به گزارش خبرنگار ایرنا، روح الله سلکی روز پنجشنبه در جلسه ارزیابی رصد سواحل بابلسر افزود: در صورت تدوین این طرح آمایش و تصویب آن در هیات دولت به طور حتم با ساز و کارهای قانونی در سطح ملی میتوان برای گره گشایی از مشکلات زیرساختی سواحل استان اقدام کرد.
وی ادامه داد: طبق دستور آیت الله سید ابراهیم رئیسی ، رئیس جمهور برای رفع مشکلات زیرساختی در سواحل خزر حدود ۱۰۰ میلیارد تومان برای ساماندهی سواحل مازندران و گیلان مصوب شد.
معاون استاندار مازندران با اشاره به ارزیابی های صورت گرفته امروز از سواحل بابلسر ، گفت : بازنگری در واگذاری طرح ساماندهی سواحل در بابلسر در دستور کار قرار گیرد چرا که اکنون میزان درآمد بخش خصوصی و خدمات ارائه شده همخوانی ندارد.
سلگی اضافه کرد : طبق ارزیابی های انجام شده طرح های سالم سازی سواحل در بابلسر امسال یک میلیارد تومان به بخش خصوصی اجاره داده شد ، اما میزان درآمد حاصل شده این سرمایه گذاران در این مدت حدود هشت میلیارد تومان است که باید بخشی از این درآمدها صرف ارائه خدمات مطلوب تر به گردشگران شود.
وی با اشاره ورود حدود ۶۰ میلیون گردشگر به مازندران طی چهار ماه گدَشته ادامه داد : با توجه به سپری شدن روزهای پایانی تعطیلات تابستانی سال جاری ، اکنون شاهد ورود موج جدیدی از گردشگران به مازندران هستیم که از تمامی فرمانداران می خواهم برای خدمات رسانی مطلوب به آنان این روزها در آماده باش کامل باشند.
سلگی گفت: اکنون طبق سررسید حقوق ناجیان غریق در سواحل مازندران در حال پرداخت است و این موضوع برای اولین بار در ادوار مختلف شکل گیری طرح سالم سازی سواحل انجام شد و پرداخت بموقع دستمزد این زحمتکشان بی منت سواحل بی سابقه است.
به گزارش ایرنا ، مازندران دارای ۱۵ شهرستان ساحلی است که در این میان شهرستانهای محمود آباد با ۳۰ کیلومتر ساحل آزاد و بیش از ۱۲۰ راه دسترسی دارای ۱۶ طرح، بابلسر با ۲۷ کیلومتر نوار ساحلی و ۱۳ کیلومتر نوار ساحلی قابل شنا با ۱۵ طرح سالمسازی، از شاخصترین شهرستان های مرکزی استان در اجرای این طرح محسوب می شوند.
نظر شما