«امین کوگانی» روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: این نمایشگاه پس از سه سال وقفه به دلیل شیوع کرونا روز گذشته فعالیت خود را با شعار « هر خانه یک کارگاه صنایع دستی» در محل نمایشگاه های بینالمللی شهر کرمانشاه آغاز کرده و تا ششم آبان ماه جاری ادامه خواهد داشت.
وی افزود: این نمایشگاه در فضایی به وسعت هزار و ۸۰۰ مترمربع و در قالب ۱۲۵ غرفه دایر شده که انواع تولیدات هنرمندان استان های مختلف کشور را در معرض دید عموم گذاشته شده است.
سرپرست معاونت صنایعدستی و هنرهای سنتی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه اضافه کرد: محصولات عرضه شده صنعتگران صنایع دستی کشور که استقبال بسیار خوبی از این نمایشگاه انجام داده اند در این نمایشگاه با ۱۰ درصد تخفیف به علاقه مندان عرضه می شود.
کوگانی یادآور شد: در حاشیه این نمایشگاه چهار سیاه چادر عشایری و پنج غرفه سوغات برای عرضه محصولات غذاهای محلی استان نیز برپا شده است.
وی گفت: امسال همچنین در این نمایشگاه «گذر مهارت و آموزش» نیز دایر شده که به صورت رایگان آموزش تعدادی از تولیدات صنایعدستی استان از جمله، ساخت زیورآلات سنتی، چوب، چرم، تراش سنگهای قیمتی را به علاقه مندان ارائه میکند.
کوگانی یادآور شد: علاوه بر این امسال همچنین ۲۰ غرفه کارگاه آموزشی در رشتههای احجام چوبی، گلیمبافی، گیوهبافی، ساخت سازهای سنتی، میناکاری، تراش سنگهای قیمتی، ارغوانبافی و قلمزنی نیز در این نمایشگاه برپا شده است.
به گزارش ایرنا، استان تاریخی کرمانشاه از دیرباز به علت موقعیت خاص جغرافیایی و نیاز مردم به لوازم و مواد اولیه زیستی، مهد صنایع دستی بوده به همین دلیل در این منطقه می توان ردپایی از هر نوع صنایع دستی یافت.
انواع قالی و قالیچه، قلم زنی، نقره کاری، مسگری، زرگری، چرم سازی، نمد مالی، سفالگری، نساجی سنتی و فلزکاری در محدوده استان از رونق دیرینه برخوردار بوده و تولیدات آنها بیشتر به سایر نقاط ایران و خارج از آن صادر می شود.
نظر شما