داوود جباری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۶۰۸ تیم روستایی در جام پرچم ثبت نام کردند که از این تعداد ۸۳ تیم در بخش بانوان است و تاکنون در هیچ رشته ای این تعداد داوطلب حضور فعال نداشته اند.
وی افزود: ایجاد شور و نشاط در روستاها، جذب جوانان روستایی به ورزش به خصوص ورزش فوتبال، پُر کردن اوقات فراغت نوجوانان و جوانان روستایی و همچنین شناسایی استعدادهای برتر از اهداف این جام است.
دبیر هیات ورزش روستایی و بازی های بومی محلی خوزستان گفت: مسابقات در ۶ منطقه و با حضور ۲۹ تیم در خوزستان برگزار می شود که از هر منطقه ۲ تیم به مرحله نهایی راه پیدا می کنند همچنین مسابقات مرحله نهایی با حضور ۱۲ تیم در اهواز برگزار و تیم اول به عنوان نماینده استان به مسابقات کشوری که بهمن ماه خواهد بود اعزام می شود.
وی افزود: به تمام تیم های ثبت نام کننده یک دست لباس ،توپ و تور اهدا شده است.
جباری گفت: جام پرچم با استقبال خوب ورزشکاران روستایی استان و با حجم بالای شرکت کنندگان مواجه شده و انجام این مساله نشانگر اهمیت توجه به ورزش در روستاهای استان است.
جام پرچم با برنامه ریزی و تلاش وزارت ورزش و جوانان در سال جاری آغاز و به تبع آن نیز اداره کل ورزش و جوانان استان برای برگزاری هرچه باشکوه این رویداد ورزشی در شهرستان ها با همراهی هیات های ورزش روستایی وارد عمل شده است.
وی افزود: در این دوره از رقابت ها، ورزشکاران می توانند استعدادهای خود را در قالب رقابت های تیمی بروز داده و توان ورزشی خود را در یک رقابت حساس و مهم محک بزنند.
اولین دوره مسابقات مینی فوتبال روستایی و عشایری سراسر کشور با شعار «هر روستا یک تیم» از ۳۰ مهرماه در چهار سطح بخش، شهرستان، استان و ملی برگزار میشود.
به تمام تیمهای شرکت کننده البسه ورزشی مخصوص مسابقات به صورت رایگان اهدا شده است.
نظر شما