به گزارش ایرنا، ضرورت توجه به زیرسازی ساختمان مدارس در دولت سیزدهم در سفرهای استانی مورد تاکید رییس جمهور و اعضا هیات دولت قرار گرفته است و برای ۱۶میلیون دانش آموزی که در مدارس حضور دارند دولت توجه ویژهای به بازسازی، نوسازی، زیباسازی و حذف مدارس کانکسی داشته است.
وزیر آموزشوپرورش ماه گذشته در سفر به استان چهارمحال و بختیاری گفت: ۲۸ هزار میلیارد تومان بودجه در سفرهای استانی برای آموزشوپرورش مصوب شده است.
یوسف نوری با اشاره به اینکه سفرهای استانی رییسجمهور و هیات دولت در راستای شناسایی و رفع مشکلات در استانهای مختلف انجام شده است، افزود: جمعآوری و حذف مدارس کانکسی، احداث مدارس جدید و جمع شدن مدارس سنگی و تأمین تجهیزات برای مدارس در اولویت قرار گرفته است.
وی به حمایت خیرین در راستای مدرسهسازی اشاره کرد و گفت: سال گذشته خیران سه هزار میلیارد تومان برای مدرسهسازی تعهد کردند و بیش از این میزان هزینه کردند درحالیکه تعهد امسال خیران هشت هزار میلیارد تومان است.
معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس نیز گفت: امسال و همزمان با آغاز تحصیلی جدید ۹هزار کلاس درس در یکهزار و ۶۰۰مدرسه بهرهبرداری شد.
مهراله رخشانیمهر در گفت و گو با ایرنا افزود: در آستانه سال تحصیلی جدید ۹هزار کلاس درس در یکهزار و ۶۰۰مدرسه بهرهبرداری شد که از این تعداد، نیمی از مدارس آماده بهرهبرداری با مشارکت خیران احداث شده است و میزان اعتبار هزینه شده برای احداث این مدارس ۱۰ هزار میلیارد تومان بوده است.
وی با اشاره به شیوع کرونا طی دو سال اخیر در کشور گفت: برای مناسبسازی کلاسهای درس از جمله تهویه مناسب، ردیف اعتباری مجزایی پیشبینی نشده و در ۲سال گذشته ادارات کل استانها بر حسب درخواست ادارات آموزش و پرورش برای ارتقای سطح ایمنی و بهداشت مدارس کمکهایی داشتند.
رخشانیمهر اظهار داشت: ۲۸ هزار میلیارد تومان در سفرهای استانی رییس جمهور در یکسال گذشته برای مدرسهسازی تصویب شده است.
به گفته وی، هماکنون ۶ هزار و ۴۰۰طرح آموزشی، تربیتی و ورزشی نیمهتمام در کشور وجود دارد که عملیات عمرانی این طرحها تکمیل و ساخت آنها در حال اجراست که برآورد اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این طرحها ۲۵هزار میلیارد تومان است.
در چهارمحال و بختیاری نیز دولت مصمم به اجرای طرحهای بازسازی، نوسازی، ساخت مدارس جدید و توجه به زیرسازی مدارس است.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه استان یکی از مناطق کمتر توسعهیافته کشور است، گفت: هماکنون بیش از ۸۰۰ مدرسه تخریبی در استان وجود دارد که این مدارس نیاز به بازسازی دارد.
غلامعلی حیدری افزود: هماکنون تعدادی مدرسه کانکسی در سطح استان به خصوص در مناطق دور افتاده وجود دارد که وجود مدارس کانکسی شایسته نیست و نیاز است که مدارس تازه ساخت در این مناطق احداث شود.
وی با اشاره به اینکه احیای طرحهای راکد و نیمهتمام در اولویت برنامههای دولت قرار دارد، گفت: سفر رییس جمهور به استان برکات زیادی داشته است که با تزریق اعتبارات سفر به خصوص در ۶ ماهه نخست سال، انگیزه برای اتمام پروژههای نیمهتمام بالا میرود و با تزریق اعتبارات سفر در ۲ سال آینده تحرک و رونق در استان افزایش پیدا خواهد کرد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری نیز از اختصاص ۵۹۰ میلیارد ریال اعتبار در قالب محرومیتزدایی برای نوسازی و احداث مدارس استان خبر داد.
کامران رهی با اشاره به اینکه در سال گذشته ۲۳۰ میلیارد تومان در بحث تجهیز و نوسازی مدارس هزینه شده است، اظهار داشت:۱۳۰ پروژه در حوزه آموزش و پرورش در استان در دست احداث است و سال گذشته ۲۰ مدرسه تکمیل و به آموزش و پرورش استان تحویل شد.
کامران رهی افزود:افزون بر ۶۰ میلیارد تومان تجهیزات خریداری و تحویل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری شد.
وی با اشاره به اینکه ۲۵۰ چشمه سرویس بهداشتی مدارس در استان نیازمند تعمیر و احداث است، گفت: ۵۰ چشمه تعمیر شد، و همچنین ۷۰۰ کلاس درس نیز نیاز به بازسازی دارد و با تلاش صورت گرفته ۶۰۰ کلاس استانداردسازی شد.
وی با بیان اینکه ۴۲ مدرسه کانکسی در چهارمحال و بختیاری وجود دارد، یادآور شد: برای تبدیل این مدارس به مدارس ایمن در سفر رییس جمهور اعتبار اختصاص یافت، همچنین ۵۹ میلیارد تومان اعتبار در قالب محرومیتزدایی برای نوسازی و احداث مدارس استان در نظر گرفته شده است.
به گزارش ایرنا، امسال ۲۲۰ هزار دانشآموزش در بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ مدرسه و واحد آموزشی در ۱۰ شهرستان استان مشغول تحصیل هستند.
نظر شما