به گزارش خبرنگاران ایرنا، امسال هم مانند سالهای قبل موج میلیونی زائران بارگاه امام حسین(ع) از ایران اسلامی برای زیارت کربلای معلی راهی عراق شدند،از ابتدای ماه صفر تاکنون بیش از ۲ میلیون و ۷۵۰ هزار زائر ایرانی برای شرکت در آیین اربعین حسینی (ع) از مرزهای غربی کشور به عراق عزیمت کرده اند. سفر زائران در روزهای ۱۷ و ۱۸ شهریور ماه به اوج رسید و ازدحام جمعیت و فوج فوج حضور زائران در مرز شش گانه باعث شد طی روزهای اخیر اختلالات موقتی در زمینه تردد انبوه زائران اتفاق افتد و از طرف مسوولان عراقی به کرات باز و بسته شد.
در حال حاضر عبور زائران اباعبدالله حسین (ع) جهت شرکت در پیاده روی اربعین از مرز خسروی به حالت عادی بازگشته و تردد زوار با هماهنگی بین دستگاههای اجرایی و تعامل تنگاتنگ با مقامات عراقی در حال انجام است. مرز رسمی خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین کانونی مهم برای تردد مسافران و زائران ایرانی و عراقی است.هم اکنون در مرز رسمی خسروی از صبح امروز با تسهیل در تردد زائران هفت هزار نفر زائر از این مرز عازم عراق شده اند.
تاکنون ۷۴ هزار زائر از گذرگاه مرزی چذابه وارد عراق شدند و هم چنان این مرز باز و تردد زائرین در ورود و خروج روان است؛ هم چنین با افزایش تعداد دستگاه های حمل و نقل در خارج از مرز چذابه، امکانات بهتری برای رسیدن به نجف و کربلا برای زائرین مهیاست.
اعزام زائرین در گذرگاه مرزی شلمچه از ظهردیروز ۲۰شهریور با سرعت بیشتری مجددا از سر گرفته شده و در طول این مسیر خدمات حمل و نقل مسافران با تعداد بیشتری از قبل در حال انجام است هم اکنون عبور زائران ایرانی اربعین در پایانه مرزی شلمچه که روز گذشته به کندی انجام میشد با تمهیدات اتخاد شده توسط مسوولان به صورت روان برقرار است.
مرز تمرچین که امسال برای نخستین بار برای تردد زائران اربعین حسینی انتخاب شده، با اقدامات جهادی صورت گرفته، از امکانات زیرساختی مناسبی برخوردار شده که همین امر تردد سهل و روان مردم حاضر و درپی آن، رضایت زوار اباعبدالله الحسین (ع) را به دنبال داشته است.
وزارت راه و شهرسازی در زمینه حمل و نقل پیشبینیهای لازم را داشته است و از سوی دیگر تعداد قابل توجهی از زائران با خودروی شخصی به مرز آمده اند که برای بازگشت مشکل تامین وسیله حمل و نقل نخواهند داشت.
احمد وحیدی وزیر کشور نیز که برای مدیریت میدانی سفر اربعین در چند روز گذشته در مرزهای غربی کشور حضور داشته و از گذرگاههای مرزی مهران، چذابه،شلمچه، خسروی و باشماق بازدید کرده است ، همچنین روز گذشته برای بررسی وضعیت خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی وارد مرز تمرچین شد و در جریان تردد زائران از این نقطه مرزی قرار گرفت.
ترددها روان است/ عبور اتباع افغان به تدریج و با هماهنگی عراق
احمد وحیدی وزیر کشور از بازگشت یک چهارم زائران اربعین حسینی به کشور خبر داد و گفت: اتوبوسها برای بازگرداندن زائران رابعین در حال عزیمت به مرزها هستند، گفت: تاکنون یک چهارم زائران به کشور بازگشتهاند و این روند همچنان ادامه دارد.
وزیر کشور با بیان اینکه حمل و نقل ترابری توسط وزارت راه و شهرسازی برای بازگشت زائران پیش بینی شده است، افزود: در پایانههای مرزی امکانات حمل و نقل برقرار است و در جاهایی که ریل است مردم از طریق قطار به شهرهای خود انتقال داده میشوند.اتوبوسها در حال عزیمت به مرزها هستند تا در اوج بازگشت به مرزها، زائران را داخل کشور جابجا کنند.
وی همچنین درباره خروج کنترل شده زائران از مرزهای کشور، ادامه داد: خروج زائران باید کاملا کنترل شده باشد تا به تدریج افراد از مرز خارج شوند.
وزیر کشور با توجه به ازدحام اتباع غیر مقیم ایرانی ( اتباع افغانستان) در مرز شلمچه گفت که این اتباع به تدریج و باهماهنگی طرف عراقی از مرز عبور میکنند.
احمد وحیدی روز گذشته (یکشنبه) و در بازدید از مرز تمرچین اظهار داشت: یکی اتفاق خوب در این مرز، خدمت رسانی به موقع به زئران عتبات عالیات است و با توجه به اینکه بیشتر مردم شهرستان پیرانشهر از اهل سنت هستند، اما از زائران حسینی به گرمی استقبال کردند و از همه جای استان موکب زدند که در مجموع شرایط مطلوبی در این مرز حاکم است و این پیام فرهنگی مهمی برای استان به دنبال دارد.
وزیرکشور درباره عزیمت زائران به گذرگاههای شش گانه توضیح داد که عزیمت در مرزها متفاوت است و در مرز تمرچین در حد چند ۱۰ هزار می توان زائران را عبور داد اما باید کنترل شده باشد و نباید هجوم زیادی صورت گیرد. اکنون عبور و مرور برقرار و ترددها روان و در برخی مرزها در اعزام زائران فشار را کم کرده است
آغاز پیک دوم خروج زائران از مرزها از روز سه شنبه / وضعیت مرزها مطلوب
سید مجید میراحمدی رئیس ستاد مرکزی اربعین در پایانه مرزی مهران با بیان اینکه پیک اول خروج زائران را پشت سر گذاشته ایم، گفت: به طور قطع پیک دوم خروج زوار از مرزها از سه شنبه آغاز خواهد شد.
به گفته وی خوشبختانه وضعیت مرزها مطلوب و بسیار خوب است و ورود و خروج زائران با سهولت انجام میشود و توازنی بین خروج و ورود زائران ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه مانع خروج هیچ زائری از مرزها نشدیم و همه از مرز عبور کردند، افزود: زمانی که با یک شجاعت تصمیم گرفته شده که زایران به مرزها مراجعه نکنند مورد توجه واقع شد و اینمهم خود باعث شد تا منجر به حوادث ناگواری در آن طرف مرز نشود.
رییس ستاد مرکزی اربعین بیان کرد: براساس برنامه ریزی هایی که در ستاد اربعین مرکزی داشتیم توجه به ایننکته مهم بود که اکثریت زوار در روز اربعین بهکشور و سمتمرزها باز نگردند چرا که این امر اقدام به موقع را از ما سلب خواهد کرد.
میراحمدی با تاکید بر اینکه موج بازگشت زائران به کشور آغاز شده است، گفت: امروز و در پایانه مرزی مهران تا ساعاتی پیش ۱۲۰ هزار خروج و ۱۰۰ هزار ورود گزارش شد که این نوع بازگشت در نوع خود بی سابقه بوده است. در اربعین گذشته ۹۵ درصد زائران در این ایام از کشور خارج می شدند، اگر این روند ادامه داشته باشد و روز به روز به تعداد افرادی که به کشور باز می گردند، افزوده شود ما مشکل حادی را نخواهیم داشت.
بازگشت ۸۵۰ هزار زائر ایرانی به کشور
سردار مهدی حاجیان سخنگوی فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: تاکنون ۲ میلیون و ۶۵۰ هزار نفر از زائران از کشور خارج شده و حدود ۸۵۰ هزار نفر از زوار نیز از طریق مرزهای ۶ گانه وارد کشور شدهاند.
وی در حاشیه بازدید از مرز رسمی خسروی و چگونگی تردد زائران از این گذرگاه رسمی، افزود: با مدیریت مردم تردد اکنون روان است اما موج برگشت زوار سنگینتر می شود و پلیس از طریق رسانه ها توصیه های لازم را به زائران اعلام کرده است.
سردار حاجیان ادامه داد: در مرزهای ۶ گانه بیش از ۲۵۰ گیت داریم و از زوار که سوال کردیم از خدمات همه نهادها و دستگاه ها از جمله پلیس خدمتگزار رضایت دارند و وضعیت امنیت در مرزهای ما مثال زدنی بوده و پایدار است.
سید مجیدمیراحمدی رییس ستاد مرکزی اربعین از بازگشت ۸۳۰ هزار زائر ایرانی به کشور تا ساعت ۶ صبح امروز - ۲۱ شهریور - خبر داد و گفت: با این روند شاهد تعادل بین ورود و خروج زایران هستیم.گفت: اکنون مرزها بسیار روان است و مشکلی در خروج و ورود در مرزها نیست؛ روز گذشته نشستی برای بازگشت زائران برگزار و تمهیدات لازم در این زمینه اتخاذ شد.
وی با بیان اینکه با این روند شاهد کمترین مشکل در بازگشت زائران باشیم توصیه کرد که زایران مدت سفر در عراق و بویژه کربلا را کم کنند و برگشت را به روز اربعین و دو روز پس از آن موکول نکنند.
میراحمدی یادآور شد: شاهد شکوه مثال زدنی در راهپیمایی عظیم اربعین هستیم و دشمنان اسلام با شایعه پراکنی به دنبال هراس و نگرانی زائران هستند. در حالی که وضعیت عراق خوب است و تنها در بحث حمل و نقل برخی مشکلات در خاک عراق وجود دارد.
زائران ایرانی از مرز چذابه خارج شوند/ کندی خروج از مرز شلمچه به دلیل حضور اتباع
رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی با بیان اینکه بیش از ۳۰ هزار زائر خارجی اربعین در پایانه شلمچه هستند که موجب کندی مسیر خروج زائران ایرانی به داخل عراق شده است. لذا برای ساماندهی زائران، مسئولان نیروی انتظامی و استانداری خوزستان در منطقه حضور دارند.
سید مجید میراحمدی اظهار داشت: در چند روز گذشته شاهد حضور اتباع بخصوص افغانستانی در پایانه مرزی شلمچه هستیم و هر روز بر تعداد آنها افزوده میشود. برای ساماندهی امور مقرر شد زائران ایرانی در مرز خوزستان مسیر خود را به مرز چذابه تغییر دهند تا با سهولت از مرز عبور کنند.
میر احمدی اضافه کرد: عراقیها به دلیل آنکه برای اتباع افغانستانی محدودیتهای جدی قائل هستند، بخش قابل توجهی از گیتهای خود را بسته اند.
بازدید سرلشگر سلامی از پایانه مرزی چذابه
سرلشگر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز دوشنبه از مرز و پایانه مرزی چذابه که یکی مرزهای تردد زائران اربعین است بازدید کرد. در جریان بازدید از قرارگاه فرعی اربعین مستقر در پایانه مسافری چذابه و ارتباط تصویری با قرارگاههای فرعی اربعین در مرزهای خسروی ، مهران و شلمچه آخرین وضعیت تردد زائران اربعین حسینی در این مرزها را مورد بررسی قرار داد.
سرلشگر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جریان بازدید از پایانه مرزی چذابه گفت: با هماهنگی مثال زدنی همه دستگاههای اجرایی و مردمی مستقر در مرزهای ششگانه کشور ، همه امکانات لازم در خدمت زائران اربعین حسینی قرار گرفته است.
وی افزود: با تلاش دستگاههای خدمات رسان در پایانه مرزی چذابه شاهد تردد روان و خروج زائران اربعین حسینی به کربلای معلا برای شرکت در کنگره بین المللی اربعین هستیم.سپاه همه امکانات لازم از جمله وسایل حمل و نقل و تجهیزات درمانی و دیگر امکانات مورد نیاز دیگر را در مرزهای ششگانه کشور به میدان آورده است.
در نظر گرفتن ۹۰ درصد اتوبوس های کشور برای انتقال زوار
داریوش امانی معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای در نشست ساماندهی پایانه برکت با حضور معاون وزیر نیرو، استاندار ایلام و جمعی از مدیران استان گفت: ۹۰ درصد اتوبوس های کشور برای انتقال زوار به مبدا در نظر گرفته شده است و تلاش داریم بهترین نوع خدمت را به آنها ارائه دهیم.
وی اظهار داشت: از امروز شیب ورود زوار از طریق مرزها به ویژه مرز مهران تند می شود و اولویت نخست ما انتقال زوار از مرز مهران به شهرهای مبدا بوده که برای این مهم برنامه ریزی شده است. ۷۰۰ دستگاه اتوبوس روز گذشته وارد مهران شد و از امروز و اولویت نخست ما مهران و بعد آن مرز شلمچه و سپس سایر مرزها است.
تازه ترین خبرها از مرزهای ورودی به کشور عراق
محمد حیدری سرپرست فرمانداری قصرشیرین، ساعات خروج زائران از مرز رسمی خسروی به سمت عراق را هر روز از ساعت ۶ صبح تا ۱۸ اعلام کرد و گفت: اما بازگشت زائران به صورت شبانهروزی است.
وی افزود:با تسهیل در تردد زائران از صبح امروز تاکنون هفت هزار نفر از زائران اربعین از مرز رسمی خسروی عازم عراق شده اند و تردد به صورت روان از این درگاه رسمی انجام می شود.همچنین از صبح امروز تاکنون شاهد بازگشت سه هزار نفر از زائران از مرز خسروی به کشورمان هستیم.
حیدری اظهار داشت: تمام مسیرهای منتهی به مرز خسروی باز است و روز گذشته نیز بیش از ۱۶ هزار ۵۰۰ نفر از مرز خسروی به سمت عراق خروج یافتند.
همچنین بهمن امیری مقدم استاندار کرمانشاه با اشاره به تجهیزات کامل بیمارستان صحرایی سپاه پاسداران مستقر در مرز خسروی، گفت: این بیمارستان با مجهزترین تجهیزات پزشکی و متخصصان در مرز خسروی با تمام توان به زوار اربعین و مردم منطقه خدمترسانی میکند.
وی در بازدید از بیمارستان صحرایی سپاه پاسداران مستقر در مرز خسروی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، به کیفیت بالای خدمات دهی این بیمارستان صحرایی در مرز خسروی اشاره کرد و از مجموعه سپاه پاسداران و پرسنل بیمارستان به خاطر ارایه خدمات مطلوب به زوار اربعین و مردم منطقه قدردانی کرد.
در همین حال سردار جمال شاکرمی فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع) ایلام گفت: یک هزار دستگاه اتوبوس و مینی بوس درون و برون شهری با همکاری شرکت های جوان سیر ایثار، آزادگان، حمل و نقل و مجموعه ترابری سپاه تردد زائران را برعهده دارند.
وی اظهار داشت: ناوگان حمل و نقل سپاه در طول شبانه روز زائران را از پایانه مرزی به پارکینگ های برکت و اربعین یا داخل شهر مهران و برعکس و دیگر استان های کشور با نرخ مصوب ترابری می کنند. با توجه به گرمای هوا ۱۰ دستگاه تانکر آب رسان سیار و سردخانه از سوی سپاه برای تامین آب شرب خنک مورد نیاز هم برای خدمات رسانی به زائران فعال است.
علی رزازی سخنگوی ستاد اربعین آذربایجانغربی گفت: همزمان با اعلام وزیر کشور مبنی بر آغاز مجدد تردد زوار اربعین حسینی از مرزهای ۶ گانه، عبور و مرور زائران از مرز تمرچین نیز چندین برابر افزایش یافت.
وی در مرز تمرچین با بیان اینکه اعزام زائرین اربعین حسینی از مرز تمرچین در کمال نظم و آرامش در حال انجام است، اظهار کرد: تلاشهای شبانه روزی استاندار آذربایجانغربی سبب شده تا سیلی از خدمات برای استقبال از زائران سرزمین عشق به مرز تمرچین پیرانشهر هدایت شود.
وی با اشاره به پیش بینیهای انجام شده مبنی بر افزایش چند برابری زوار ورودی به کشور از طرق مرز تمرچین در مقایسه با زائران اعزامی از این نقطه مرزی، افزود: دستگاههای خدمات رسان حاضر در پایانه تمرچین در آماده باش کامل هستند.
در همین حال اسماعیل احمدی فرماندار مریوان گفت: تاکنون ۲۶ هزار زائر از مرز باشماق تردد کرده و عازم کربلا در کشور عراق شدهاند که پنج هزار نفر آنان مربوط به روز گذشته بوده است.
وی با اشاره به اینکه خروج زائران از مرز باشماق از ساعت ۶ صبح تا ۱۷ عصر انجام میشود، اظهار داشت: در حال حاضر اعزام زائران بدون مشکل انجام میشود و مساله حمل و نقل در منطقه اقلیم کردستان عراق برطرف شده است.
وی با بیان اینکه در صورت وجود امکانات حمل و نقل برای زائران در آنسوی مرز، مشکلی از لحاظ پذیرش زوار در مرز باشماق وجود ندارد، افزود: امکانات و زیرساختهای لازم برای اسکان زائران و پذیرایی از آنان در شهر مریوان و مرز باشماق فراهم است و کمبودی در این زمینه نداریم.
وی اظهار داشت: حدود ۷۰ دستگاه اتوبوس و مینی بوس برای جابجایی زائران از شهر مریوان به مرز باشماق در نظر گرفته شده و از ظرفیت تاکسیرانی نیز در این زمینه در صورت لزوم استفاده میشود.
از سویی دیگر سرهنگ پاسدار غلامرضا ملایی مدیر سازمان بسیج سازندگی سپاه سلمان سیستان و بلوچستان گفت: ۱۱ گروه جهادی با فعالیت بیشاز ۲۰۰ جهادگر بسیجی خواهر و برادر در مسیر پیاده روی اربعین در عراق مستقر و به زائران ابا عبدالله الحسین(ع) خدمت رسانی میکنند.
وی اظهارداشت: طی ۲ سال گذشته به علت شیوع کرونا تعداد زیادی از مردم از حضور در حرم اهل بیت (ع) در کشور عراق بازمانند که خوشبختانه امسال با توجه به کاهش این ویروس و تکمیل روند واکسیناسیون شاهد حضور چشم گیر زائران به عتبات عالیات هستیم.
وی با اشاره به اینکه تمهیدات لازم به منظور اسکان و پذیرایی جهت رفاه زائران ابا عبدالله الحسین(ع) صورت گرفته، افزود: با هدف تسریع در خدمت رسانی به زائران حسینی ۱۱ گروه جهادی با حضور بیشاز ۲۰۰ جهادگر بسیجی خواهر و برادر افتخار خادمی به زائران حسینی در مسیر پیاده روی اربعین در کشور عراق را دارند.
همچنین سرهنگ جعفر بیت غانم فرمانده هنگ مرزی دشت آزادگان و هویزه در محل فرماندهی مرزبانی چذابه از برگزاری نشست مشترک فرماندهان مرزبانی چذابه و شیب عراق به منظور روان سازی تردد زائران اربعین حسینی خبرداد.
در این نشست تمهیدات لازم برای گذر مرزی زائران اربعین به صورت شبانه روزی و تمام وقت اتخاذ شد.وی گفت:نشست های مشترک فرماندهان مرزی چذابه و شیب عراق به صورت لحظه ای و روزانه در ساعات ۷، ۱۹ و ۲۴ با هدف روان سازی تردد زائران اربعین در نقطه صفر مرزی چذابه برگزار می شود.
منصور میرزایی مدیرکل بازرسی، مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری آذربایجانغربی گفت: تمامی دستگاههای خدمات رسان حاضر در پایانه مرزی تمرچین برای ورود زائران به کشور با حداکثر ظرفیت به حالت آماده باش در میآیند.
وی در جلسه قرارگاه اربعین حسینی پایانه مرزی تمرچین با اشاره به تاکید ویژه استاندار آذربایجانغربی برای آمادگی کامل جهت ورود زائران به کشور، اظهار کرد: مسیر منتهی به تمرچین از سمت کربلا حدود ۱۰ ساعت است که در همین راستا پیشنهاد دادیم تا اکیپهایی در این مسیر مستقر شود تا میزان ورود زائران به کشور از مرز تمرچین را قبل از رسیدن آنان، گزارش دهند.
وی با تاکید بر ضرورت افزایش چند برابری خدمات ارائه شده برای زائران اربعین حسینی در مرز تمرچین، افزود: با مدیریت مقام عالی استان و همکاری همه جانبه مسوولان استانی کمبودی در اعزام زائران به کربلا احساس نشد که امیدواریم با تلاش مضاعف در ورود زائران به کشور نیز هیچ مشکلی در مرز تمرچین به وجود نداشته باشد.
سردار محمد شرفی جانشین معاون هماهنگ کننده فراجا هم مستقر در مرز مهران گفت: سهم مرز مهران از تردد زائران ۹۰۰ هزار نفر معادل ۶۰ درصد کل زائران از ابتدای ماه صفر تا کنون بوده است. وی اظهار داشت: ۷۰۰ هزار نفر زائر از اول ماه صفر ورودی و ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر خروجی زائران در مرزها ثبت شده است.
وی افزود: مرزها و مسیرها برای تردد باز و موج برگشت زائران شروع شده است و زائران در حال بازگشت از عتبات عالیات هستند. سردار شرفی یادآور شد: با همکاری پلیس راهور و کمیته حمل و نقل، ترابری و جابجایی زائران با سهولت انجام می گیرد و اتوبوس های دورن و برون شهری به اندازه کافی در پایانه ها ذخیره شده است.
مهدی جمالی معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور در پایانه مرزی مهران اعلام کرد: تعداد اتوبوس ها از ۷۰۰ مورد به هزار اتوبوس در خاک عراق افزایش یافته که کار جابجایی زائران را انجام می دهند.
وی اظهار داشت: تعداد اتوبوس ها اکنون به دو هزار و پانصد اتوبوس افزایش یافته که مابقی در داخل مرز کار جابجایی زوار به پایانه برکت را انجام می دهند.این اتوبوس ها از پل زائر تا پایانه برکت زائران را منتقل می کنند که توسط اتوبوس های بین شهری به سایر شهرها منتقل می شوند.
معاون وزیر کشور بیان کرد: از همه مرزهای منتهی به کشور عراق در این چند روز مرتب بازدید شده و اتوبوس های شهرداریهای مختلف به ویژه بابل در مرزها مستقر هستند.
جمال حمیدی مسوول پشتیبانی و هماهنگی پایانه مرزی شلمچه هم گفته که ۲۰۰ دستگاه اتوبوس برای جابجایی زایران از مرز به عمق خاک کشور در پایانه مرزی شلمچه اعزام شدند.
وی با اشاره به بازگشت تدریجی زایران اربعین از عراق بیان کرد:برای بازگشت زایران از مرز شلمچه پنج هزار دستگاه اتوبوس تا پایان مراسم اربعین پیشبینی شده است که به تدریج با استقرار در پایانه مرزی شلمچه خدمات انتقال مسافران را برای سایر نقاط مختلف کشور انجام میدهند.
پروین محمدپوری مدیرکل بهزیستی آذربایجانغربی با بیان اینکه برای خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی در مرز تمرچین حضور داربم، گفت: یک پایگاه اورژانس اجتماعی در این مرز مستقر شده و به مشکلات مراجعان رسیدگی می کند. وی در رابطه با خدمات ارائه شده از سوی اورژانس اجتماعی، اظهار کرد: تاکنون ۱۴ گمشده از این طریق شناسایی، ساماندهی و تحویل خانوادههایشان داده شده اند.
محمد حسن اصغری رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان مازندران با بیان اینکه ارائه خدمات مطلوب به زائران رابعین حسینی از جمله تاکیداتی است که پیگیری می شود، گفت : به همین منظور ۷۰ بازرس فعالیت موکب داران استان را در ایران و عراق زیر نظر دارند. این بازرسان که خود از اعضای ستاد عتبات عالیات مازندران و فعال در زمینه برگزاری مراسم های مذهبی هستند در ایام اربعین حسینی و برپایی موکب ها در این بخش به خدمت گرفته شده اند.
وی ادامه داد: این افراد در موکب های مازندران که در ایران و عراق مستقر است به صورت مستمر و با بازدیدهایی که انجام می دهند وضعیت خدماتدهی به زائران را بررسی می کنند. همچنین در صورت وجود کمبود و نواقصی این مسائل را به ستاد اربعین حسینی استان گزارش می دهند.
حمید سیلاوی فرماندار دشت آزادگان اعلام کرده که در شبانه روز گذشته ۶۴ هزار و ۶۶۹ زائر اربعین از مرز بین المللی چذابه تردد کردند.
وی افزود:از ساعت هشت روز یکشنبه تا ساعت هشت صبح امروز دوشنبه ۳۶هزار و ۸۰۲ زائر اربعین از پایانه مرزی چذابه راهی کربلا شدند و ۲۷هزار و ۸۶۷زائر پس از شرکت در کنگره بین المللی اربعین از مرز چذابه وارد کشور شدند. تردد زائران اربعین در مرز چذابه به صورت روان در جریان است.
نظر شما