به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از «نیوز لتر»، دانشمندان برای اولین بار شواهدی ثبت کردهاند حاکی از اینکه نوزادان در مرحله جنینی در بطن مادر واکنشهای متفاوتی به بو و طعمهای مختلف نشان میدهند.
کارشناسانی از دانشگاه دورهام با تهیه و بررسی تصاویر سونوگرافی چهار بعدی از ۱۰۰ زن باردار، نوع واکنش جنینها را مورد بررسی قرار دادند.
این بررسی نشان داد که جنین برای مثال، نسبت به طعم هویج بیشتر با چهره خندان اما به طعم کلم با حالت ناراحتی و گریه واکنش نشان میدهد.
آزمایشگاه تحقیقات جنینی دانشگاه دورهام میگوید که یافتههای این تحقیق میتواند به افزایش شناخت درباره نحوه رشد و تکامل «گیرندههای» طعم و بو کمک کند.
این محققان همچنین میگویند تغذیه مادران در دوران بارداری بر ترجیحات تغذیهای کودکان در آینده تاثیرگذار است.
نظر شما