محبوبه معین مقدسی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از این میزان اعتبار، ۴۰ میلیارد تومان برای تکمیل ساختمان ۱۹ مهر و ۱۰ میلیارد تومان نیز برای تکمیل و تجهیز خوابگاه اختصاص داده شده است.
وی افزود: این پروژه به دلیل کمبود اعتبار و نبود مشاور راکد باقی مانده بود که با تخصیص اعتبار سعی می شود فاز اول آن در مهر ماه سالجاری به بهره برداری برسد.
معین مقدسی یادآور شد: کلنگ ساخت این پروژه آموزشی از محل اعتبارات سفر رهبر معظم انقلاب به خراسان شمالی بر زمین زده شد اما عملیات ساخت آن به دلایل گوناگون با وجود پیشرفت فیزکی بالا متوقف بود.
رییس دانشگاه کوثر بجنورد با اشاره به اخذ ۲ مجوز رشته در مقطع کارشناسی ارشد، گفت: حوزه فعالیت دانشگاه کوثر بجنورد طی سال های گذشته در طرح آمایش آموزش عالی، تنها به بخش علوم انسانی محدود شده بود اما در دولت سیزدهم دوباره حوزه فعالیتی آن به رشته های علوم پایه، فنی و مهندسی و علوم انسانی ارتقا یافت.
معین مقدسی با بیان اینکه در سال تحصیلی جدید ۷۰۰ دانشجو در سه دانشکده این مرکز آموزش عالی جذب خواهند شد، اظهار داشت: با جذب این افراد، شمار دانشجویان دانشگاه کوثر بجنورد به سه هزار و ۵۰۰ نفر خواهد رسید.
وی افزود: در سال تحصیلی جاری نیز ۵۰۰ نفر دانشجو در دانشکده علوم انسانی جذب شده بودند.
رییس دانشگاه کوثر بجنورد با اشاره به ایجاد مرکز نوآوری بانوان در این دانشگاه، گفت: این مرکز زیر ساخت های لازم برای تبدیل ایده های نو و خلاقانه دانشجویان خانم را به کار و کارآفرینی فراهم می کند.
وی افزود: اینک نیز چهار واحد فن آور در این مرکز مستقر شده است که به شرکت دانش بنیان تبدیل خواهد شد.
فراخوان ۱۰ عضو هیات علمی
معین مقدسی گفت: در سال جاری این دانشگاه فراخوان جذب۱۰ عضو هیات علمی در سه دانشکده را اعلام کرده است که این تعداد به ۷۰ عضو هیات علمی این مرکز آموزش عالی، افزوده خواهد شد.
رییس دانشگاه کوثر بجنورد، با بیان اینکه بودجه دانشگاه نسبت به پارسال ۴۵ درصد افزایش یافته است، بیان کرد: این مرکز آموزش عالی در سالجاری۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بودجه ابلاغی جذب کرد.
وی خاطرنشان کرد: این مرکز آموزش عالی، به عنوان تنها مرکز تکجنسیتی آموزش عالی شرق کشور، در بین دانشگاه های کشور رتبه ۶۲ را کسب کرده این در حالی است که سال گذشته رتبه ۴۲ را داشت.
دانشگاه کوثر بجنورد بیش از سه هزار و ۵۰۰ دانشجو و ۷۰ عضو هیات علمی دارد و اکنون در ۲۲ رشته و گرایش در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در ذیل سه دانشکده علوم پایه، فنی و مهندسی و علوم انسانی از طریق کنکور سراسری و سازمان سنجش و آموزش کشور دانشجو می پذیرد.
۲۸ هزار دانشجو دختر و پسر در ۳۳ مرکز شامل دانشگاههای دولتی، آزاد، غیر انتفاعی، پیام نور، فنی و حرفه ای، جامع علمی و کاربردی و فرهنگیان در خراسان شمالی تحصیل می کنند.
نظر شما