۱ آبان ۱۴۰۱، ۱۳:۱۶
کد خبرنگار: 1163
کد خبر: 84921003
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

بیمه سلامت کردستان ۲۱ میلیارد ریال برای درمان ناباروری پرداخت کرد

سنندج- ایرنا- مدیرکل بیمه سلامت کردستان گفت: از ابتدای بهمن سال گذشته تاکنون ۲۱ میلیارد ریال برای درمان ناباروری به مراکز درمانی و خصوصی زیرپوشش این بیمه در استان پرداخت شده است.

به گزارش ایرنا، انور اسماعیلی روز یکشنبه به مناسبت هفته بیمه سلامت در نشست خبری با خبرنگاران اظهار داشت: در راستای جوانی جمعیت و ابلاغ دستورالعمل از سوی سازمان مرکزی، زمینه پرداخت هزینه خدمات ناباروری زوجین از سوی بیمه سلامت از اواخر سال گذشته در استان فراهم شد.

وی افزود: در استان کردستان یک مرکز خصوصی و یک مرکز دولتی برای درمان و معالجه زوج‌های نابارور وجود دارد که کافی نیست و بسیاری از زوج‌های نابارور برای پیگیری مشکل خود به خارج از استان مراجعه می کنند.

مدیرکل بیمه سلامت کردستان یادآور شد: مراجعه به استان‌های دیگرعلاوه بر اینکه مشکلاتی از جمله هزینه‌های اضافی، دوری راه و غیره را برای زوج ها به وجود می آورد به ضرر استان نیز بوده و باعث می شود اعتبارات به سایر استان‌ها تزریق شود.

وی با بیان اینکه طرح حمایت از زوج‌های نابارور از ابتدای بهمن ۱۴۰۰ آغاز شده و تاکنون ۲۱ میلیارد ریال در این راستا  هزینه شده است، گفت: ماهانه حدود ۵۰ پرونده ناباروری در ۲ مرکز موجود در استان هزینه می شود.

اسماعیلی اضافه کرد: تعداد مراکز ناباروری استان در مقایسه با سایر استان‌ها کم است و دلیل آن هم نبود زیرساخت‌ها است و ما حداقل باید سه مرکز داشته باشیم که قرار است در شهرهای سقز و مریوان هم در بخش دولتی مراکز ناباروری سرپایی دایر شود.
 

صدور ماهانه ۱۶۰ هزار نسخه سرپایی الکترونیکی

بیمه سلامت کردستان ۲۱ میلیارد ریال برای درمان ناباروری پرداخت کرد


وی در ادامه به اجرای طرح نسخه‌نویسی الکترونیکی اشاره کرد و گفت: ماهانه ۱۶۰ هزار نسخه سرپایی الکترونیکی در استان صادر می‌شود و در حوزه بستری نیز ماهانه ۱۳ هزار پرونده الکترونک بستری با ما مبادله خواهد شد.

مدیرکل بیمه سلامت کردستان به مزایای نسخه‌نویسی الکترونیکی اشاره کرد و افزود: به هراندازه که در زمینه ارائه خدمات سلامت به صورت مجازی پیبش برویم مشکلات مردم کاهش می یابد و دسترسی مردم به خدمات آسان تر خواهد بود، ضمن اینکه مطالبات نیز به موقع پرداخت می شود.

وی در ادامه به اجرای طرح دارویار و تاثیر آن بر افزایش بار مراجعات مردم اشاره کرد و اظهار داشت: تا قبل از اجرای طرح دارویار ماهانه ۱۲۰ میلیارد ریال در حوزه سرپایی هزینه می شد که با اجرای طرح این رقم به ۲۰۰ میلیارد ریال رسیده است.

اسماعیلی افزود: همچنین بعد از اجرای طرح دارویار در حوزه بستری نیز بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال هزینه پرداخت می شود، ضمن اینکه پیش بینی می شود تا پایان سال جاری هفت هزار میلیارد ریال در هر دو حوزه هزینه پرداخت شود.

در استان کردستان بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه سلامت هستند که بیشترین تعداد آنان با بیش از ۶۰۰ هزار نفر در روستاها ساکن هستند.

از ۳۰ مهر تا ۶ آبان با عنوان هفته بیمه سلامت نامگذاری شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha