محوری‌ترین محصولات کشاورزی کشور در مازندران تولید می‌شود/ ضرورت راه‌اندازی شهرک‌های صنفی

ساری - ایرنا - استاندار مازندران گفت: محوری‌ترین محصولات کشاورزی و راهبردی کشور توسط کشاورزان و فعالان اقتصادی استان مازندران تولید می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید محمود حسینی پور شامگاه جمعه در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان که با حضور سیدرضا فاطمی امین، وزیر صنعت، معدن و تجارت در استانداری مازندران برگزار شد، افزود: ظرفیت های اقتصادی و تولیدی مازندران با وجود کمبود اراضی صنعتی ممتاز و غیر قابل انکار بوده و اگرچه این استان از صنایع مادر محروم شده اما صنعتگران خواستار سرمایه‌گذاری در این دیار هستند.

وی با بیان این که، احیای واحدهای صنعتی راکد و بازپس گیری اراضی صنایع غیرفعال در یکسال گذشته باجدیت در دستور کار قرار گرفت، ادامه داد: حمایت از مراکز دانش بنیان یکی از محوری ترین برنامه های دولت در استان است.

حسینی پور با بیان این که در حوزه برق در شهرک و نواحی صنعتی استان با مشکلاتی مواجه هستیم، گفت: از وزیر صمت می خواهیم که با پیگیری های اصولی با وزارت نیرو برای رفع این چالش اقدام کند.

استاندار مازندران تامین منابع مالی سرمایه در گردش و ثابت را جزو اولویت های اساسی واحدهای صنعتی استان برشمرد و بیان کرد: راه‌اندازی شهرک‌های صنفی در بخش های مختلف  خدماتی از سوی وزارت صمت در دستور کار باشد.

به گزارش ایرنا، سیدرضا فاطمی امین، وزیر صنعت معدن و تجارت امروز جمعه به منظور بازدید از تعدادی از واحدهای صنعتی و تولیدی و دیدار با فعالان اقتصادی در قالب سفر کاری یک روزه وارد استان مازندران شد.

وی پس از ورود به استان مازندران در شهرستان آمل مورد استقبال مسئولان محلی قرار گرفت.

وزیر صمت پس از ورود به شهرستان آمل به زیارت امامزاده ابراهیم(ع) رفت و در جوار بارگاه این امامزاده عظیم الشان به مقام شامخ شهدای این شهرستان ادای احترام کرد.

فاطمی امین همچنین با حضور در شرکت فرآورده‌های لبنی کاله در آمل، شرکت آب بند در بابل ، نساجی مازندران در قائمشهر، صنایع چوب و کاغذ و فولاد ایرانیان و آرین سینا در ساری از بخش‌های مختلف آن بازدید کرد.

نشست با فعالان اقتصادی مازندران در استانداری پایان بخش سفر استانی و یک روزه وزیر صنعت، معدن و تجارت به مازندران بود.

حدود ۸۰ هزار نفر به صورت مستقیم در واحدهای تولیدی و صنعتی استان اشتغال دارند و از مجموع ۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی استان، ۴۶۱ واحد در بخش ماشین‌آلات و فلزات اساسی، ۱۳۹ واحد در بخش برق و الکترونیک، ۱۱۵ واحد در بخش نساجی، ۴۰۸ واحد در بخش محصولات شیمیایی، ۲۱۶ واحد در بخش سلولزی، ۵۳۰ واحد در بخش کانی غیرفلزی و ۳۶۷ واحد صنعتی نیز در بخش تولید محصولات غذایی مشغول فعالیت هستند.
بیشترین سهم واحدهای صنعتی استان نیز متعلق به شهرستان آمل است که حدود ۴۰۰ واحد صنعتی فعال دارد. ۲۶ درصد صنایع فعال استان نیز در شهرستان‌های ساری، بابل و سوادکوه مستقر هستند.
مازندران در حوزه اشتغال واحدهای صنعتی با استقرار چهار درصد واحدهای صنعتی کشور در این استان یازدهمین استان کشور است و ۳.۸ درصد اشتغال صنعتی را در اختیار دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha