امیر رضا نقش، روز یکشنبه در حاشیه جلسه کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند در گفت وگو با خبرنگاران افزود: کارخانه نوآوری یکی از پیشران های اقتصادی استان است که در آن مجموعهای از شتابدهندهها و شرکتهای نوپا و نوآور(استارتاپ) مستقر میشوند تا حمایت لازم از آنها صورت گیرد.
وی اظهار داشت: این کارخانه بر اساس تفاهمنامه منعقد شده بین چهار مجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، استانداری و شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در زمینی به مساحت حدود ۱۱ هزار متر مربع با ۱۳ سوله ایجاد خواهد شد.
نقش با اشاره به اینکه از ابتدای امسال تصمیم گرفته شد که این کارخانه در محل سابق مرکز تحقیقات جهاد و پژوهشگاه مواد و انرژی در محدوده خیابان امام خمینی اصفهان ایجاد شود، اضافه کرد: مقرر است چهار هزار مترمربع از فضای این کارخانه به بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات و فضایی اختصاص یابد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان ادامه داد: سایر فضای کارخانه نوآوری اصفهان نیز به مباحث دیگر مانند تجهیزات پزشکی اختصاص خواهد یافت.
نقش با بیان اینکه بخش خصوصی نیز مقداری از سرمایهگذاری در این طرح را انجام میدهد، گفت: راهاندازی کارخانه نوآوری به حمایت از طرحهای نوآورانه و فناورانه و فضای زیست بوم اصفهان کمک می کند و با جدیت پیگیر هستیم تا هرچه زودتر این اتفاق خوب در استان رقم بخورد.
وی درباره اینکه چرا با وجود پیشرو بودن اصفهان در بخش فناوری و نوآوری، هنوز کارخانه نوآوری در استان راهاندازی نشده است، توضیح داد: مشکلاتی از گذشته در باره مکان استقرار آن وجود داشت بطوریکه چند مکان مختلف برای آن پیشبینی و پیشنهاد شد اما به مرحله اجرا نرسید.
نقش با اشاره به اینکه برای رفع مشکلات موجود، کارگروه ویژه و شورای راهبری کارخانه نوآوری تشکیل شد، تصریح کرد: وزارت ارتباطات موافق در اختیار قرار دادن فضای پیش بینی شده در خیابان امام خمینی به کارخانه نوآوری اصفهان است و بخشی از این مجموعه نیز بطور تخصصی در زمینه فناوری فضایی و ارتباطات فعالیت خواهد کرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان اضافه کرد: تقسیم کار برای راهاندازی کارخانه مزبور انجام شده است و همافزایی و همکاری بین بخش های مختلف باعث می شود تا این مجموعه هرچه سریعتر به بهرهبرداری برسد.
به گزارش ایرنا، در جلسه کارخانه نوآوری اصفهان در باره طراحی و چگونگی ایجاد این مجموعه گفتوگو و تبادل نظر شد.
اصفهان بعنوان استان پیشرو در راهاندازی مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری که نخستین زمینههای رسمی شکلگیری شرکتهای دانش بنیان را به وجود آورد حدود ۱۰ درصد از واحدهای فناور و دانش بُنیان کشور را در خود دارد و دومین استان کشور در این زمینه است.
بیش از هفت هزار مجموعه دانش بُنیان و یکهزار و ۶۰۰ شرکت خلاق در کشور به ثبت رسیده که حدود ۷۰۰ شرکت دانش بنیان در استان اصفهان مستقر است.
نظر شما