به گزارش ایرنا، مهدی رشیدی روز یکشنبه در ستاد استانی خدمات سفر خراسان شمالی اظهار داشت: از این تعداد، ۱۸ پایگاه در حوزه امداد و نجات شامل تیمهای ارتباط، امداد برادران و خواهران است که در جادههای منتهی به خراسان رضوی دایر شده است.
وی افزود: ۱۳ پایگاه سلامت نیز به منظور ارایه خدمات بهداشتی و درمانی همانند اندازه گیری تست فشار و قند خون، پانسمان و خدمات دیگر پیراپزشکی در طول این مسیر پیش بینی شده است.
رشیدی یادآور شد: مکان هایی نیز برای اسکان اضطراری زائران امام رضا(ع) در طول مسیر بجنورد تا فاروج راه اندازی شده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان شمالی با تاکید بر اینکه حفظ سلامت زائران از اولویت های اصلی است، گفت: کمیته ای متشکل از بازرسان بهداشتی بر نحوه تهیه و توزیع غذای زائران در طول مسیر نظارت می کند.
وی افزود: همچنین بازرسان راهداری و حمل و نقل جاده ای نیز بر نحوه خدمت رسانی مجتمع های رفاهی و وضعیت سرویس هایی بهداشتی نظارت می کنند.
رشیدی با تاکید بر بهره مندی از ظرفیت های مردمی برای اسکان زائران بیان کرد: با توجه به محدودیت مساجد و محل های اسکان در برخی شهرستان ها، باید سعی شود از ظرفیت های مردمی برای اسکان بهتر بهره گرفت.
وی افزود: در این میان برای انجام خدمت از سوی مردم نیازمند سازماندهی گروههای مردم نهاد هستیم تا با تقسیم وظایف بتوان از مشکلات جلوگیری و ضریب موفقیت در این کار را افزایش داد.
وی یادآور شد: با وجود همه این پیش بینی ها باید آماده هر نوع اتفاقی بود و همه دستگاه های اجرایی استان پای کار باشند.
خراسان شمالی در حد فاصل استان های شمالی به مشهد مقدس واقع شده که سالانه ۲۰ میلیون مسافر و زائر از این مسیر تردد می کردند.
تاکنون ۱۵ هزار نفر از خراسان شمالی در قالب ۱۰۰ هیات مذهبی برای شرکت در پیاده روی به سوی مشهد مقدس ثبت نام کرده اند.
در میان نقل قول های گوناگون درباره روز، ماه و سال شهادت امام رضا(ع)، مشهورتر آن است که آن حضرت در روز جمعه آخر ماه صفر سال ۲۰۳ هجری قمری به شهادت رسیده است.
نظر شما