به گزارش خبرنگار ایرنا، «علیرضا قاسمی فرزاد» روز سه شنبه در سیزدهمین جلسه شورای معادن استان افزود: با توجه به نتایج ارزیابی کیفی از نمونه گیری های آب شرب در کشور، میزان فلزات سنگین بسیار کمتر از میانگین منطقه ای است و این میزان اکنون در حد استاندارد کشورهای اروپایی است.
وی با اشاره به ضرورت پژوهش دقیق درباره ایجاد شهرک صنعتی برای فرآوری مواد معدنی گفت: مسایل زیست محیطی را باید در ساخت شهرک های صنعتی لحاظ کرد تا بافت انسانی ، گیاهی و جانوری کمترین آسیب را ببیند.
وی اظهار داشت: معادن سیلیس به اندازه کافی در استان وجود دارد اما تعهدات زیست محیطی برای فرآوری معدنی سیلیس باید اخذ شود.
استاندار همدان بر دریافت حقوق دولتی از معادن تاکید و خاطرنشان کرد: حقوق عامه از جمله یک درصد سهم معادن باید دریافت و برای آبادانی مناطقی که معادن در آنها ایجاد شده ، هزینه شود.
قاسمی فرزاد تصریح کرد: مسئولیت اجتماعی اقتضا می کند که خسارت وارده معادن به محیط زیست از طریق واریز مبالغ تعیین شده به حساب خزانه امین استان تامین شود.
وی با اشاره به کمبود آب شرب در همدان بر ضرورت استفاده نکردن از آبهای طبیعی و سطحی برای مصارف معادن و همچنین استفاده از پساب ها برای معادن تاکید کرد.
در جلسه شورای معادن استان همدان موارد مربوط به ایجاد معادن جدید در سطح استان به تصویب رسید.
به گزارش ایرنا، از ۶۷ نوع ماده معدنی کشور ۳۰ نوع در معادن همدان استخراج و فرآوری میشود و در مجموع همدان حدود ۲ میلیارد تن از ذخیره ۶۰ میلیارد تنی اکتشاف شده کشور را داراست.
نظر شما