استاندار مازندران: تبیین ابعاد فرهنگ غدیر و نهج البلاغه نیاز ضروری امروز جامعه اسلامی است

ساری - ایرنا - استاندار مازندران با اشاره به اینکه فرهنگ غدیر روز به روز در جامعه در حال گسترش است، گفت: فرهنگ غدیر و نهج البلاغه باید در بین تمامی آزادی خواهان جهان تببین شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید محمود حسینی پور روز چهارشنبه در کنگره بین المللی راهکارهای گسترش فرهنگ غدیر و ترویج نهج البلاغه در ساری افزود: ابعاد مختلف غدیر و نهج البلاغه باید به درستی در جامعه تبیین و بازگو شود .

وی ادامه داد: ایجاد زمینه های وحدت و امیدآفرینی که از نیازهای جامعه اسلامی است در فرهنگ غدیر و نهج البلاغه تجلی و نمود عینی یافته است.

استاندار مازندران گفت: در نهج البلاغه و فرهنگ غدیر توجه اسلام به مسائل سیاسی نیز است و در صورتی که این فرهنگ به درستی در جامعه اجرا و عملیاتی شود ،شاهد رفع مشکلات جوامع بشری خواهیم بود.

حسینی پور افزود:  نظام اسلامی هم اکنون مرکز ثقل تفکرات دنیا شده است و توانسته است تمامی تفکرات و ادیان را به یکدیگر نزدیک کند.

به گفته نماینده عالی دولت در استان مازندران، می توان با بصیرت افزایی و ایجاد وحدت در مقابل توطئه دشمنان مقاومت و ایستادگی کنیم و  مقابل این توطئه ها به پیروزی برسیم.

وی ادامه داد: منشور غدیر در جهان اسلام و در دل تمام آزادی خواهان جهان گسترش یافت و قلب تمام آزادی خواهان جهان را تسخیر کرده است.

استاندار مازندران گفت: با رویکرد فعلی که در حال انجام است ،تفکر غدیر در اسلام در غربت نیست و در غربت قرار نخواهد گرفت بلکه به عنوان یک تفکر در مقابل دسایس دشمنان ایستادگی و در حال خودنمایی است.

حسینی پور بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران با محوریت ولی فقیه چراغ منشور را روشن کرده است و همین عاملی شد تا دشمنان در جهت مقابله با آن صف آرایی کند.

وی بر لزوم بروزرسانی و تبیین فرهنگ غدیر و نهج البلاغه در جامعه تاکید کرد و گفت : برگزاری این کنگره خود راهکاری موثر در تببین ابعاد مختلف واقعه غدیر و نیز فرهنگ نهج البلاغه است.

نخستین کنگره بین المللی راهکارهای گسترش فرهنگ غدیر و ترویج نهج البلاغه صبح امروز(چهارشنبه) با حضور مهمانان داخلی و خارجی در فرح آباد شهرستان ساری گشایش یافت.

در این کنگره بین المللی، ۳۰ اندیشمند و متفکر از کشورهای جهان حضور دارند .۳۰۲ مقاله نیز به این کنگره  ارسال شد که از این تعداد ۲۸ مقاله برتر معرفی شدند .

آشنایی با فرهنگ غدیر به عنوان الگوی حکومتی برای جوامع انسانی، آشنایی با نهج‌البلاغه به عنوان گنجینه‌ای ارزشمند، گشودن افق‌های جدید با بهره‌گیری از ظرفیت‌های غدیر و کتاب نهج‌البلاغه، تامین نیازهای ضروری جوامع انسانی در قالب گسترش فرهنگ غدیر و ترویج نهج‌البلاغه به عنوان کلید مشکلات عصر حاضر، مقابله علمی با بحران‌های مختلف اجتماعی و بهره‌گیری از ظرفیت غدیر و ترویج نهج‌البلاغه خوانی در جامعه از اهداف عمده برگزاری این کنگره بین‌المللی است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha