به گزارش ایرنا، عزت اله ضربی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران گفت: در این کاربینی میدانی (عملیاتی) دانش آموزان ۳۳ مدرسه از نقاط مختلف استان شرکت کردند.
وی با بیان اینکه در این طرح دوره آموزشی امداد و کمکهای اولیه به دانش آموزان ارایه شد، افزود: این طرح هر سال با همکاری آموزش و پرورش و جمعیت هلال احمر برای دانش آموزان برگزار می شود.
وی اظهار کرد: آموزشها بر پایه مفاهیم تئوری و عملی با رعایت کامل نکات بهداشتی توسط مدرسان هلال احمر با تاکید ویژه بر انجام آموزشها عملی انجام شد.
او بیان کرد: برنامههای آموزشی شامل ارزیابی مصدوم، احیای قلبی و ریوی، پانسمان، بانداژ، حمل مصدوم و اطفای حریق به صورت عملی برای شرکت کنندگان ارایه شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل اضافه کرد: بازدید از واحد آنست و امکانات تیم واکنش سریع و انجام عملیات راپل توسط تیم واکنش سریع استان از دیگر برنامه های این کاربینی میدانی بود.
ضربی ادامه داد: با اجرای طرح دادرس دانش آموزان یاد می گیرند، زمان حادثه یا اتفاق غیر قابل پیشبینی در مدرسه و خانه درست رفتار کنند.
وی با اشاره به اینکه آموزش، عینی سازی و ارایه اطلاعات از طریق بصری و کسب تجربه در فضای شبیه سازی شده در فراگیری و ماندگاری بیشتر بسیار موثر و مهم است، گفت: افزایش ایمنی و کاهش خطر پذیری مدرسه یکی از اهداف این طرح است.
وی افزود: طرح ملی دادرس گام مهمی در جهت کاهش آسیب های اجتماعی و غیر اجتماعی و افزایش سلامت اجتماعی و جسمانی نوجوانان و دانش آموزان آینده ساز کشورمان است.
نظر شما