به گزارش ایرنا، مصطفی صالحیراد روز دوشنبه در جلسه نشست هماهنگی و شناسایی هستههای نوآورانه گروههای مردمی در بخش تعاون گلستان اظهار داشت: ایجاد یک زیست بوم ملی نوآورانه بدون نیاز به تسهیلات بانکی و وثایق ملکی و ضمانت در حال ارائه است تا از این طریق با ایجاد بسترهای مناسب از خام فروشی جلوگیری شده و با بالابردن ارزش افزوده محصولات سود بیشتری به جامعه هدف برسد.
وی گفت: بطور مثال در استان گلستان اگر کشاورزان بتوانند یک تعاونی ایجاد کرده و بستر فرآوری محصول خود را ایجاد نمایند با مشارکت نهادهای حمایتی مانند بنیاد برکت، بنیاد علوی و کمیته امداد امام خمینی(ره) و با ایجاد فرصتهای شغلی متعدد از سود بیشتری برخوردار خواهند شد.
صالحیراد گفت: بخش زیادی از نقدینگی کشور در دست مردم قرار دارد که با اجرای این برنامه و سرمایهگذاری هدفمند و سودآور و جمعآوری سرمایههای خرد میتوان تورم را کاهش داد و در مسیر توسعه تولید و زنجیره ارزش با رویکرد بومی گامهای موثر و بزرگی برداشت.
وی عنوان کرد: این فعالیت و طراحی ابزار مورد نیاز در سطح ملی و در زمینههای مختلفی همچون کشاورزی، دامپروری، باغداری مبتنی بر مزیتهای سرزمینی با اشتغال پایدار قابل بهرهبرداری است.
رییس مرکز نوآوری و توسعه تعاون ایران درخصوص نحوه ارتباط این مجموعه با جامعه هدف بیان کرد: دفتر ارتباط مرکز نوآوری تعاون در تمام استانهای کشور درنظر گرفته شده و و همراه با بهره برداری از سامانه این مرکز در دهه فجر آغاز به کار جدی خواهد کرد.
صالحی راد با اشاره به تعداد مجموعههای فعال در این زمینه گفت: تکلیفی که در سال ۱۴۰۱ در حوزه هسته های نوآور و گروههای مستعد شتابدهی تعاون بنیاد بر دوش ما بوده ۸۸۸ مجموعه نوآور بود که براساس پیش بینی انتظار میرود این مقدار تا پایان سال به بیش از ۱۰۰۰ هسته برسد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان نیز گفت: نشست هماهنگی و شناسایی هستههای نوآورانه گروههای مردمی در بخش تعاون در راستای توانمندسازی، خود اشتغالی و اشتغال مردمی با توجه به ظرفیتهای اجتماعی است که برای شناسایی و آموزش هستههای نوآور بخش تعاون در استان گلستان انجام گرفته است.
حسینعلی خواجه مظفری با اشاره به راهاندازی مجموعه نوآوری بخش تعاون در گلستان گفت: تعاونیها دیگر به شکل گذشته نبوده و به شیوه سنتی ایجاد و اداره نمی شوند و در زمینه رشد اقتصادی براساس نیازهای بخش تعاون کشور و استان برای نوآوری و توسعه متناسب با شرایط روز اجتماعی طراحی شده است.
نظر شما