به گزارش ایرنا مراد علی اللهوردی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: اجرای طرح انتقال آب از مخزن بوستان شهرداری به مخزن یکهزار متر مکعبی جنب پارک ورزش، تهیه و اجرای طرحهای بازپیرایی بوستانهای سطح شهر از جمله بوستان ولی رشتی، شهردار و فردوس، ساخت مخزن بوستان شهردار به حجم ۴۰۰ مترمکعب، زیرسازی و آسفالت معابر خاکی شهر به وسعت ۱۸ هزار مترمربع و اجرای عملیات ساماندهی تقاطع خیابان صابران و ایثار از جمله این طرح ها است.
وی طرح تعویض و نوسازی آسفالت خیابان امیرالمومنین(ع) ، آسفالت و تعریض خیابان شهید بلوکی نژاد حفر ۶۰ حلقه جاه جذبی در محلات مختلف شهر، محوطهسازی پارکینگ غدیر، پیادهرو سازی معابر شهر، اصلاح برخی معابر مانند خیابان مسجد نجف آباد و نصب علائم ترافیکی را از دیگر طرح های در دست اقدام بیان کرد.
شهردار حمیدیا با اشاره به اجرای طراحی المان ورودی شهر در میدان محمد رسول الله(ص) گفت: متاسفانه معضل اصلی اجرای این طرح قرار گرفتن یک دکل برق فشار قوی در وسط میدان است که یک خطر بالقوه محسوب می شود و با توجه به نیاز اعتباری ۲.۵ میلیارد تومانی جهت جابجایی آن خارج از توان شهرداری، امیدواریم مسئولان مربوطه در استان در این زمینه همکاری لازم را داشته باشند.
الله وردی با اشاره به وجود ۵۶ هکتار فضای سبز فعال در شهر حمیدیا افزود: این شهر دارای ۲۷ بوستان است که ۳۱ هکتار از فضای سبز شهر مربوط به این بوستانها است و در این رابطه ۱۰ مخزن آب در شهر ساخته شده که با اجرای هفت کیلومتر لولهگذاری و اجرای طرحهای آبیاری تحت فشار در راستای آبیاری فضای سبز با آب غیرشرب اقدام و در نظر داریم ۴۶ هکتار فضای سبز با غرس درختان کم آبخواه به فضای سبز شهر افزوده شود.
شهردار حمیدیا در مورد انتقال مشاغل مزاحم شهری به ویژه در محدوده بلوار شهید دشتی نیز گفت: طرحی از کوچه یک تا ۱۷ بلوار دشتی در راستای ساماندهی این موضوع مصوب شده و مشوق هایی هم برای کارگاهها در نظر گرفته شده است که البته اجرای این طرح مستلزم مشارکت مردم و صاحبان این مشاغل است.
وی افزود: ۴۰۰ میلیون تومان برای جابجایی تیرهای برق معابر در حال اصلاح شهر توسط شهرداری تخصیص یافته است که با اجرای طرح اصلاح روشنایی معابر و جایگزینی لامپ های کم مصرف تاکنون شاهد کاهش مصرف برق در این بخش به یک چهارم مصرف قبل است و قرار است این طرح در تمام معابر شهر تا پایان سال اجرا شود.
شهردار حمیدیا با اشاره به اجرای طراحی المان ورودی شهر در میدان محمد رسول الله(ص) گفت: متاسفانه معضل اصلی اجرای این طرح قرار گرفتن یک دکل برق فشار قوی در وسط میدان است که یک خطر بالقوه محسوب می شود و با توجه به نیاز اعتباری ۲.۵ میلیارد تومانی جهت جابجایی آن خارج از توان شهرداری، امیدواریم مسئولان مربوطه در استان در این زمینه همکاری لازم را داشته باشند.
۸۰ میلیارد تومان بودجه مصوب شهرداری حمیدیا در سالجاری
رییس شورای اسلامی شهر حمیدیا هم در این نشست با بیان اینکه بودجه سال گذشته شهرداری حمیدیا ۴۵ میلیارد تومان بود که در پایان سال ۱۰۳ میلیارد تومان محقق شد گفت: در سال جاری نیز بودجه این شهرداری ۸۰ میلیارد تومان مصوب شده که در شش ماهه نخست امسال ۸۰ درصد آن وصول شد در صورتی که که عمدتا بودجه های شهرداری ها در نیمه دوم سال محقق میشود که امیدواریم بودجه شهر تا پایان امسال به افزون بر ۱۵۰ میلیارد تومان نیز برسد.
محمدرضا جعفری جلب مشارکت مردم در طرحهای شهری با نظرخواهی با معتمدین و بزرگان محلات از جمله رویکردهای شورا بیان کرد و افزود: خوشبختانه مردم حمیدیا در مسائل تملکهای شهرداری و تعریض معابر تعامل خوبی با شهرداری و شورا دارند.
وی اظهار کرد: شهر حمیدیا با توجه به ورودی شهر یزد از سمت جنوب ، قابلیت های بالقوه و خاصی دارد که برای رشد بهتر شهر و استفاده از این قابلیتها کمیسیون سرمایهگذاری شورا در حال تشکیل است.
جعفری افزود: در نظر داریم ساختمان پزشکانی در شهر حمیدیا با هدف کاهش ترافیک و ازدحام مناطق تمرکز پزشکان در داخل شهر یزد ساخته شود.
وی با بیان اینکه بودجه سال گذشته شهرداری حمیدیا ۴۵ میلیارد تومان بود که در پایان سال ۱۰۳ میلیارد تومان محقق شد تصریح کرد: در سال جاری نیز بودجه این شهرداری ۸۰ میلیارد تومان مصب شده که در شش ماهه اول بالای ۸۰ درصد آن وصول شده و این در حالی است که عمدتا بودجه های شهرداری ها در نیمه دوم سال محقق میشودکه امیدواریم بودجه شهر تا پایان امسال به افزون بر ۱۵۰ میلیارد تومان نیز برسد.
وی به تکمیل طرح بلوار جهاد به بلوار مدرس اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه این طرح هزینه زیادی در بردارد در نظر داریم که این طرح به صورت فاز بندی اجرا کنیم.
جعفری تصریح کرد: اتمام این طرح در کاهش بار ترافیکی شهر یزد و حمیدیا نقش مهمی دارد.
خواسته مردم حمیدیا لغو مصوبه دولت در مورد الحاق این شهر به یزد
رییس شورای اسلامی شهر حمیدیا در پاسخ به سوال خبرنگاران در زمینه الحاق شهر حمیدیا به یزد گفت: این طرح در سال ۱۳۹۲ با پیشنهادی مبنی بر بهره مندی شهرهای دارای ۵۰۰ هزار نفر جمعیت از مزایای کلانشهرها کلید خورد، ولی از همان زمان نیز شهروندان حمیدیا مخالف اجرای آن بودند.
جعفری افزود: موضوع موافقت با این الحاق هیچگاه مصوبه شورای شهر حمیدیا نبوده و در جلسهای به صورت توافق براساس انجام یکسری تعهدات در محل استانداری مطرح و به دنبال آن مصوبه هیات دولت اخذ شد ولی متاسفانه تاکنون تعهدات مورد نظر انجام نشده است.
وی خاطرنشان کرد: موضوع الحاق حمیدیا به شهر یزد یک بحث مردمی است و طی ۲ دوره گذشته شورای شهر حمیدیا، مردم با توجه به این که این الحاق هیچ نفعی را نصیب شهر یزد و شهر حمیدیا نخواهد کرد، خواستار لغو این مصوبه دولت هستند.
شهرحمیدیا از توابع بخش مرکزی شهرستان یزد است که این شهر از محلههای رحمتآباد ، نجفآباد ، قاسمآباد جدید (قاسم نقی)، اسدآباد، شهرک قدس ، شهرک کوثر ، شهرک لاله تشکیل شدهاست.
شهر حمیدیا حدود ۵۰ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما