به گزارش روز پنجشنبه خبرنگار ایرنا آیتالله مصطفی محامی در دیدار رئیس دانشگاه علمی و کاربردی سیستان و بلوچستان اظهارداشت: یکی از آسیبهایی که در سطح کشور با آن مواجه هستیم این است که متاسفانه افراد بدنبال اخذ مدرک جهت استخدام در ادارات بوده و یا در مقاطع بالاتر رشتههای تحصیلی انتخابی با نیاز و کار آنها تناسبی ندارد.
وی بیان کرد: در سیستان و بلوچستان ظرفیتهای زیادی از جمله پتروشیمی، معادن شیلات و مرز وجود دارد که مورد استفاده قرار نگرفته و در این جهت به مجموعههای مهارت آموز متناسب با نیازهای استان نیازمندیم.
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: یکی دیگر از آسیبها در استان وجود برخی مشاغل کاذب با درآمدهای زیاد است به گونهای که انگیزه کار در مشاغل دیگر را کم میکند و در این جهت نیازمند فرهنگسازی و تسهیل ورود جوانان به عرصه تحصیل، کسب مهارت و در نهایت ورود به بازار کار هستیم.
آیت الله محامی انجام فعالیتها به صورت کیفی، دیپلماسی فعال و راه اندازی مراکزی جهت سرمایهگذاری بخش خصوصی جهت تربیت نیروهای کار متخصص را خواستار شد و افزود: باید نقش حلقه واسط را ایفا کرده و بخشهای مختلف را پای کار بیاورید تا مجوعههای سرمایه گذار در استان جهت تامین نیروی کار خود اقدام به سرمایه گذاری در امر تحصیل و تربیت نیروهای متخصص کنند.
حسن میش مست رئیس دانشگاه علمی و کاربردی سیستان و بلوچستان به ارائه گزارشی از وضعیت این دانشگاه پرداخت و گفت: هماینک دانشگاه علمی و کاربردی در استان دارای۱۲ مرکز بوده و بیشاز ۳ هزارو ۸۰۰ دانشجو دارد که با شروع سال تحصیلی جدید این تعداد به بیش از چهار هزار دانشجو خواهد رسید.
نظر شما