به گزارش خبرنگار ایرنا، «علیرضا قاسمی فرزاد» روز سه شنبه در بیست و نهمین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان با اشاره به اینکه صنایع آب بر اگر بتوانند نیاز آبی خود را از پساب فاضلاب تامین کنند مانعی در صدور مجوز نیست افزود: در جایی که پساب وجود دارد هیچ صنعتی حق استفاده از سایر منابع آب آشامیدنی را ندارند.
وی با تاکید بر اینکه باید از هدر رفت پساب فاضلاب جلوگیری شود اظهار داشت: باید با بازچرخابی پساب تصفیه خانه فاضلاب به تامین بخشی از آب مورد نیاز صنعت و کشاورزی کمک کرد تا بار سنگینی از دوش منابع آبی برداشته شود.
استاندار همدان با تاکید بر احیای واحدهای تولیدی و اقتصادی گفت: نگاه دولت بر معطل کردن سرمایه تولیدکنندگان نیست و در جایی که سرمایه گذار سرمایه خود را استقرار دهد و سپس با مشکل عمده بی آبی مواجه شود، بلاتکلیفی سرمایه گذار صحیح نیست.
قاسمی فرزاد با تاکید بر اینکه در استان همدان در حوزه صنایع کم آب بر سرمایه گذاری و تمرکز شود افزود: صنایع آب بر در مکان هایی استقرار یابد که مشکلی در تامین آب ندارند.
وی تصریح کرد: مبلغ یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات به منظور رونق فعالیتهای مرتبط با کار و تولید به یک واحد تولیدی استان پرداخت می شود.
استاندار همدان همچنین به بررسی چهار طرح تولیدی در جلسه امروز ستاد اشاره کرد و گفت: بررسی مسایل و مشکلات چهار طرح تولیدی از دیگر مباحث این جلسه بود که با بررسی کارشناسی و تصمیمات موثر، گره از مشکلات این واحدها نیز باز شد.
قاسمی فرزاد با تاکید بر نگاه مثبت و هم افزایی بانک ها در سهولت در بازپرداخت تسهیلات بانکی سرمایه گذاران و تولیدکنندگان گفت: جلسات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان همدان در راستای حمایت از بخش تولید، احیای واحدهای راکد و رونق تولید تشکیل و مصوبات این ستاد نیز در راستای رفع موانع و گره گشایی از مشکلات در راستای رونق فعالیت واحدهای تولیدی اتخاذ و ابلاغ می شود.
به گزارش ایرنا، استان همدان دارای حدود ۲ هزار واحد تولیدی صنعتی و کشاورزی فعال است.
نظر شما