۲۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۲۰
کد خبرنگار: 1540
کد خبر: 84886298
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پردیس فناوری و نوآوری سلامت استان سمنان با ظرفیت ۱۰۰ واحد ایجاد می‌شود

سمنان- ایرنا- تاسیس و راه اندازی نخستین پردیس فناوری و نوآوری سلامت با امضای تفاهم‌نامه بین پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی سمنان آغاز شد.

به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی دانشگاه سمنان، این تفاهم نامه به امضای مسعود نصیری زرندی رئیس دانشگاه سمنان ، کامران قدس رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان ، علی حقیقی اصل رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان و مجید میرمحمدخانی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان رسید.

کمک به افزایش ثروت از طریق توسعه اقتصادی متکی بر فناوری و نوآوری، بسترسازی برای توسعه کارآفرینی مبتنی بر علم و فناوری و بالابردن ظرفیت ایجاد اشتغال دانش‌آموختگان، تکمیل فرآیند تبدیل ایده به محصول و تسریع روند انتقال دانش‌فنی و فناوری، تجاری‌سازی فناوری‌های حاصله از تحقیقات حوزه سلامت و سایر حوزه­ های مرتبط و تحقق ارتباط مراکز پژوهشی و فناوری با بخش‌های اقتصادی کشور و کمک به حل مسائل و چالش‌های اولویت‌دار حوزه سلامت از طریق بهره‌مندی از توان نخبگان، متخصصین و فناوران از جمله اهداف این تفاهم نامه تعیین شده است.

 رئیس دانشگاه سمنان ضمن قدردانی از تلاش ها و پیگیری های عباس گلرو نماینده مردم شهرستانهای سمنان ، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی در ارتقای حوزه نوآوری و فناوری گفت : از جمله اقدامات انجام شده می توان به اخذ مجوز کارخانه نوآوری استان سمنان و آغاز عملیات اجرایی آن در میدان کوثر ، ایجاد مرکز نوآوری در شهرستانهای مهدیشهر و سرخه ، ایجاد دهکده فناوری ، نوآوری و کشاورزی و منابع طبیعی ، ایجاد آی سی تی ، پیگیری زمین برای ساخت مرکز نوآوری مهدیشهر و اخذ مجوز پهنه نوآوری از وزارت علوم اشاره کرد که با اخذ این مجوز از شورای گستری شهرستان سمنان دارای پهنه نوآوری می شود.

نصیری زرندی افزود: انعقاد این تفاهم نامه یکی از ملزومات اخذ مجوز  پردیس فناوری و نوآوری سلامت بود که بتوان مجوز شورای گسترش را اخذ کرد و با ایجاد این پردیس که با پیگیری های معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم ، نماینده مردم شهرستان های سمنان ، مهدیشهر و سرخه در مجلس و تیم دانشگاه علوم پزشکی راه اندازی می شود، نوید خوبی برای مردم استان و شهرستان سمنان در ارتقای سلامت و تقویت بخش های پزشکی ، مهندسی پزشکی ، کاهش واردات تجهیزات پزشکی ،تقویت بخش دارو سازی و صنایع غذایی است که امیدواریم در آینده به پارک سلامت تبدیل شود.

نصیری افزود : فعالیت ۳۲ واحد فناور در حوزه سلامت در دانشگاه علوم پزشکی سمنان نوید آینده ای روشن در حوزه سلامت است که با ایجاد این پردیس تقویت و شکوفا خواهند شد.

رئیس دانشگاه سمنان خاطر نشان کرد : دانشگاههای استان و شهرستان سمنان می توانند با ایجاد رشته های مرتبط به تقویت این پردیس کمک کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان سمنان هم گفت : در دانشگاه علوم پزشکی سمنان ۳۲ واحد فناور در قالب یک شرکت دانش بنیان ، ۱۱ هسته و بقیه به صورت واحد فناور فعالیت دارند که نیاز بود فضای فیزیکی و علمی برای ارتقای این شرکت و واحد ها فراهم شود که با تمهیدات اندیشیده شده مسئولان ، اقدامات اولیه برای راه اندازی پردیس فناوری و نوآوری سلامت در سمنان انجام شد تا محیطی برای پژوهشگران و فناوران فعال در حوزه سلامت فراهم شود.

قدس افزود : در گام های بعدی محصولات سلامت‌محور تولید و در جهت ارتقای سلامت جامعه گامی برداشته خواهد شد.

وی با بیان اینکه علوم مختلف به یکدیگر وابسته هستند افزود : با ایجاد این پردیس و همفکری و هم افزایی فناوران و ظرفیت های علمی موجود می توان در جهت ارتقای سلامت جامعه تلاش کرد و به موفقیت های خوبی دست یافت.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان نیز گفت : راه اندازی پردیس فناوری و نوآوری سلامت استان با هدف توسعه و تقویت فناوری های حوزه سلامت و مشارکت و هم افزایی نوآوران در مجموعه در انجام طرح های فناورانه میان رشته ای مشترک و جهت دهی سرمایه های اجتماعی به سوی کسب و کار های فناورانه و توسعه زیر ساخت های لازم برای رشد فعالیت های دانش محور بخش سلامت انجام شده است.

حقیقی اصل رمز توسعه زیست بوم فناوری را هم افزایی دانست و افزود : پردیس فناوری و نوآوری سلامت استان سمنان با اختصاص زمین ۵ هکتاری و هشت هزار متر مربع فضای کالبدی مناسب برای استقرار واحد های فناور با توجه به اخذ مجوز اولیه وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری آغاز به کار می کند و قابلیت استقرار ۱۰۰ واحد فناور را داراست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha