سومین کنفرانس ملی تجهیزات آزمایشگاهی در اردبیل بکار خود پایان داد

اردبیل - ایرنا - سومین کنفرانس ملی تجهیزات و فناوری‌های آزمایشگاهی که با شرکت ۲۲ شرکت فناور از سراسر کشور در دانشگاه محقق اردبیلی آغاز شده بود با معرفی و تجلیل از صاحبان مقاله و پوستر برتر به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار ایرنا ،دبیر علمی کنفرانس ملی تجهیزات و فناوری‌های آزمایشگاهی، روز یکشنبه در آیین اختتامیه این رویداد علمی در سالن بصیرت دانشگاه محقق اردبیلی گفت: ۱۰۴ نفر از مدیران و روسای آزمایشگاه‌های سراسر کشور به صورت حضوری و ۴۰ نفر به صورت مجازی در این کنفرانس دو روزه شرکت کرده بودند.

علی نعمت الله‌زاده افزود: ۲۱۰ مقاله به دبیرخانه کنفرانس ارائه شده بود که از میان آنها طی نظر هیئت داوران، ۱۷۴ مورد به صورت پوستر و ۱۴ مقاله به صورت ارائه شفاهی در کنفرانس مورد استفاده و استقبال قرار گرفت.

وی ادامه داد: مقاله برتر در ارائه شفاهی از آن یاسر شکری از دانشگاه صنعتی امیرکبیر بود و در بخش پوستر نیز فاطمه اسماعیل زاده از کارخانه آرتاویل تایر اردبیل به عنوان فرد برتر شناخته شد.

او با اعلام اینکه در این کنفرانس، هفت وبینار برگزار و سه وبینار دیگر به هفته‌های آینده موکول شد، اظهار کرد: ۲۲ شرکت فناور و دانش بنیان با دایر کردن غرفه و نمایشگاه در این کنفرانس حضور داشتند و ۳۶ دانشگاه، اداره و نهاد دولتی و غیردولتی در برگزاری این رویداد مشارکت کردند.

محمد صادق علیایی رئیس شبکه مشترک آزمایشگاه‌های علمی کشور هم در این آیین گفت: ظرفیت تبادل نظر علمی در فضای مجازی به اندازه نشست‌ها و فضاهای حضوری نیست و باید از فرصت اینگونه کنفرانس‌ها برای توسعه علمی کشور بیشتر استفاده شود.

وی نشر را خاصیت علم دانست و افزود: از هر کسی که به توسعه علمی مراکز دانشگاهی و در نهایت به بالندگی علمی کشور کمک کند، صمیمانه استقبال می‌کنیم.

سومین کنفرانس ملی تجهیزات و فناوری‌های آزمایشگاهی کشور از روز گذشته (شنبه) در دانشگاه محقق اردبیلی آغاز بکار کرده بود و به گفته داود سیف‌زاده معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی اولین کنفرانس ملی در شیراز و دومین کنفرانس به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شده بود.

دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۵۷ با نام آموزشکده کشاورزی و با پذیرش ۳۸ دانشجو در رشته کشاورزی عمومی فعالیت آموزشی خود را آغاز کرد و در حال حاضر در ۲۰۱ رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در حدود ۱۱ هزار دانشجو دارد که در ۱۱ دانشکده مشغول تحصیل هستند. 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha