روزانه ۶ هزار تن زباله در پایتخت تولید می‌شود/ طغیان موش در تهران صحت ندارد

تهران - ایرنا - مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری تهران اعلام کرد: روزانه ۶ هزار تن زباله جمع‌آوری و مدیریت می‌شود که این حجم زباله در هیچ کدام از کلان‌شهرهای کشور تولید نمی‌شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد مهدی عزیزی روز پنجشنبه در یک نشست خبری گفت: تقریبا روزانه پنج هزار تن از زباله های تهران به مجموعه آراد کوه منتقل می شود.

وی افزود: تقریبا ۱۲ هزار نفر نیروی خدماتی در راستای نظافت شهر تلاش می کنند و در این راستا به کمک رسانه ها برای فرهنگ سازی و مشارکت مردم نیاز داریم.

طغیان موش صحت ندارد

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری تهران با بیان اینکه طغیان موش در تهران صحیح نیست، گفت: برخی موش هایی که وارد شهر می شود به دلیل تردد خودروهایی از بنادر کشور به سمت تهران است و باید مدیریت شده اقدام کنیم.

وی گفت: مجموعه ای را از انستیتوپاستور وارد عمل کرده ایم و موضوع را دنبال می کنیم و در اقدامی دیگر نیز به صورت پایلوت پخش سموم را در برخی مناطق آغاز کرده و امیدواریم روند کاهشی را شاهد باشیم.
مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران نیز با بیان اینکه تا کنون چهار فراخوان برای کارخانه تفکیک پسماند ویژه میادین میوه و تره‌بار منتشر شده است، گفت: بیش از ۱۵ جلسه برگزار شده تا امکان فعالیت مجدد کارخانه را مورد بررسی قرار دهیم.

ایوب فصاحت تاکید کرد: مزایده ها باید برگزار و مراحل قانونی در این زمینه انجام شود چون ترکیب پسماند در میادین، نامتجانس است و طراحی صورت گرفته در ابتدا کارشناسی شده نبود اما به صورت ویژه این موضوع را پیگیری کرده ایم و به احتمال زیاد این دستگاه قابلیت اجرا را ندارد و قرار بر این است دستگاهی برای خشک کردن پسماند میادین ایجاد شود تا بتوانیم خوراک دام را تولید کنیم.

وی افزود: دستگاه هایی در حوزه دانش بنیان با کمک برخی افراد خارج از کشور طراحی شده است که تلاش می کنیم با نصب آنها، بتوانیم پسماند را خشک و به خوراک دام تبدیل کنیم.

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران تأکید کرد: ما به هیچ عنوان دید اقتصادی به این موضوع نداریم و در این زمینه طرحی از سوی اساتید دانشگاهی و گروهی کاملا تخصصی در دست اجرا است که تا سه ماه آینده به نتیجه خواهد رسید.

همچنین مدیرعامل سازمان بوستان ها و فضای سبز شهر تهران نیز در این نشست با بیان اینکه در آبیاری فضای سبز به طور کامل از پساب استفاده می شود، گفت: پیش تر هفت میلیون متر مکعب از پساب استفاده می شد که این میزان اکنون به ۱۴ میلیون متر مکعب رسیده است و در چشم انداز برنامه ریزی شده قرار است به ۴۵ میلیون متر مکعب افزایش یابد.

به گفته او، استفاده از پساب برای بوستان های پایتخت به دلایل بهداشتی انجام نمی شود و آب مورد نیاز این عرصه ها از چاه تامین می شود.

علی محمد مختاری گفت: برای کاستن از خطر فرونشست زمین در مناطق ۱۸ و ۲۰ تهران در برنامه ای عملیاتی ۱۴۳ حلقه چاه را از رده خارج می کنیم.

وی ادامه داد: برای مواقع بحرانی نیز ۷۵۰ منبع ذخیره احداث کرده ایم که از نزولات آسمانی در ۱۵ تا ۲۰ سال گذشته استفاده می شود و برنامه ریزی کرده ایم که این منابع را به هزار مورد افزایش دهیم.

مختاری افزود: پنج سال است که کاشت چمن را ممنوع کردیم و هیچ منطقه ای مجاز به توسعه چمن نیست و در این راستا استفاده از گونه های مقاوم به کم آبی در اولویت قرار گرفته و درختچه های مقاوم و درخت های سایه انداز جایگزین شده است.

شینا انصاری مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران نیز با بیان اینکه تصفیه خانه تکمیلی در منطقه هشت راه اندازی و از پساب آن برای آبیاری فضای سبز استفاده می شود، گفت: در حال انعقاد تفاهم نامه ای هستیم که از دیگر پساب های موجود برای آبیاری فضای سبز استفاده شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha