سید "محمد موسوی میرزایی" روز دوشنبه به رسانهها اظهار داشت: در دهه پایانی ماه صفر خیل عظیمی از عاشقان و محبین اهل بیت (ع) برای گرامیداشت یکی از بزرگترین مناسبتهای مذهبی عازم بارگاه منور رضوی میشوند که در همین راستا مراکز بهداشتی و درمانی در مسیر جادههای مواصلاتی در شهرستانهای استان خراسان جنوبی فعال و آماده خدمترسانی خواهند بود.
وی افزود: در حال حاضر ۱۷ بیمارستان و ۱۳ درمانگاه شبانهروزی، ۱۰۳ مرکز خدمات جامع سلامت و ۳۰۰ کارشناس بهداشت محیط و حرفهای و مبارزه با بیماریها در قالب تیمهای واکنش سریع که وظیفه نظارت بر سلامت اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و نیز کنترل اپیدمی احتمالی را برعهده دارند، در این ایام به زائران و مجاوران، خدمت ارائه خواهند کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به آمادگی اورژانس ۱۱۵ استان در دهه پایانی صفر گفت: در این مدت ۸۳ پایگاه فعال جادهای و شهری در سراسر استان و ۲ فروند اورژانس هوایی طبس و بیرجند بهصورت شبانهروزی برای خدماترسانی آمادگی کامل دارند.
وی از استقرار آمبولانسهای جادهای در محورهای اصلی منتهی به مشهد برای ارائه خدمات بهینه به زائران رضوی خبر داد و افزود: سه دستگاه آمبولانس و یک اتوبوس آمبولانس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند نیز به مشهد اعزام میشود تا در زمان نیاز، به زائران حرم امام رضا (ع) و مجاوران خدماترسانی کنند.
موسوی میرزایی بیان کرد: جمعیت زیادی از زوار پاکستانی در بازگشت از عتبات عالیات به مشهد میروند و بعد از زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) در مسیر برگشت از خراسان جنوبی به کشور خود باز میگردند لذا با همه توان برای ارائه خدمات بهداشتی، درمانی و اورژانسی به زائران پاکستانی و حفظ سلامت تمامی زوار اربعین حسینی و حرم رضوی آماده هستیم.
وی با توصیه به رعایت مسائل بهداشتی و توجه به ایمنی کامل در محل اسکان زوار و برگزاری مراسم عزاداری، از مسوولان کاروانهای پیاده و زائران درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه مشکل بهداشتی در طول مسیر، با شماره ۱۹۰ تماس بگیرند تا ماموران بهداشت در اسرع وقت به موضوع رسیدگی کنند.
خراسان جنوبی با ۶ استان کشور از جمله خراسان رضوی همجوار است و یکی از مسیرهای اصلی عبور زائران رضوی به سمت مشهد مقدس محسوب میشود.
نظر شما