲ سال گذشته اولین کنفرانسی است که کاملاً حضوری
برگزار میشود.
وی ادامه داد: اولین کنفرانس ملی تجهیزات و فناوریهای آزمایشگاهی در شیراز و دومین کنفرانس به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شده و دانشگاه محقق اردبیلی میزبان سومین دوره این کنفرانس و از هدفهای این کنفرانس، ارائه
آخرین دستاوردهای علمی و ارتباط چهره به چهره و مستقیم مسئولان و فعالان این حوزه است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: ۲۵ شرکت در نمایشگاه این کنفرانس شرکت کرده اند و ۲۱۰ مقاله به دبیرخانه کنفرانس ارسال شده است.
احمد آقایی رئیس انجمن تحقیقات آزمایشگاهی ایران هم گفت: هدف از تشکیل این انجمن برقراری ارتباط سازنده علمی، تخصصی، تحقیقاتی و آموزشی و تبادل نظر بین متخصصان و فعالان آزمایشگاهی کشور و ایجاد زمینههای همکاری بین
فعالان و متخصصان رشتههای آزمایشگاهی برای استفاده بهینه از سرمایههای انسانی و تجهیزاتی کشور است.
نشستهای تخصصی این کنفرانس، عصر امروز (شنبه) ادامه خواهد داشت و آئین اختتامیه و تبیین نتایج و دستاوردهای آن فردا برگزار خواهد شد.
دانشگاه محقق اردبیلی با ۹ دانشکده ۱۰ هزار و ۵۰۸ نفر دانشجو دارد و استان اردبیل با یک میلیون و ۲۸۰ هزار نفر جمعیت و ۱۲ شهرستان در شمال ایران واقع شده است.
نظر شما