به گزارش بامداد سه شنبه خبرنگار ایرنا، سرهنگ پاسدار «محمد گودرزی» عصر دوشنبه در نشست ستاد گرامیداشت مناسبتهای دفاع مقدس و مقاومت سپاه روح الله استان مرکزی در اراک افزود: این برنامهها توسط سپاه و بسیج در سطح استان مرکزی با شعار «ما مقاوم هستیم» برگزار میشود.
وی بیان کرد: هفته دفاع مقدس بهترین فرصت برای انتقال ارزش های اسلامی و انقلابی به نسل جوان و تبیین دستاوردهای ارزشمند دفاع مقدس به نسل جوان و جلوگیری از تحریف و فراموشی این فرهنگ ارزشمند است که باید با اجرای برنامه های خلاقانه و مبتکرانه از این فرصت ارزشمند به خوبی بهره برد.
معاون هماهنگ کننده سپاه روح الله استان مرکزی، با بیان اینکه گام دوم انقلاب نیازمند نهادینه سازی فرهنگ دفاع مقدس در بخشهای مختلف کشور است، گفت: فرهنگ دفاع مقدس کارآمدی خود را به وضوح نشان داده و اگر مردم و رزمندگان در آن دوران توانستند از دل تهدیدات بزرگترین فرصت ها را خلق کنند امروز باید این مسئله درس مهمی برای ما باشد.
سرهنگ گودرزی اظهار داشت: رویکرد تمام برنامه های سپاه و بسیج جهاد تبیین و خدمت رسانی به مردم است که برنامه ها در این قالب برگزار میشود و مجری کلیه برنامه ها، پایگاه ها، حوزه ها، دفاتر و کانون های بسیج هستند که برخی از دستگاه ها نیز مشارکت دارند.
معاون هماهنگ کننده سپاه روح الله استان مرکزی ادامه داد: تحقق بیانات رهبر معظم انقلاب در حوزه دفاع مقدس و بویژه گرامیداشت و توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، نهادینه کردن فرهنگ ولایتمداری و ازخودگذشتگی، انتقال حماسه های دفاع مقدس به نسل جوان، تبیین دستاوردهای مهم دفاع مقدس برای نسل جدید جامعه، تکریم و تجلیل از خانواده معظم شهدا، ایثارگران و پیشکسوتان و زنده نگه داشتن یاد و خاطر شهدای دفاع مقدس و مقاومت جهت الگوگیری از آنها مهمترین اهداف برنامه های سپاه و بسیج در هفته دفاع مقدس است.
سرهنگ گودرزی عنوان کرد: برنامه های این هفته در ۲ سطح ملی و استانی هدف گذاری شده اند و بیش از ۲۰ برنامه شاخص همزمان با سراسر کشور برگزار میشود.
وی گفت: تجلیل از پیشکسوتان دفاع مقدس و مقاومت در ۳۰ شهریور، رژه نیروهای مسلح در مرکز استان مقابل بازار سر پوشیده، افتتاح پروژه های محرومیت زدایی، اجرای رزمایش کمک مومنانه، اجرای نمایش فرهنگی، هنری و رزمی حماسه مردان آفتاب ۴ و بازسازی عملیات فتح المبین به مدت ۷ شب در محلات، برگزاری نمایشگاه جهاد تبیین در پیاده راه امیرکبیر، برگزاری مسابقات فرهنگی و ورزشی و برگزاری محافل انس با قرآن کریم از جمله مهمترین برنامه های سپاه و بسیج در هفته دفاع مقدس است.
مسئول مرکز حفظ آثار سپاه روح الله استان مرکزی هم در ادامه این نشست گفت: دفاع مقدس گنجینهای از معارف ناب و تجربیات ارزشمند برای پیشرفت و حرکت کشور به سمت اهداف بلند است و ایثار و از خودگذشتگی ملت ایران و رزمندگان اسلام در دفاع مقدس، انقلاب اسلامی و ارزش های دینی و انقلابی را تثبیت کرد.
سید «جواد محمدی» افزود: ملت ایران با تاسی از فرهنگ عاشورا در طول هشت سال دفاع مقدس حماسه های بزرگی خلق کردند و فرهنگ دفاع مقدس انبساطی از فرهنگ عاشورا است و رمز موفقیت و پیشرفت کشور در گام دوم در گرو زنده نگه داشتن یاد و خاطر شهدا، رزمندگان و فرهنگ دفاع مقدس و ایثار و شهادت است.
وی بیان کرد: در راستای گرامیداشت چهل و دومین سالگرد هفته دفاع مقدس در سپاه روحالله استان مرکزی، ۲۰۳ عنوان برنامه تدارک دیده شده که در سطح استان و شهرستان ها برگزار می شود.
مسئول مرکز حفظ آثار سپاه روح الله استان مرکزی، با تشریح مهمترین برنامه های هفته دفاع مقدی در سالجاری گفت: صبحگاه مشترک نیروهای مسلح در همه شهرستان ها، گلباران و عطرافشانی قبور مطهر شهدا در سراسر استان، برگزاری یادواره های شهدا و برنامه های افتخار کوچه آبروی محله، پیاده روی خانوادگی و اجرای مسابقات بومی و محلی، سخنرانی و خاطره گویی پیشکسوتان در مساجد، ادارات و قبل از خطبه های نماز های جمعه، برگزاری همایش های تخصصی با محوریت بانوان و نقش زنان در دفاع مقدس، برگزاری نشست های سیاسی و بصیرتی، برگزاری همایش های اسطوره های مقاومت در دلیجان، اعزام گروه های جهادی به مناطق محروم و حاشیه نشین، برگزاری میزهای خدمت در مساجد، برگزاری کارگاه ها و همایش های آموزشی و علمی برای بسیجیان و راه اندازی پویش های مردمی از جمله مهمترین برنامه ها در هفته دفاع مقدس توسط سپاه و بسیج است.
محمدی بیان کرد: یکی از مهمترین برنامه ها برگزاری اجلاسیه تبیین نقش ولایت و رهبری در دفاع مقدس در شهرستان تفرش است که در هفتم مهرماه برگزار می شود که در کنار آن پیشکسوتان دفاع مقدس نیز تجلیل میشوند.
وی خاطر نشان کرد: همایش تجلیل از سربازان، ارائه مشاوره، اکران فیلم و مستند، راه اندازی تولید محتوا در فضای مجازی، شرکت در نذر خون، مسابقات کتابخوانی، نواختن زنگ مقاومت در مدارس، یادواره های شهدا در مدارس و خاطره گویی پیشکسوتان، برپایی موکب، ارائه ویزیت رایگان در مناطق محروم، برگزاری برنامه های محتوایی با محوریت تقویت عفاف و حجاب در جامعه، رونمایی از کتاب های دفاع مقدس، تجلیل از کارمندان و مدیران بسیجی و برگزاری هیات های اندیشه ورز در اقشار بسیج با محوریت دفاع مقدس و جهاد تبیین از دیگر برنامه های مهم در هفته دفاع مقدس توسط سپاه و بسیج است.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه روحالله استان مرکزی نیز در این نشست گفت: دفاع مقدس مهمترین و حیاتی ترین سرمایه معنوی ملت ایران است و در طی این سال ها بهره گیری از این فرهنگ ارزشمند توانسته قلمرو افتخار، عزت، اقتدار ملت را به شکل نامحدودی گسترش داده است.
حجتالاسلام «ماشاالله عبدی» افزود: دفاع مقدس دارای شاخصه هایی چون فداکاری، ولایتمداری، وفاداری، شجاعت، بخشش، کرامت و مقاومت است و لذا دفاع مقدس ایثار و مقاومت را با باورهای ملت عجین کرد.
وی بیان کرد: یکی از مهمترین دستاوردهای دفاع مقدس، ما می توانیم است و بسیاری از پیشرفت ها به برکت این دستاورد مهم رقم خورده و امروز در گام دوم انقلاب نیازمند تبیین دستاوردهای دفاع مقدس هستیم.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه روحالله استان مرکزی تاکید کرد: دفاع مقدس رمز ماندگاری انقلاب اسلامی و آفتاب نظام مقدس جمهوری اسلامی است و هرلحظه این هشت سال سرشار از عشق و دلدادگی است و نقش مهمی در قدرت سازی بازدارنده برای کشور دارد.
حجتالاسلام عبدی بیان کرد: ترویج، توسعه، تقویت و تبیین فرهنگ و حماسههای دفاع مقدس رسالتی مهم در شرایط امروز است و به کارگیری فرهنگ دفاع مقدس در طی این سال ها توانسته معادلات و نقشههای دشمنان را دچار آشفتگی کند.
وی با بیان اینکه دفاع مقدس تضمین کننده امنیت، هویت دینی و انقلابی ملت و استقلال و سربلندی جامعه است، گفت: گرامیداشت این فرهنگ ارزشمند از اهمیت بسیاری برخوردار است که این ایام فرصتی مناسب برای این مهم است.
وی اضافه کرد: توکل بر خدا، ولایت و مردم سه عنصر پیروزی در دفاع مقدس است که در شرایط امروز جامعه باید به آنها توجه ویژه داشت و رمز موفقیت کشور در گام دوم توجه به رهنمودهای ولایت است.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه روحالله استان مرکزی تصریح کرد: خوشبختانه سپاه و بسیج همچون گذشته و مناسبت های مختلف در سالجاری برنامه های ویژه ای برای گرامیداشت هفته دفاع مقدس تدارک دیده که قابل تقدیر است و مهمترین محوریت برنامه ها خدمت رسانی بی منت به مردم و بویژه در مناطق محروم است و این نشان از مردمی بودن این نهاد مقدس دارد.
استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است.
نظر شما