حسین غلامی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: مشارکت در امر وقف آثار ثمربخشی در برطرف کردن نیاز اقشار مختلف جامعه بویژه نیازمندان و جوانان در عرصه های درمان بیماران خاص و کمک به ازدواج و مسکن و مسایل فرهنگی ایفا می کند.
وی اظهارکرد: ترویج نهادینه کردن فرهنگ وقف مشارکتی یکی از دغدغه ها و برنامه های اولویت دار این اداره است که امیدواریم مردم و واقفان در این شهرستان یاری و همکاری کنند.
وی گفت: ثمرات سنت حسنه وقف در حوزه های مختلف از جمله اجتماعی، اقتصادی و تحکیم مبانی دینی سبب شده تا از آن به عنوان چشمه همیشه جاری در جامعه اسلامی قلمداد شود که اگر به درستی در هر موضوعی و حوزه ای وارد شود، سبب شکوفایی و رشد آن خواهد شد.
غلامی از خیران و کسانی که در شهرستان های گناوه و دیلم تمکن مالی دارند خواست در کنار همدیگر با نیت های مختلف در امر وقف مشارکتی ورود کنند که همین امر باعث خواهد شد تا علاوه بر اهتمام و توجه بیشتر مردم نسبت به امر وقف، کمک کننده رفع نیازهای جامعه بوده و درآمد پایداری باشند.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه گناوه ودیلم گفت: نقش این اداره در فرهنگ مشارکتی وقف ، ثبت ،نظارت و محافظت از آن است و خود واقفان می توانند متولی امورات خود باشند.
وی یادآورشد: سند اموالی که واقفان اهدا میکنند به نام همان واقف صادر میشود و اداره اوقاف در آن دخالتی ندارد و تنها تولیت آنها را برعهده دارد.
غلامی به عمده اقدامات یک سال اخیر این اداره اشاره کرد و بیان داشت: صدور ۱۰ برگ سند مالکیت موقافات و بقاع متبرک، تبدیل ۳۲ جلد اسناد دفترچه ای به تک برگ، پیگیری ۳۳ پرونده حقوقی که منجر به اخذ ۲۰ رای به نفع موقوفات شده ، پاسخ به ۱۱۰ استعلام بانک و جهاد کشاورزی در ارتباط با مشخص شدن زمین های موقوفی و تعمیر مغازه های امامزاده سلیمان بن علی (ع) به مبلغ ۸۱ میلیون تومان از عمده عملکرد این اداره است.
وی گفت: در یک سال اخیر از محل درآمد موقوفات ، مبلغ ۱۷ میلیون تومان به مستمندان، ۲۵ میلیون تومان کمک به دانش آموزان نیازمند درقالب طرح مهر تحصیلی، اجرای مسابقات و امور قرآنی و کمک به موسسات قرآنی ۲۵ میلیون تومان، امور قضایی ۲۱ میلیون تومان، فرهنگی و مذهبی ۴۲ میلیون تومان و مدیریتی و جاری ۵۹ میلیون تومان هزینه شده است.
غلامی یادآورشد: این اداره در حوزه عمرانی نیز ، اجرای نمای بیرونی مسجد جامع گناوه را با برآورد مبلغ ۳۵۰ میلیبون تومان در دستور کار خود قرار داده است.
رئیس اداره اوقاف و امورخیریه گناوه و دیلم تعداد موقوفات گناوه را ۲۷ و دیلم ۹ مورد عنوان کرد و اظهارداشت: در زمان حاضر تعداد ۶۲ حسینیه و ۱۴۰ مسجد درگناوه و ۴۸ حسینیه و ۵۳ مسجد در دیلم وجود دارد.
وی افزود: تعداد بقاع متبرکه شهرستان گناوه ۴۱ و دیلم ۲۷ و رقبات گناوه ۳۲ و دیلم ۶۹ مورد است.
شهرستان های گناوه و دیلم در شمال استان بوشهر واقع هستند.
نظر شما