باقلی نیز مانند عدس و نخود آبگوشتی، بومی منطقه جنوب غربی آسیا می باشد که از تاریخ پیدایش آن می توان به تقریبا 6500سال قبل از میلاد مسیح اشاره کرد. امروزه باقالا سبز جهرمی در اکثر کشورهای جهان کشت می شود ولی در گذشته عموما این مواد غذایی تنها در کشور های مصر،یونان و روم رایج به مصرف بوده است.
روش مصرف باقالی سبز دیجی کالا و باقالا سبز آراد برندینگ به راحتی بوده زیرا افراد می توانند باقالا هارا در داخل یک ظرف آّب شور به مدت 90 ثانیه در حال جوشیدن قرار دهند، سپس آن را از آب خارج کرده و در آب یخ بگذارند این عمل باعث می شود پوست باقالا ها نرم شده و در نتیجه مرحله پوست گرفتن راحت می شود و به آسانی قابلیت مصرف دارد.
باقالا خام و باقلا سبز پخته همواره به دلیل دارا بودن فیبر، آهن، پروتئین و ویتامین هایB به رشد هر چه بیشتر کودکان و نوزادان کمک می کند و همواره مادران باید این موضوع را در نظر بگیرند که برای تغذیه فرزندان خود بعد از سن یکسالگی می توانند این گیاه را به صورت پوره درست کرده تا فرزند به راحتی بتواند آن را مصرف نماید.
البته این موضوع بسیار مهم است که مادران باید حتما قبل از شروع تغذیه نوزاد با باقالا، از مشاوره یک پزشک متخصص در این زمینه استفاده نمایند زیرا باقلا سبز خشک از معروف ترین گیاهانی است که می تواند بیماری فابیسم را پدید بیاورد.
باقالا سبز همواره بر روی سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از پوکی استخوان تاثیر بسزایی دارد. حتی به زنان باردار کمک می کند که فولات مورد نیاز بدن خود را نیز تامین نمایند.
خرید باقلا سبز عمده
همانطور که می دانید باقلا سبز یکی از محبوب ترین محصولات در ایران است و به صورت عمده و جزئی می توان از مراکز فروش برای خرید این محصول اقدام کرد. مقدار زیادی از فیبری که در باقلا وجود دارد فیبر محلول است که این نوع فیبر در کاهش سطح کلسترول خون تاثیر بسزایی دارد. فیبر آب را جذب کرده و ژله ای مانند می شود که سبب حرکت درست مواد غذایی در روده ها می شود.
از خواص دیگر باقلا می توان به درمان یبوست اشاره کرد زیرا دارای مقادیر بسیاری فیبر می باشد که حرکت روده ها را آسان تر می کند. با استفاده از باقلا بسیاری از غذا ها مثل: باقلا پلو، کوکوی باقلا، خورشت و حلیم باقلا را می توان تهیه کرد.
کوکوی باقلا یکی از غذاهای بسیار خوشمزه است که با استفاده از باقلای پخته کوبیده درست می شود همچنین از باقلا در سالاد ها، سوپ، پیتزا و غیره می توان استفاده کرد. جالب است بدانید که خرید باقلا سبز و مصرف باقلا کمک بسزای به رفع اختلالات مادر زادی می کند و به مادرانی که در سن بالا باردار می شوند وصیه می شود که حتما باقلا مصرف کنند تا خطر بیماری ها و اختلال های مادر زادی را کاهش دهد.
کالری باقلا سبز پخته
اگر شما هم جزء افرادی هستید که به رژیم غذایی خود بسیار اهمیت می دهید و قصد کاهش وزن دارید باید بگوییم که باقلا سبز پخته یکی از اقلام خواکی کم کالریست نسبت به نوع خشک آن و به عنوان میان وعده یک گزینه ی خیلی عالی برای شما است و پیشنهاد می کنیم حتما این سبزی خوشمزه را در سبد غذایی خود قرار دهید. فیبر موجود در باقلا پخته به سیستم گوارش و هضم سریع غذا بسیار کمک می کند.
همانطور که پیش تر به آن اشاره شد باقلا کم کالری است و همچنین حاوی کلسترول نمی باشد، سرشار از فسفر است که برای هوش کودکان بسیار مفید است. اگر شما به بیماری میگرن و یا روماتیسم دچار هستید در طب سنتی از فواید باقلا پخته برای درمان این بیماری ها بسیار تاکید شده است.
اگر شما هم جزء افرادی هستید که به رژیم غذایی خود بسیار اهمیت می دهید و قصد کاهش وزن دارید باید بگوییم که باقلا سبز پخته یکی از اقلام خواکی کم کالریست نسبت به نوع خشک آن و به عنوان میان وعده یک گزینه ی خیلی عالی برای شما است و پیشنهاد می کنیم حتما این سبزی خوشمزه را در سبد غذایی خود قرار دهید. فیبر موجود در باقلا پخته به سیستم گوارش و هضم سریع غذا بسیار کمک می کند.
همانطور که پیش تر به آن اشاره شد باقلا کم کالری است و همچنین حاوی کلسترول نمی باشد، سرشار از فسفر است که برای هوش کودکان بسیار مفید است. اگر شما به بیماری میگرن و یا روماتیسم دچار هستید در طب سنتی از فواید باقلا پخته برای درمان این بیماری ها بسیار تاکید شده است. در ادامه به بررسی چند مورد از خواص باقلا می پردازیم.
** محتوای این مطلب تبلیغاتی است و ایرنا مسئولیتی درباره آن ندارد.
نظر شما