۲ هزار نیروگاه کوچک خورشیدی در آذربایجان‌غربی احداث می‌شود

ارومیه - ایرنا - مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی گفت: احداث ۲ هزار نیروگاه کوچک خورشیدی ویژه خانواده‌های نیازمند در این استان برنامه ریزی شده که در راستای تجهیز حوزه تولید و همچنین کمک درآمدی به این خانواده‌ها اجرایی خواهد شد.

به گزارش ایرنا، طاهر کیامهر روز سه‌شنبه در نشست خبری  و در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا افزود: برای این خانواده‌های نیازمند که از مددجویان کمیته امداد خواهند بود، ۱۲۰ میلیون تومان وام کم بهره ارائه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بازپرداخت این تسهیلات پنج تا هفت ساله خواهد بود، اضافه کرد: بعد از این مدت، این نیروگاه‌های کوچک درآمدی معادل چهار تا پنج میلیون تومان ماهانه برای این خانواده‌ها به همراه خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی ادامه داد: در بخش نیروگاه‌های بالای ۱۰ مگاوات خورشیدی هم، ساخت ۲ نیروگاه در دستور کار قرار گرفته است.

کیامهر اظهار کرد: زیستگاه‌های جانمابی شده برای این نیروگاه‌ها، به هلدینگ های بزرگ داده می‌شود که البته همه مقدمات این امر فراهم شده است.

وی با اشاره به اینکه تولید برق در آذربایجان غربی بیش از هزار و ۵۰۰ مگاوات و مصرف استان هزار و ۴۰۰ مگاوات است، گفت: تولید ما از مصرف موجود بیشتر است ولی به شبکه کشوری وصل می‌شویم.

وی با اشاره به وجود  ۴۳ پست فوق توزیع در آذربایجان غربی اضافه کرد: یک میلیون و ۳۸۰ هزار مشترک در استان داریم و خطوط انتقال برق استانی نیز به ۳۰ هزار کیلومتر می‌رسد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی با اشاره به سرقت تجهیزات برق در استان توسط سودجویان در نقاط مختلف اظهار کرد: ضرر این امر در ماه به ۱۰ میلیارد ریال می رسد که قرار شده با همراهی نیروی انتظامی گشت هایی را برای جلوگیری از این امر داشته باشیم.

۲ هزار نیروگاه کوچک خورشیدی در آذربایجان‌غربی احداث می‌شود

کیامهر گفت: همچنین طی سال‌های اخیر، ۲۴ هزار انشعاب برق غیرمجاز را در استان جمع آوری کرده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته حدود ۱۸ هزار مگاوات کمبود تولید نسبت به مصرف داشتیم که با خاموشی برنامه ریزی شده، جبران شد، افزود: امسال با وجود افزایش این رقم به حدود ۲۵ مگاوات، با برنامه ریزی خوب صورت گرفته، خاموشی در بخش خانگی نداشتیم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی یادآور شد: این برنامه ریزی ها شامل اعمال تشویقی برای بخش کشاورزی در صورت خاموشی پنج ساعته در زمان اوج مصرف، تغییر روز تعطیلی صنایع به جای روز جمعه در روزهای هفته، استفاده از نیروگاه های جدید به ویژه حوزه برق آبی، تعمیر به موقع برای وارد کردن تولید نیروگاه‌های درحال تعمیر به مدار مصرف و برنامه ریزی برای کاهش مصرف ادارات بود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha