به گزارش خبرنگار ایرنا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل روز شنبه این طرحها را شامل توسعه اورژانس جامع بیمارستان، نصب و راهاندازی دستگاه دوم آنژیوگرافی هیبرید، واحد تصویربرداری مداخلهای، دستگاه سی.تی.اسکن اورژانس و رختشویخانه مرکز تروما اعلام کرد و گفت: برای راهاندازی و نصب تجهیزات این طرح ها، بیش از ۵۴۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
بنا به اعلام دکتر علی محمدیان اردی، با بهرهبرداری از این طرح ها که همراه با تجهیزات بسیار پیشرفته و نوین است، بخش قابل توجهی از نیازمندی تشخیصی بیمارستان امام خمینی(ره) اردبیل تامین شده و جهش بیسابقهای در سرعت تشخیص و درمان برخی از بیماریها در مرکز استان اردبیل رقم خورد.
معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان این که بهبود وضعیت درمانی استانهای کمبرخوردار در دستور کار این وزارتخانه قرار دارد، گفت: تحقق عدالت در حوزه بهداشت و درمان در سطح کشور اصلیترین برنامه وزارت بهداشت است و رئیس جمهور و وزیر بهداشت بر این موضوع تاکید دارند و اقدام لازم در این زمنیه در حال اجراست.
سعید کریمی با تاکید بر لزوم برقراری عدالت در تامین نیازهای بهداشت و درمان به ویژه در استان کم برخوردار و محروم استان اردبیل افزود: با اجرای طرح عدالت عمومی بهداشت و درمان در سطح استانهای کشور، جهش چشمگیری در رفع مشکلات زیرساختی، عمرانی و تامین تجهیزات در استانها رخ خواهد داد.
وی در ادامه با اشاره به بازدید خود از سه واحد بیمارستانی اردبیل، این مراکز درمانی را قدیمی و خدمات ارائه شده در آنها را دور از شان مردم استان اردبیل خواند و اظهار کرد: جایگزینی چند بیمارستان جدید و تجهیز مراکز درمانی استان اردبیل به چندین دستگاه ام.آر.آی در دستور کار قرار دارد.
معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همچنین بیان کرد: تا پایان امسال سه دستگاه ام.آر.آی به استان اردبیل اختصاص می باید و در خصوص سایر کمبودها در حوزه تجهیزات پزشکی و نیروی انسانی و نیاز سایر مراکز درمانی استان نیز بررسی لازم با مسئولان بخش بهداشت و درمان استان انجام شد.
وی همچنین از اصلاح سقف تعرفه بخش دولتی، اجرای تعرفه گذاری خدمات پرستاری و رفع موانع سرمایه گذاری بخش خصوصی در حوزه درمان در طول ۱۰ ماه گذشته خبر داد.
استاندار اردبیل نیز در این آیین با اشاره به نیاز شهر اردبیل برای افزایش ۲ برابری تعداد تختهای بیمارستانی گفت: این استان در حوزه بهداشت و درمان دچار عقب ماندگی جدی در زمینه تجهیزات پزشکی است.
سیدحامد عاملی اضافه کرد: این سطح کیفی تجهیزات موجود و فضا و تخت بیمارستانی و نیز فضای آموزشی علوم پزشکی در استان نیز قابل قبول و مطابق با نیازهای استان نیست.
وی تعداد تختهای بیمارستانی در حال بهره برداری در استان اردبیل را کمتر از ۲ هزار تخت اعلام کرد و ادامه داد: بر اساس آمار جمعیت و با در نظر نیاز متخصصان حوزه بهداشت و درمان، باید تعداد تختهای بیمارستانی استان اردبیل به ۳ هزار و ۷۰۰ تخت افزایش پیدا کند.
استاندار اردبیل از آغاز عملیات احداث یک واحد بیمارستان با ظرفیت ۵۴۰ تخت و نیز یک واحد بیمارستان دیگر با ظرفیت یک هزار تختخواب خبر داد و خواستار سرعت گرفتن عملیات احداث و تکمیل این واحدهای درمانی شد.
وی همچنین از نصب و راه اندازی یک دستگاه ام.آر.آی تا پایان سال جاری در شهرستان پارس آباد به منظور تشخیص و درمان برخی بیماری ها تا پایان سال و نیز تامین برخی تجهیزات پزشکی مورد نیاز شهرستان مشگین شهر و نیز استقرار خدمات تست ورزشی، ماموگرافی و برخی تجهیزات مورد نیاز در این شهرستان تا آخر امسال خبر داد.
عاملی اضافه کرد: در سایر شهرستانهای استان اردبیل نیز، تجهیزات بیمارستانی و پیش بیمارستانی لازم تحویل داده شده و یا مراحل اداری تحویل را طی میکند.
وی اضافه کرد: استقرار رادیوتراپی دوم و افزایش تعداد مورد نیاز آمبولانس در شهر اردبیل در دستور کار قرار گرفته و علاوه بر این، اقدامات لازم جهت ورود تجهیزات ناباروری در مرکز استان و شهرستان پارسآباد در حال انجام است.
به گزارش ایرنا، سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت به همراه دکتر امیرحسام علیرضایی رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماریهای معاونت درمان وزارت بهداشت در جریان سفر امروز به اردبیل، از بیمارستان فاطمی اردبیل بازدید کرد و از نزدیک در جریان وضعیت رسیدگی به بیماران و مسائل و مشکلات موجود قرار گرفت.
این گروه تخصصی وزارت بهداشت، همچنین از بیمارستان های علوی، بوعلی و امام خمینی(ره) اردبیل بازدید کرده و مشکلات بخش های درمانی این مراکز را بررسی کردد.
نظر شما