میثم فضل الله پور مدیر حرکت های جهادی سازمان بسیج سازندگی استان فارس روز سه شنبه در این خصوص بیان داشت: رسالت گروه های جهادی در خدمت رسانی به مناطق محروم و انجام امور محرومیت زدایی در عرصه های مختلف است. یکی از برهه های زمانی که بیشترین اقدامات جهادی توسط گروه های جهادی مختلف انجام می شود مربوط به فصل تابستان است. با توجه به اوقات فراغت جوانان این برنامه های جهادی که در طول سال برگزار می شود در این فصل گستردگی و استقبال بیشتری می یابد.
وی ادامه داد: در طول فصل تابستان بیش از ۱۵۰۰ اردوی جهادی برگزار شد و حدود ۲۳ هزار جهادگر در این برنامه های خدمات رسان مشارکت داشتند حدود ۹۰ درصد این اردوهای جهادی ذیل برنامه های قرارگاه های سازندگی و محرومیت زدایی اجرا شده است.
فضل الله پور با تشریح ۱۲ عرصه خدمت رسانی این اردوهای جهادی گفت: بیشتر این اردوهای جهادی در قالب برنامه های فرهنگی و عمرانی بود که به ترتیب ۲۵۳ و ۲۳۵ اردوی جهادی را شامل می شد همچنین در حوزه بهداشت و درمان ۹۳ اردوی سلامت محور و در حوزه مهارت آموزی نیز ۱۵۱ اردوی آموزشی برپا شده است .
مدیر حرکت های جهادی سازمان بسیج سازندگی استان فارس با تاکید بر اینکه تلاش می شود تا برنامه های مختلف جهادگران ذیل برنامه های قرارگاهی اجرا شود؛ گفت: ماموریت اصلی بسیج سازندگی ساماندهی و سازماندهی و هدایت جوانان داوطلب برای حضور در عرصههای خدمتگزاری به مردم و انقلاب است بسیج سازندگی در راستای ساماندهی، سازماندهی بهتر گروههای جهادی و برای حمایت و پشتیبانی هدفمندتر از آنها قرارگاه های مختلفی را تعریف کرده است.
وی افزود: در این راستا دو نوع قرارگاه منطقه ای و قشری راه اندازی شده است که قرارگاه منطقه ای به ۵ بخش جنوب ، شمال، شرق، غرب و مرکز استان فارس تقسیم می شود و این قرارگاه ها در مناطق لارستان، فسا، کازرون، اقلید و شیراز ساماندهی شده است.
فضل الله پور قرارگاه های قشری را نیز مربوط به حرکت های جهادی قشرهای مختلف بسیج مانند دانشجویی، دانش آموزی و سلامت و بهداشت خواند و گفت: این قرارگاه ها را می توان قرارگاه های عملیات جهادی تخصصی خواند چرا که در عرصه های مختلف، مهیا کردن بسترهای لازم مربوط به تخصص های خود را برای گروه های جهادی هماهنگی و پشتیبانی می کنند.
نظر شما