استاندار چهارمحال و بختیاری: طرح هادی روستای سیل زده بارده به نفع مردم باشد

شهرکرد-ایرنا- استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر تسریع در انجام بازسازی و بهسازی مناطق سیل زده ، درخواست کرد در صورت اصلاح طرح هادی روستای بارده، این طرح به نفع مردم اصلاح شود.

به گزارش ایرنا، غلامعلی حیدری روز پنجشنبه در بازدید میدانی از مناطق سیلزده بارده در جلسه ستاد مدیریت بحران استان که با حضور نماینده مردم شهرستان های شهرکرد، سامان و بن در مجلس شورای اسلامی و مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار شد، افزود: طرح‌های هادی روستایی اگر تجدید نظر شود به نفع مردم باشد و اگر قرار است طرح هادی اصلاح شود خانه مردم نباید آسیب ببیند.

وی تصریح کرد: روند پیشرفت کار بازسازی و خدمت رسانی به مناطق سیلزده استان به صورت میدانی بازدید می‌شود و از متانت مردم و مطالبه مردم قدردانی می‌شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری یادآور شد: هوا در این منطقه زودتر از سایر نقاط کشور سرد می شود و مشکلات پیش روی برای ساخت و نوسازی مناطق سیلزده باید تسریع شود و با سرعت به سرانجام برسد.

به گفته وی، تا زمان تصویب اعتبار مناطق سیلزده در هیات دولت ، با پیگیری‌ها انجام شده به دلیل زمان‌بَر بودن و طی کردن مراحل اداری، اعتبارات استانی اختصاص یافته است.

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: بنیاد مسکن با اختصاص اعتبار و افزایش دستگاه‌ها، معابر روستای بارده را باید با سرعت آسفالت کند و فرماندار و ستاد مدیریت بحران آن را پیگیری کند.

حیدری یادآور شد: اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز پل و ساختمانی تاریخی را مرمت کنند و برای این مرمت اعتبارات لازم را تخصیص دهند.

استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: اصل پرداخت وام به مردم از سوی دستگاه‌های متولی با همکاری بانک‌‍‌های عامل پیگیری شود به برای پرداخت آن به مردم تسریع شود. 

رییس ستاد مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری یادآور شد: ساختمانی که آواربرداری شده است نیز برای بازسازی و نوسازی آن اقدامات لازم انجام شود و نباید مردم در این زمینه نگرانی داشته باشند و سیمان و میلگرد به صورت رایگان در اختیار به خانه آسیب‌دیده اختصاص یابد.

حیدری ادامه داد: لایه‌روبی بند موجود در بارده نیز از سوی اداره کل منابع طبیعی تا قبل از وجود سرما و بارندگی انجام شود و مسیل این روستا که لایه‌روبی اساسی نشده بود، در حریم روستا بنیاد مسکن و بیرون از روستا را شرکت آب منطقه‌ای اجرایی و سازمان جهادکشاورزی بندهای کشاورزی را بهسازی و لایه‌روبی کند.

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به خسارت وارده آمده به بخشی از بارده گفت:محوطه‌سازی امامزاده روستای بارده نیز با مشورت اداره کل اوقاف و امور خیریه اجرایی شود.

به گفته وی، نمایندگان بانک‌های عامل مدارک و مستندات مردم را برای پرداخت تسهیلات ساخت و نوسازی و بهسازی خانه های آسیب دیده در این منطقه اقدام کند.

 فرماندار شهرستان بن نیز گفت: برای رفع مشکلات سیمان و میلگرد پس از جمع آوری درخواست مردم در اختیار آنها قرار خواهد گرفت.

رضا علی بیگی افزود: پروانه ساخت و نقشه خانه‌های ۶۰متری از سوی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در اختیار مالکان قرار می‌گیرد. 

به گفته وی، دستگاه‌های اجرایی برای کمک‌رسانی به مردم پس از وقوع سیلاب امسال پای کار آمدند و این روند نیازمند تامین اعتبار و تصویب اعتبار در هیات دولت است.

به گزارش ایرنا، میزان خسارت ناشی از جاری شدن سیلاب تابستان امسال  ۴۲ هزار میلیارد برآورد شد که این میزات خسارت‌ در بخش‌های مختلف بوده است.

سیلاب در تابستان امسال در روستای بارده شهرستان شهرکرد، مناطقی از شهرستان‌های کوهرنگ و لردگان چهارمحال و بختیاری گزارش شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha