حجتالاسلام عباس نصیرالاسلامی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به مناسبت هفته وقف اظهار داشت: این موقوفه ها شامل یکهزار و ۱۰۶مسجد، ۱۴۷ حسینیه و ۲۰ آرامستان است.
وی تاکید کرد: بخش عمده ای از موقوفه های کهگیلویه و بویراحمد غیرمنفعتی هستند که این امر ضرورت مشارکت برای اهدای موقوفه هایی با نیت اشتغال را بیشتر کرده است.
وی افزود: نیاز است وقف با نیت پرداخت هزینه های دارو و درمان برای افراد بی بضاعت کهگیلویه و بویراحمد نیز مورد توجه بیش از پیش واقفان و نیکوکاران بومی و غیربومی قرار گیرد.
حجت الاسلام نصیرالاسلامی با اشاره به اینکه وقف انواع مختلفی داشته و گستره وسیعی را شامل می شود، گفت: مردم می توانند به صورت مشارکتی با اقوام، دوستان یا همسایگان خود مبلغی را وقف کنند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: با توجه به ضرورت رونق فرهنگ وقف به منظور رفع نیازهای جامعه ویژه برنامه های دهه وقف از تاریخ دوم تا یازدهم مهرماه سالجاری در استان با هدف ترویج بیشتر این سنت مهم برگزار می شود.
حجتالاسلام نصیرالاسلامی عنوان کرد: دوم مهرماه نخستین روز دهه وقف به نام وقف، نقش رسانه در توسعه موقوفات و تکریم واقفان،دومین روز دهه وقف به نام وقف،ترویج معارف قرآن، عترت و مهدویت،سومین روز دهه وقف به نام وقف، تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین و چهارمین روز دهه وقف به نام وقف، امامزادگان، فرهنگ زیارت نامگذاری شده که برنامه های متناسب با این روزها در استان اجرا می شود.
حجتالاسلام نصیرالاسلامی بیان کرد: پنجمین روز دهه وقف به نام وقف، جهاد تبیین و نقش نظام اسلامی در صیانت از موقوفات،ششمین روز دهه وقف به نام وقف، سبک زندگی اسلامی و تحکیم بنیان خانواده،هفتمین روز از دهه وقف برابر با هشتم مهرماه به عنوان وقف، نقش مردم در مدیریت و احیای موقوفات و بقاع متبرکه و روز هشتم به نام وقف، خدمات بهداشتی درمانی و گسترش سلامت جامعه، نهمین روز از دهه وقف به نام وقف، خدمات فرهنگی اجتماعی به جوامع بشری و روز دهم و آخرین روز از دهه وقف به نام وقف، موسسات خیریه، توسعه مشارکت های مردمی نامگذاری شده است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: ویژه برنامه های دهه وقف هر ساله از روز ۲۷ ماه صفر لغایت ششم ربیع الاول برگزار خواهد شد.
نظر شما