رئیس هیات نجات غریق مازندران نسبت به شنا در دریای خزر هشدار داد

ساری - ایرنا - رئیس هیات نجات غریق و غواصی مازندران گفت : شنا در آب‌های ساحلی دریا مازندرانی خزر با توجه به اتمام اجرای طرح سالم‌سازی سواحل خطرناک است و ناجیان غریق دیگر مسوولیتی در قبال غرق شدگی مسافران و مجاوران ندارند.

نقی کریمیان روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : باتوجه به تعطیلات روزهای پایانی هفته جاری و پیش بینی موج جدید ورود گردشگران به سواحل مازندرانی خزر و همچنین اتمام طرح سالم سازی سواحل از روز جمعه هشتم مهر ماه در استان، دیگر ناجیان غریق موظف به رصد و تامین امنیت و سلامت مسافران ساحلی نخواهند بود.

وی با بیان این که در چند روز گذشته حدود ۷۰۰نفر از ناجیان غریق موظفی در سواحل استان با تمام شدن اتمام طرح سالم سازی، سواحل مازندران را ترک کردند، ادامه داد : در روزهای پایانی هفته جاری تنها حدود ۲۵۰ نفر از ناجیان غریق داوطلب با ۱۵۰ دستگاه جت اسکی و قایق هشدارهای لازم را به مسافران در ارتباط با ممنوعیت شنا یادآوری خواهند کرد.

رئیس هیات نجات غریق و غواصی مازندران تاکید کرد : به هیچ عنوان ناجیان غریق مسوولیتی در قبال غرق شدگی مسافران در دریای مازندرانی خزر در تعطیلات آخر هفته جاری ندارند و گردشگرانی که قرار است سواحل مازندران را به عنوان مقصد گردشگری انتخاب کنند، به هشدارهای ممنوعیت شنا در تمامی نوار ساحلی مازندران توجه کنند.

وی با بیان این که دستمزد ماه شهریور ناجیان غریقی که در طرح سالم سازی سواحل امسال استان فعالیت داشتند، تاکنون پرداخت نشده است، گفت : طبق هماهنگی دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران حدود سه میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان از مطالبات ناجیان غریق حداکثر تا پنج روز آینده پرداخت خواهد شد.

کریمیان با اشاره به مشکلات زیرساختی در حوزه سواحل استان برای حفاظت از جان شناگران گفت : ابزار کار برای نجات جان شناگران در معرض خطر غرق شدگی در دریا در استان وجود ندارد و ادامه کمبود امکانات از این دست می تواند فاجعه جان باختن سالانه شناگران در آب های ساحلی دریای مازندران را تدوام بخشد.

به گزارش ایرنا، طرح سالم‌سازی دریا از سال ۱۳۹۱ با هدف کاهش تلفات ناشی از غرق شدن هنگام شنا و همچنین ارائه خدمات تجمیعی گردشگری و نظارت‌های اجتماعی در ۶۰ نقطه از  سواحل مازندرانی دریای خزر به اجرا درآمد و امسال هم از هفتم خرداد آغاز به کار کرد.

مازندران دارای ۱۵ شهرستان ساحلی است که در این میان محمود آباد با ۳۰ کیلومتر ساحل آزاد و بیش از ۱۲۰ راه دسترسی دارای ۱۶ طرح، بابلسر با ۲۷ کیلومتر نوار ساحلی و ۱۳ کیلومتر نوار ساحلی قابل شنا با ۱۵ طرح سالمسازی، از شاخص‌ترین شهرستان های مرکزی استان در اجرای این طرح محسوب می‌شوند.

مازندران حدود ۴۸۰ کیلومتر از سواحل جنوبی دریای خزر را در اختیار دارد که بیشترین میزان در میان سه استان شمالی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha