به گزارش ایرنا، غلامرضا آقابابایی روز شنبه در نشست خبری افزود:مهارتآموزی و پرورش کارآفرین رسالت نخست دانشگاه علمی کاربردی است و در حال حاضر ۲ هزار و ۷۱۱ دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند که ۹۶۸ نفر در مقطع کاردانی حرفهای، ۶۷۹ نفر کاردانی فنی، ۷۱۰ نفر کارشناسی حرفهای و ۳۵۴ نفر در رشتههای مهندسی فناوری تحصیل دارند.
وی اظهار داشت: برنامه ششم توسعه مقرر کرده است که ۳۰ درصد دانشجویان کشور، رشتههای مهارتی را آموزش ببینند ولی پژوهشی که در استان انجام شده، نشان میدهد تنها ۶.۲ درصد دانشجویان استان در رشته های مهارتی مشغول به تحصیل بودند.
سرپرست جدید دانشگاه علمیکاربردی چهارمحال و بختیاری گفت: بیکاری یکی از معضلهای بزرگ استان ما است و در این برهه زمانی ایجاد شغل یک جهاد است و در دانشگاه علمی کاربردی، فرآیند ایجاد رشته، تدوین دورهها و تهیه سرفصل دروس بر اساس شغلهای موجود در کشور است.
وی اظهار داشت: دانشگاه علمی کاربردی چهارمحال و بختیاری در حوزه گسترش واحدهای آموزشی آمادگی دارد تا به هر دستگاه متقاضی که تضمین شغل بدهد، مجوز ایجاد مرکز علمی کاربردی اعطا کند و این مراکز میتواند، تنها مدتی برای تامین نیروی مورد نیاز و یا مهارتآموزی نیروهای موجود استفاده شود و بعد از آن منحل شود.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۹ مرکز علمی کاربردی در چهارمحال و بختیاری وجود دارد که هشت مرکز آن فعال است و تاکنون ۲ هزار و ۷۱۱ دانشجو برای ترم تحصیلی جاری انتخاب واحد کردهاند و پیشبینی میشود تعداد دانشجویان علمی کاربردی استان در ترم جاری به سه هزار نفر برسد.
آقابابایی تصریح کرد: دانشگاه علمی کاربردی چهارمحال و بختیاری از ۵۱۲ مدرس فعال، ۴۰ مدرس گروه معارف و ۳۰ مدرس خبره استفاده میکند که این مدرسین خبره در زمینه شغلی مرتبط با دروسی که تدریس میکنند از تخصص و مهارت بالایی برخوردارند.
وی افزود: دانشگاه علمی و کاربردی استان چهار مرکز نوآوری در زمینههای خوراک آبزیان، پوشاک، چوب و توسعه اپلیکیشنهای گردشگری و یک خانه خلاق در زمینه بومگردی دارد.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری نزدیک به ۶۰ هزار دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی در مراکز علمی و دانشگاهی دارد.
نظر شما