«نوید پرویزی» روز دوشنبه در گفتو گو با ایرنا افزود: سالانه بیماران بسیاری در مراکز درمانی برای ادامه زندگی، نیازمند خون و فرآوردههای خونی هستند و با هر واحد خون اهدایی جان سه نفر نجات مییابد و این نشاندهنده ارزش والا و بزرگی کار اهداکنندگان است.
وی اظهار کرد: انسانهای فداکاری که به مراکز اهدای خون مراجعه و در این امر انساندوستانه و خداپسندانه مشارکت میکنند، نجاتبخش زندگی افرادی میشوند که به خون و فرآوردههای خونی نیاز دارند و بیشک دعای خیر بیماران و خانوادههای آنان بدرقه راه این عزیزان است.
مدیر روابط عمومی اداره کل انتقال خون استان کرمانشاه در ادامه گفت: با مشارکت و همدلی کرمانشاهیان نوعدوست و نیکوکار، اداره کل انتقال خون کرمانشاه بنابر آمار سال ۱۴۰۰، بیش از ۱۰۰ هزار واحد خون و فراورده های خونی به مراکز درمانی ارسال کرده و پیوسته پاسخگوی نیاز بیمارستانها و بیماران بوده است.
پرویزی افزود: این اداره کل ۱۷ مرکز دانشگاهی، ۲ مرکز تامین اجتماعی، ۳ مرکز خصوصی و ۳ مرکز وابسته به نیروهای مسلح را تحت پوشش خود دارد.
وی تصریح کرد: اهدای خون یک نیاز مستمر است و در راستای تامین خون و فرآوردههای خونی جهت نجات جان بیماران، نیازمند مشارکت پیوسته مردم هستیم.
مدیر روابط عمومی اداره کل انتقال خون استان کرمانشاه در ادامه تصریح کرد: مردم فداکار و نیک اندیش استان با هر بار مراجعه جهت اهدای خون توسط پزشکان و کادر پزشکی اداره کل انتقال خون مشاوره و مصاحبه میشوند و وضعیت سلامت آنان با دقت بررسی میشود و اقدامات فنی و آزمایشات تخصصی متعددی در طی تهیه خون و فرآوردههای خونی توسط کارشناسان و متخصصان این حوزه با حساسیت بالا انجام میگیرد.
پرویزی اضافه کرد: آقایان هر سه ماه یک بار یعنی چهار بار در سال و بانوان هر چهار ماه یک بار یعنی سه بار در سال میتوانند خون اهدا کنند و مشارکت مردم در این امر خداپسندانه زندگی را به بیماران هدیه خواهد داد.
وی در مورد تعداد مراکز اهدای خون در استان کرمانشاه نیز گفت: یک مرکز اصلی واقع در ساختمان مرکزی انتقال خون کرمانشاه در بلوار بنت الهدی، یک مرکز ثابت خونگیری واقع در بیمارستان معتضدی، یک مرکز موقت خونگیری در شهرستان قصرشیرین، ۲ مرکز ثابت تیم سیار یک روز در هفته در شهرستانهای اسلام آباد غرب و کنگاور و یک واحد خونگیری سیار اتوبوس در سطح شهر کرمانشاه و همچنین اعزام تیم های سیار به شهرستانهای روانسر، پاوه، جوانرود، صحنه، سنقر و هرسین اقدام به خونگیری از اهداکنندگان می کنند.
به گفته وی پایگاه انتقال خون استان کرمانشاه در روزهای غیر تعطیل از ساعت ۸ تا ۱۹ و در روزهای تعطیل از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۳:۳۰ و مرکز اهدای خون بیمارستان معتضدی هم در روزهای غیر تعطیل از ساعت ۸ تا ۱۳ پذیرای مراجعه کنندگان است.
مدیر روابط عمومی اداره کل انتقال خون استان کرمانشاه اضافه کرد: اهداکنندگان گرانقدر در شهرستانهای تابعه استان نیز میتوانند طبق برنامه زمانبندی استقرار تیم سیار ادارهکل انتقال خون استان که به طور ماهانه اعلام میشود به پایگاه اهدای خون شهرستان محل سکونت خود مراجعه کنند.
پرویزی افزود: بنابر برنامه زمانبندی اعلام شده در آبان ماه سال جاری، تیم سیار ادارهکل انتقال خون استان در این ماه یکشنبه هر هفته در اسلام آباد غرب و هر چهارشنبه در کنگاور مستقر میشود.
او گفت: همچنین شهرستان گیلانغرب سوم آبان ماه، شهرستان سنقر هفتم و بیستویکم آبان، شهرستان صحنه دهم آبان، شهرستان هرسین هفدهم آبان ماه و شهرستان روانسر بیستوچهارم آبان ماه میزبان تیم سیار اداره کل انتقال خون خواهد بود.
استان کرمانشاه بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت در ۱۴ شهرستان دارد.
نظر شما