محمدامین فیضی چکاب روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مساله اصلی در این زمینه ظرفیت جذبی است که سازمان برنامه و بودجه کشور در اختیار وزارت علوم قرار میدهد که بسیار پایین بوده که بایستی در زمینه دانشگاه ها برطرف شود.
وی ادامه داد: هر چند دانشگاه امیر کبیر با توجه به محدودیتی که سازمان برنامه و بودجه برای جذب نیروی انسانی در پی مشکلهای بودجهای اعمال کرده، ظرفیت بیشتری برای جذب اعضای هیات علمی به پردیس بندرعباس اختصاص داده است اما باز هم نیاز بیشتری وجود دارد.
وی اضافه کرد: دانشگاه امیر کبیر در سال جاری مجوز ۲ عضو هیات علمی مستقر در بندرعباس را صادر کرده است، جدای از این موضوع تلاش داریم در سال تحصیلی آینده رشتههایی مانند مهندسی عرشه و مهندسی حمل و نقل دریایی را تاسیس کنیم.
رییس پردیس دریا ساحلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آغاز کلاسهای دانشجویان از ابتدای مهرماه، گفت: امسال حدود ۶۰ نفر در مقطع کارشناسی رشته مهندسی دریا، ۲۰ نفر در مقطع کارشناسی ارشد رشته ساخت در صنایع دریایی و ۲۰ نفر هم مقطع ارشد رشته مهندسی خوردگی صنایع دریایی پذیرش میشوند که با در نظر گرفتن دانشجویان قبلی، امسال ۱۴۰ نفر در این پردیس مشغول به تحصیل میکنند.