به گزارش ایرنا، جابر ابوالفتح زاده روز سه شنبه در دومین نشست کارگروه آسیب شناسی و هم اندیشی با نخبگان آذربایجان شرقی در حوزه قوانین و مقررات ایثارگران، با تاکید بر اینکه خود را موظف به خدمت رسانی به ایثارگران با تکیه بر قوانین می دانیم، افزود: پیگیر اجرای کامل قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران هستیم و در برابر برخی فشارهای احتمالی یک گام هم عقب نشینی نخواهیم کرد.
وی اظهار داشت: قانون فوق به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده و پس از نظر مثبت شورای نگهبان و تبدیل شدن به قانون، مورد تائید مقام معظم رهبری نیز قرار گرفته است و باید مفاد آن اجرایی شود.
ابوالفتح زاده با بیان اینکه در حوزه جامعه ایثارگری کمبود قانون وجود ندارد، مشکل را در اجرایی نشدن قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران دانست و ادامه داد: اگر قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران به طور کامل اجرایی شود، مشکلات حوزه ایثارگری به حداقل ممکن می رسد.
وی گفت: با توجه به اینکه در شرف تدوین برنامۀ پنج سالۀ هفتم کشور قرار داریم، شناسایی چالش های اجرای قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران و سایر قوانین می تواند در تدوین مناسب برنامۀ هفتم توسعۀ کشور لحاظ شود.
ابوالفتح زاده با ابراز خرسندی از ترکیب کارشناسان، صاحبنظران و نخبگان حاضر در کارگروه استانی آسیب شناسی حوزه قوانین و مقررات ایثارگران که خود از جامعه ایثارگران هستند، گفت: این جلسه، نشستی وزین و تخصصی است که انعکاس دیدگاه های اعضای این جلسه به معاونت حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران، در تنقیح قوانینِ وزه ایثارگری و همچنین تدوینِ کم نقصِ برنامۀ هفتم توسعۀ کشور راهگشا خواهد بود.
وی اضافه کرد: ما در بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی از نظرات تخصصی و سازنده نخبگان عضو این کارگروه در حوزه های مختلفِ ایثارگری استقبال می کنیم و از این عزیزان درخواست می کنیم در کنار ما باشند.
سرپرست اداره حقوقی بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی نیز در این جلسه، گفت: این نشست تخصصی دومین جلسۀ کارگروه آسیب شناسی و هم اندیشی با نخبگان آذربایجان شرقی در حوزه قوانین و مقررات ایثارگران بود.
خدیجه امامی افزود: در این جلسه روسای ستادی بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی، دیدگاه های خود دربارۀ نقایص مواد قانونیِ مرتبط با حوزه کاری خود را ابراز کرده و پس از چکش کاری توسط نخبگانِ عضو کارگروه که متشکل از قضات با سابقه، اساتید عضو هیات علمی دانشگاه های معتبر استان و کارشناسان برجستۀ حقوقی است، طی مکاتبه ای به ستاد مرکزی بنیاد شهید و امور ایثارگران ارجاع خواهد شد.
به گفته وی معاونت حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید کشور درصدد است با احصای چالش های قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران و قانون برنامۀ پنجسالۀ ششم توسعه کشور، بهره مندی جامعۀ معزّز ایثارگران از مزایای معنوی و مادّی قوانین را حداکثری نماید.
به گزارش ایرنا، بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی، ۶۱ هزار و ۶۵۸ نفر جامعه هدف دارد که تمامی این افراد تحت پوشش خدمات بنیاد و نیز بیمه های تکمیلی هستند.
آذربایجان شرقی در طول دران هشت سال دفاع مقدس تعداد ۹ هزار و ۸۶۸ نفر شهید، ۲۴ هزار و ۷۹۲ نفر جانباز و یکهزار و ۸۹۳ آزاده تقدیم اسلام و انقلاب کرده است.
نظر شما