استاندار کرمانشاه: جوهره و فرهنگ کار را در استان باید زنده کنیم

کرمانشاه - ایرنا- استاندار کرمانشاه گفت: باید جوهره و فرهنگ کار را در استان زنده کنیم و هیات اندیشه‌ورز استانداری در این زمینه می‌تواند کمک حال مدیریت استان باشد.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی استانداری کرمانشاه؛ «بهمن امیری‌مقدم» در نشست با هیات اندیشه ورزی استانداری، افراد متشکل این هیات علمی و مجرب را گروهی مناسب برای ارائه پیشنهادات و راهکارهای عملی به منظور پیشبرد اهداف و سیاست های توسعه ای استان برشمرد.

وی با بیان اینکه رفع مشکل بیکاری و ایجاد اشتغال، مهمترین برنامه و استراتژی مدیریت استان است از اعضای هیات اندیشه‌ورزی استانداری خواست که در این زمینه کمک حال مدیریت ارشد استان بوده و نسخه اثربخش برای پویایی اشتغال در استان ارائه کنند.

وی تصریح کرد: ضرورت دارد که پیشنهادات علمی و راهبردی برای افزایش اشتغال و کاهش نرخ بیکاری در استان از سوی هیات اندیشه ورزی استانداری ارائه شود.

استاندار کرمانشاه ادامه داد: اعضای این هیات می توانند علاوه بر موضوعات اشتغال در زمینه بخش های فرهنگی و اجتماعی هم پیشنهاد ارائه کنند.

امیری مقدم با اشاره به برنامه ها و تسهیلات در نظر گرفته شده از سوی دولت دکتر رئیسی برای اشتغال جوانان ادامه داد: دولت سیزدهم به وظیفه خود که همان ایجاد بستر برای فعالیت و راه اندازی شغل جوانان می باشد با اعطای تسهیلات بسیار مناسب عمل کرده است و جوانان با گرفتن این تسهیلات می توانند به دنبال کسب و شغل خود با توجه به علاقه ها و رشته های تحصیلی خود باشند.

اختصاص ۹۴۰ میلیارد تومان برای اشتغالزایی خانواده‌های محروم

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: امسال ۹۴۰ میلیارد تومان از سوی کمیته امداد استان تسهیلات اشتغالزایی برای خانواده های محروم در نظر گرفته شده و همه زمینه ها و بسترهای مناسب برای توسعه اشتغال در استان فراهم شده است که باید به سمت احیای فرهنگ کار در استان حرکت کنیم.

امیری مقدم خواستار ارتباط بیشتر بخش صنعت با دانشگاه های استان به منظور شکوفایی هر چه بیشتر این بخش و توسعه اشتغال شد و گفت: تفاهم نامه ایی بین دانشگاه ها و اداره صنعت، معدن و تجارت برای توسعه استان منعقد شده که لازم است این تفاهم نامه در جامعه عملی و کاربردی شود.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه برای رفع مشکل بیکاری استان برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت در نظر گرفته شده، اظهار داشت: خوشبختانه طی چند مدت گذشته رتبه استان در زمینه فضای کسب و کار ارتقاء خوبی یافته که با اجرای برنامه های در نظر گرفته این رتبه بازهم ارتقاء خواهد یافت و زمینه کار در استان بسیار وجود دارد.

مقام عالی استان تصریح کرد: توسعه فرهنگ کار در دانش آموزان و جوانان بسیار مهم و الزامی است و به همین منظور برنامه هر دانش آموز و هر دانشجو، یک مهارت را ترویج داده ایم و برای این مهم راهکارهای اجرایی در نظر گرفته ایم.

وی گفت: به منظور کمک به فرهنگ کار و ایجاد اشتغال بیشتر یک کارگروه ویژه راه اندازی خواهیم کرد و از اعضای هیات اندیشه ورزی استانداری می خواهیم که پیشنهادات خود را در این زمینه ارائه کنند.

وی از صداوسیمای مرکز استان کرمانشاه خواست که بیش از پیش در زمینه فرهنگ اشتغال و کاهش نرخ بیکاری برنامه های خود را دنبال کند.

لزوم تقویت فرهنگ کار در میان نسل جدید

نماینده عالی دولت در استان بیان داشت: متاسفانه در جامعه هر شغلی غیر از شغل اداری، شغل محسوب نمی شود که باید به سمت تغییر این نگاه حرکت و تلاش کنیم که جوهره و فرهنگ کار در بین نوجوانان و جوانان پویا و احیاء شود.

استاندار کرمانشاه در این جلسه از ادامه پیگیری ها برای اجرای پالایشگاه عظیم آناهیتا خبر داد و گفت: بزودی تکلیف این موضوع را با وزیر نفت پیگیری نهایی خواهیم کرد که با اجرای آن ۱۰ هزار شغل در استان ایجاد خواهد شد و یک تحولی عظیم در استان رخ خواهد داد.

امیری مقدم در پایان سخنان خود با بیان اینکه باید بیکاری را در استان زشت معرفی کنیم، افزود: این موضوع باعث می شود که افراد با توجه به توانمندی ها و علایق خود به دنبال کار و فعالیت برای خود خواهند بود و زمینه اشتغال در استان افزایش خواهد یافت و از سوی دیگر باید تلاش شود که رشته های فنی و حرفه ای و کارآفرینی نیز برای جوانان بیشتر تشریح و تبیین گردد.

در این نشست اعضای هیات اندیشه ورزی استانداری، دیدگاه ها و پیشنهادهای خود را برای تقویت فرهنگ کار و تلاش و همچنین کاهش نرخ بیکاری در استان بیان کردند که مقرر شد پیشنهادهای موثر و کاربردی استخراج و پیگیری لازم برای اجرایی شدن آنها صورت گیرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha