امروزه بسیاری از افرادی که تمایل به طعم شیرین دارند اغلب میوه ها را به صورت مربا در می آورند که مربا آلبالو گیلاسی پیوندی جز همین دسته از خوش مزه ها می باشد که به صورت خانگی و صنعتی تولید می شود.
بهتر است بدانید که این میوه به دلیل داشتن آنتی اکسیدانهای زیاد دارای رنگی قرمز می باشد از این رو مصرف آن باعث می شود تا بدن در برابر بسیاری از بیماریها دوام و مقاومت داشته باشد.
این خوراکی در کاهش دردهای التهابی و مصلی بسیار مفید می باشد چرا که علاوه بر داشتن آنتی اکسیدان از منگنز زیادی برخوردار می باشد و افرادی که دارای این مشکلات می باشند می توانند با بهره بردن از این خوراکی و خرید آن در آراد برندینگ تا حد زیادی از بیماریشان را کاهش دهند.
نکته دیگر در رابطه با مربا آلبالو ابن است که می تواند برای رفع بسیاری از بیماریهای عفونی در بدن مفید باشد. لازم به ذکر است ویتامین سی موجود در این میوه باعث می شود تا طعم آن کمی ترش و ملس باشد اما همین ویژگی برای بالا بردن سیستم دفاعی بدن بسیار مفید می باشد.
آلبالو دارای سه ماده مغذی بسیار زیاد می باشد که منجر شده تا از بسیاری بیمارهای سرطان زا جلو گیری کند از این رو افرادی که مبتلا به سرطان و یا در معرض این مشکلات هستند می توانند برای پیشگیری و درمان از این خوراکی پر فایده استفاده داشته باشند.
افرادی که دارای ناراحتی قلبی می باشند می توانند برای بهبود هر چه سریع تر و جلوگیری از گرفتگی رگها دراین ناحیه با مصرف این خوراکی و مربای خانگی به این مشکلات را تا حد امکان کاهش دهند.
مربا آلبالو خانگی
بسیاری از افراد برای این که بتوانند محصولات و میوه های خودشان را به صورت ارگانیک و طبیعی تهیه کنند مربا آلبالو و یا مربای هویج را به روشهای خانگی تهیه می کنند که قصد داریم در ادامه مطلب با روش تهیه آن بیشتر آشنا شویم.
ابتدا برای دست کردن این مربا احتیاج هست میوه آلبالو را به میزان لازم تهیه کنید و هسته آن را به وسیله هسته گیر جدا کنید سپس آن را در یک قابلمه بزرگ به صورت لایه لایه همراه با شکر بریزید و اجازه دهید به مدت چند ساعت بماند و کمی آب بی اندازد سپس این مواد را در روی شعله متوسط قرار می دهید تا به حال جوش در بیاید و روی آن به صورتی که کف کند در بیاید سپس با استفاده از یک قاشق کفهای آن را جدا می کنیم تا مربای ما به صورت شفاف تری آماده شود.
بهتر است مربا آلبالو خانگی را به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه روی حرارت قرار داد تا کیفیت نهایی به صورت مطلوبی در بیاد لذا زمانی که مربا غلظت و قوام کافی را پیدا کرد زیر شعله را خاموش کرده و به آن چند قطره آب بیمو تازه اضافه می کنیم.
بعد از این که مربا کاملا خنک شد آن را در ظروف شیشه ای تمیز ریخته و درب آن را به خوبی ببندید تا از ورد میکروب جلو گیری شود لذا این محصول را باید در جایی خنک و یا در یخچال قرار دهید تا میزان ماندگاری آن افزایش پیدا کند.
خرید مربا آلبالو
افرادی که این محصولات را خریداری می کنند باید توجه داشته باشند که یک شیشه مربای با کیفیت دارای قیمت مناسبی می باشد شما برای خرید مربا آلبالو باید توجه داشته باشید که این محصول دارای رنگ خوبی باشد یعنی هنگام خرید باید دقت کنید و بببنید که مربا رنگ سیاه و کدر نداشته باشد.
در قدم بعدی باید توجه داشته باشید که این مرباهایی که خریداری می کنید از محصولات کاملا سالم و ارگانیک تهیه شده باشند و میوی آن کاملا استاندارد باشد.
برای خرید مربا آلبالو با کیفیت و مناسب به سایت ما مراجعه فرمایید و این محصولات را در مدت زمان کم پس از ثبت سفارش درب منزل خود از ما تحویل بگیرید.
میوه هایی که قرار است خریداری کنید باید توجه داشته باشید که دارای سم و مواد شیمیایی نباشند زیرا در غیر این صورت مربا در مدت زمان بسیار کم دچار کپک شده و خراب می شود. مرباها از محدود محصولاتی هستند که در بیشتر وعده ها از آن استفاده می کنند و جالب است بدانید که این محصول دستور پخت بسیار آسانی دارد و در کمترین زمان آماده می شود.
** محتوای این مطلب تبلیغاتی است و ایرنا مسئولیتی درباره آن ندارد.
نظر شما