فرماندار چالوس از فروش اندک چوب ناشی از آورده سیل انتقاد کرد 

ساری-ایرنا- فرماندار چالوس نسبت به فروش چوب ناشی از آورده سیل گذشته به این شهرستان انتقاد کرد و گفت: اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری غرب ماندران ارزش چوب ۱۰میلیارد تومانی را کمتر از یک میلیارد و ۵۰۰میلیون تومان فروخته است که این رقم هم برای این مناطق هزینه نشده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا. علی قاسمی روز یکشنبه در جلسه شورای اداری مازندران افزود: بر اساس مصوبه ستاد مدیریت بحران مقرر شد تا از محل فروش چوب های که سیل از بالادست آورده بود، برای مناطق سیل زده هزینه شود.

وی توضیح داد : در حالی که هنوز اعتباری برای معیشت و ودیعه مسکن اختصاص نیافت و مردم مناطق سیل زده در این بخش مشکل دارند ؛ مقرر بود  از محل فروش چوب حاصل از سیل به مردم سیل زده کمک شود .پیگیری های هم در این زمینه شد.اما به یکباره متوجه شدیم که منابع طبیعی،استان این چوب ها رو مزایده گذاشت و سرمایه ایی که بیش از ۱۰ میلیارد برآورد می شد را به قیمت ۱.۵ میلیارد تومان مزایده گذاشتند و وفروخته شد

فرماندار چالوس تاکید کرد: منابع طبیعی در پاسخ به پیگیری های اینجانب  مطرح می کرد که دستگاه نظارتی اجازه ترک تشریفات رو نمی دهند و باید به مزایده گذاشته شود؛ سوال من از منابع طبیعی و دستگاه نظارتی و بازرسی استان این است آیا با این مزایده حقوق بیت المال و حقوق و منافع مردم سیل زده تامین شد؟ ازطرفی چرا منابع طبیعی  سرمایه بیش از ۱۰ میلیاردی را ۱.۵ میلیاردتومان به مزایده گذاشت.
وی ادامه داد: کار به ظاهر خوب انجام شد.کارشیکی است .مزایده گذاشته شد و به ظاهر  قانون رعایت شد،اما در این وسط،منافع و حقوق مردم سیل زده نادیده گرفته شد.
فرماندار تاکید کرد حداقل این۱.۵ میلیارد تومان که به خزانه واریز شد برگردد و به مردم مناطق سیل‌زده بخش مرزن آباد چالوس اختصاص یابد.رعایت صرف شکل قانون لزوما و همیشه متضمن حفظ حقوق بیت المال و حقوق و منافع مردم نیست.
قاسمی بیان داشت: قانون هم مزایده را گذاشت و هم ترک تشریفات ؛از طرفی در شرایط بحرانی و در حوادثی مانند سیل که ۲ روستا را ۱۰۰ درصد تخریب کرده است ،تصمیم ه باید در پاسخ به شرایط بحران باشد و با شرایط عادی تفاوت دارد.با نظر مثبت استاندار مازندران مقرر شد تا با ترک تشریفات این چوب ها در اختیار شرکت تعاونی بخش مرزن آباد قرار گیرد تا عایدی و منافع حاصل از فروش چوب به مردم منطقه سیل زده اختصاص یابد.

فرماندار چالوس گفت: تا کنون ریالی برای معیشت و بیمه خانواده های سیل زده پرداخت نشده است.

بامداد جمعه هفتم مرداد ماه امسال براثر بارندگی رگباری و طغیانی شدن رودخانه ها سیلی در روستاهای بخش مرزن آباد چالوس جاری شد و خسارت های جبران ناپذیری به زندگی مردم و نیز زیرساخت ها از جمله راه های ارتباطی ، شبکه های برق رسانی  ،آبرسانی ، تلفن و مخابرات وارد کرد و متاسفانه این حادثه ، علاوه بر انسداد جاده چالوس - کرج محدوده کندوان ،همچنین ارتباط حدود ۲۴ روستا با شهر مرزن آباد را نیز طی ۲۴ ساعت قطع کرد.

فرماندار چالوس در بخش دیگری به ۶۶مصوبه سفر استاندار مازندران به این شهرستان  اشاره کرد و ادامه داد: تا کنون ۱۱مصوبه اجرایی ؛ ۴۷مصوبه در حال اجرا و هشت مصوبه هنوز اجرایی نشده است.

قاسمی افزود: متاسفانه در بعضی از طرح های زیرساختی به خصوص تکمیل زیر گذر نواب، چهار خطه کردن راه مرزن آباد و آبرسانی به ۱۲۹روستا با مشکلات بی توجهی پیمانکاران مواجه هستیم.

وی بیان کرد: اگر در اجرای طرح های آبرسانی تسریع نشود در بهار سال آینده با بحران کم آبی این روستاها مواجه خواهیم شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha